- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
Vangelis #8501 üzenetére
hát ma én is nagyon elcsábultam a Z1c felé - kiváló anyaghasználat és összeszerelés, baromi gyors ez is, SD bővíthető és van benne rádió is (noch da zu Telenyomor flottában is elérhető 99K-ért).
a Nexus mellett szól a baromi jó és optimalizált szoftveres támogatottság, nagyobb kijelző (kinek mi) kellemesen szolid külső és persze hogy elsőként kapja meg a frissítéseket.
-
mrdavid
aktív tag
válasz
Vangelis #8501 üzenetére
Én megrendeltem a Sonyt a Telenornál, de ma le is mondtam...
Nagy csalódás volt, napok óta bejarok és nézegetem, nexus 5 v sony xperia z1 compact....
Sony kamerája gáz... Komolyan mondom, lőttem pár képet MMbe mind kettővel és a nexus jobban meggyőzőtt, illetve compact... Nem annyira, a sony fogasa nem jobb annyival mint gondoltam, nexus hossza kenyelmetlenebb, de a kijelzo a sebesség nekem jobban bejott, es vicc h érzékeltem a különbséget, volt velem egy srác, hogy legyen szubjektív vélemény, és egyet ertettünk, hogy csak a nexusRadasl fehérbe nagyon vagány
Szóval holnap ismerős irány MM osztrakiaban és megveszi, remélem lesz fehér a boltban is 349eurert
-
leslien
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest