- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Nekem Dalvikon Slim rendszeresen belaggolt még a menü be vagy kilépéskor is elég gyakran.
Magdi után nem éreztem elég smoothnak (szinte nulla animációkkal). ART-on meg valamiért FC-zett néhány appot, közülük azt is amiről tegnap szó volt.Cataclysm-vel viszont tökéletes, és nagyon gyors ART-on is. Ami hiányzik az a gyűrű elemek szerkesztése, a navbar gombok felcserélése, és a lockscreen widget megváltoztatása (Dashclock).
Amúgy a videót épp néztem tegnap, illetve többet is, ahol az ART még lassabbnak is jött ki. Ezt nem tudom hova tenni. Én is a Dalviknak szorítottam, hogy ne győzzön meg az ART az optimalizációs problémái miatt, de megvett kilóra...
-
trance89
őstag
nem az ART nem kiforrott hanem bizonyos fejlesztők szarnak rá kompatibilis appokat írni, az ART már most tökéletes úgy ahogy van
én is szinte a legelejétől ART-on vagyok és soha nem lépek vissza, a Dalvik már olyannak tűnik mintha egy szappantartó förmedvényt (S-széria) vennék a kezembe N5 után -
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Értem
A dupla érintős dolgot megoldottam, hogy kitettem a navbarra egy screen off gombot, amivel ha nap közben használok, akkor működik a dupla érintéses mód. Ha pedig estére hagyom, akkor a power gombbal kapcsolom le a kijelzőt, ugyanis úgy állítottam be, hogy a power gomb használatakor ne legyen aktív a DT2W.
Szerencsére ez csak és kizárólag a power gomb megnyomásakor lép érvénybe, ha más módon kapcsolom le akkor nem(máshogyan nekem nem felel meg, mert nem tehetem meg legtöbbször, hogy megvárjam, míg a kijelző automatikusan lekapcsol, és az időzítéses opció sem tetszik)
-
tybsen
addikt
ART es dalvik kozott gyari rommal amugy van erezheto kulonbseg? En amiket korabban olvastam amikor megjelent az N5 (azota nem kovettem ezt a temat), az az volt, hogy nincs szamottevo elteres, max. placebo, hogy ART alatt gyorsabb vagy jobbak az animaciok, jobb az akkuido. Mi az aktualis allas ezzel kapcsolatban?
-
dozsabalint
senior tag
Igen, egyébként a 0.34-es elementalx tényleg a legjobb (0.35, 0.36 viszont nem sikerült éppen jól). De speciel energiatakarékosság szempontjából nem sok (talán semmi) van közte és a stock kernel között. Márpedig nekem, ha már kernelt váltok ez a legfontosabb szempont.
Semmi bajom nincs az akksival a stock rendszer alatt. Ellenben custom romoknál/kerneleknél annál több probléma akad.Lesz ez még jobb is, szerintem nyárra már sokkal kiforrottabbak lesznek a custom romok, kernelek.
-
dnelb
veterán
Remélem nem kamu, nem volna rossz
a hitelességen sokat javított volna ha mondjuk lett volna egy óra a háttérben, meg mondjuk valami ismertebb akku appot mutatnak.. Erre simán rámondják a trollok hogy csak egy app, nem is töltődik(főleg hogy statbar sincs), vagy gyorsított felvétel..
-
MartOOn
addikt
Igen igy azert mar eletszerubb, hogy az akksin is pofozni kell. Mert hogy jelen allapotaban tuti kinyirna a cucc par ciklus alatt. Sztem. Bar en nem voltam ott a dijatadon, ergo fingom sincs a technologiarol... Es kb hozzajuk képest semmirol.
Sok olyan dolgot használunk jelenleg amiről pár éve sokan azt mondtuk volna hogy lehetetlen. Csak így tovább! -
-
radicspeter1
őstag
Hát igen!
Első kérdések:
-OTG ugye megy gyári romon is?
-A notis jelzőfényt hol/hogy tudom beállítani?
-Nagyon szomjas a négy proci...feltöltöttem az akksit de csak úgy száguldoznak a százalékok. Lemerítsem most legalább 20%-ig vagy nincs jelentősége?Amúgy a kijelző esznéletlen szép!! Vágyik rá a szemem hogy lessem!
-
tybsen
addikt
Jogos
Egyebkent talaltam egy ket darabos csomagot, igy csak 1,37 EUR darabja. A szallitasi ido ami visszatart, nincs ertelme ilyen sokat varni a cuccra.
-
tybsen
addikt
Eddig amugy mindig normal zacskokat (vastagabb melyhutotasak-fele) gyurtem be a zsebembe, nem volt soha semmi komolyabb eso, de ma peldaul eleg para ido volt es vegulis tenyleg eleg nehezen kiszamithato. Ezert lenne jo valami fix cuc. De egyebkent igazad van, hogy egy zippes zacsko eleg lenne, kb mint ez amit linkeltem, ebbol az atlatszo szerintem nem veszes.
-
TODI1111
veterán
Nálam meg pont az ElementalX nem jött be Itt írtam miért! Lehet, hogy rosz megfigyelés, de többségében azoknak van problémája a franco kernellel akik nem stock romot használnak!
mattew Én a Nexus Root Toolkittel (WugFresh) csináltam mindent! Unlock majd Root (custom recovery)!
Szerintem ez a legegyszerübb! -
radicspeter1
őstag
-
Lecs@
addikt
Párom is N5 tulaj lett, és buszozás közben megszokta az fm - et. Nekem Tuneln Pro van, én azt használom mobilnettel. Párom nem akar aktiváltatni az előfizujához, ami már több mint 15 éves. Próbáltam tegnap életre kelteni xda alapján a spiritet, de nem akarta.... Na majd ma
-
lafaty80
addikt
Ma feltettem, szép is volt meg jó is.... de pl a képernyő felső 1/3-ra nem tudtam semmilyen widget-et ráhúzni. Tablet UI van benne, de nem volt időm komolyan foglalkozni vele, így átállítani sem. Volt egy-két FC még fix-ek után is. Így 2-3 óra után visszatettem a stock-ot, de ha béta vagy released verzió kijön, szerintem futok még egy kört
-
leslien
nagyúr
akkor tessék akinek kell stock kernel 4.4.2
xabfx: üdv , semmit sem veszítettél ... -
zsirfecske
addikt
teljes védettséget adó tokokból (minden oldalt/peremet fedő) állítólag ez a diztronic tartja meg legjobban az eredeti formát és tapintást, a google bumper direkt tégla és maga nemében szerintem egyik legjobban kinéző és szintén remek a felülete.
de aki alapból tok ellenes, annak mind rusnya, főleg ha az élénk színeket sem szereti és elég a csupasz, sablon fekete/fehér színű teló amire tud is vigyázni.
mondjuk újabban elérhető lett a vörös nexus5, arra simán becserélném az enyém, csak hát nekem oda is muszáj lenne tok, tehát tök felesleges variálni.
-
Tomace91
senior tag
Nekem is bír ennyit a SlimKat+Franco simán, sőt van amikor többet, és nekem is van tasker, mikor wifin vagyok 2G, kijelző off 5 perce akkor 2G, 23:30-7:30 néma/wifi off/2g, mondjuk én a kijelző off és 2g-t nem használom egy ideje, mert annyit piszkálom a telefont, hogy többet fogyaszt, az állandó átkapcsolással.
e ez a páros a legjobb szerintem, nincs jobb számomra egyelőre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest