- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske #4429 üzenetére
Meg a GPS, ugye.
-
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #4425 üzenetére
Akkor nem csal a szemünk.
Egy hülye kérdés, de az automatikus fényerő javít az üzemidőn?
-
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #4421 üzenetére
Ez csak azt mutatja meg, hogy a kijelzőnél 1 mm-rel tovább lóg a tok de, hogy milyen vastag maga az egész azt nem. Engem meg az érdekelne. Szóval, hogy a Nexus 5 8.6mm-es vastagságából, milyen vastag lesz, ha rajta van a neo hybrid. Mert a képre ránézve eddig is azt gondoltam, hogy kijelzőnél +1 mm meg hátlapnál is +1 mm és akkor 8.6 mm ---> 10.6 mm, azt kész. Csak mondom, ha már neked úgyis az van, akkor hátha meg tudod mondani.
-
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #4417 üzenetére
Amúgy meg tudnád mondani, hogy milyen vastag maga a tok? Mert akkor már lehet tudni, mennyit vastagít rajta.
-
Algotis
addikt
válasz
zsirfecske #4417 üzenetére
Az ultra hybrid is nagyon szuper!
-
gulb
senior tag
válasz
zsirfecske #4383 üzenetére
Miota megvan a Nokia fatboy mar csak azt hasznalom..
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #4385 üzenetére
vagy más sellertől van rögtön eu adapteres is.
bocs a spammért, ennyi volt.
-
No.01
addikt
válasz
zsirfecske #4383 üzenetére
Most kedtem el potyogni, h en is inkabb az altalad javasolt LG-t vennem foleg ennyiert. Azthiszem nem is gondolkodom tovabb inkabb megrendelem
Lehet hulye a kerdes, de az a valtozat ami eleve ferden tartja a telot az mikent "ragaszkodik" a keszulekhez, h ne csusszon el/le??
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #4331 üzenetére
Én is váltottam ART-ra kb fél napig. Ugyanis kiderült hogy az a pár game amit cheat-el használok egyik se fut úgyhogy mentem is vissza dalvikra
A difit csak mérni tudtam, a quadrant dalvik alatt 9k art alatt 12.5k volt. Tapasztalni nem tapasztaltam gyorsulást mert érzésre ugyanolyan gyors volt minden. -
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #4318 üzenetére
1.8 A csak annyit jelent, hogy gyorsabban tölti fel a telefont, nem? Gondolom ez semmilyen káros hatással nincs rá.
-
rootkiller
őstag
válasz
Frankó! Lehet hogy nekem is le kéne nyúlni anyától az E52 1.3A gyári töltőjét...
-
MCs88
aktív tag
válasz
Mennyi idő alatt jött meg?
-
hakydakillah
senior tag
válasz
zsirfecske #3797 üzenetére
Hát ha 3évre veszek, akkor mindenre odafigyelek :-) Azért úgy zsebmagasságból szokott nekem néha a Desire kicsúszni, de máig kutya baja. Annak is ilyen enyhén gumis felülete van.
mgy - én is így vagyok vele. Jó áron el tudom most adni a 16Gb-osat, akkor miért ne venném meg a 32GB-os verziót :-)
Ami az aksit illeti, nekem simán hozza hétközben a 2 napot, és még marad úgy 20%. Ilyenkor azért már feldobom éjjelre tölteni. Kevesebbet vártam, szóval ennek külön örülök. Pont az általam használt 3 fő dologban nagyon jól teljesít - telefonálás, wifi-s böngészés, video player.
-
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske #3756 üzenetére
Upszi. A mélyvíz rész szinte úgy, ahogy van linkelhető ide.
-
Algotis
addikt
válasz
zsirfecske #3737 üzenetére
Nekem is ugyanez a kombó van fent, teljesen elégedett vagyok, egyedul az a bajom, hogy azt az 1 foliat amit a tokhoz kaptam ugy sikerult felragasztanom hogy alul a ledtol jobbra beszokott egy kis por es ott egy kicsit bubis, amugy szuper
-
Akos93
tag
válasz
zsirfecske #3737 üzenetére
És ezt te rendelted? Ha igen megtudnád mondami honnan? :-)
-
Megvagyok
tag
válasz
zsirfecske #3662 üzenetére
hát időzítésben mindig jó voltam..
kár, azért köszönöm
-
lord.lakli
őstag
válasz
zsirfecske #3662 üzenetére
Melyik fóliát vetted? Spigen fólia jobb, mint invisible shield?
-
kerjani
aktív tag
válasz
zsirfecske #3552 üzenetére
Nem írtam hogy max, hanem hogy még a zl-nél is nagyobb, ami azért elég nagynak számít a kategóriában.
Sok helyen rosszul van írva a méret - n4ével kvázi egyzőnek írrják. A szélességi és vastagsági adatok tényleg szinte ugyanazok, de valójában valamivel hosszabb
N5: 69.17 x 137.84 x 8.59 mm
N4: 68.70 x 133.90 x 9.10 mmNem szidni akarom a telefont, többet nem is hozom szóba a témát, ne legyen flame belőle. Csak sok helyen írták hogy ugyanakkora, de érezhetően nem, utánanéztem, és tényleg nem.
-
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske #3552 üzenetére
Én ráraktam a Ganexet (mikor még megvolt). Alig tűnt nagyobbnak.
Ezt a toolkit dolgot amúgy miért erőltetik sokan? Fastboot, adb. A toolkitek sem csinálják máshogy.
-
Zeze94
tag
válasz
zsirfecske #3488 üzenetére
Szerk.: háromezeröccá'!
-
válasz
zsirfecske #3488 üzenetére
Ezt most nem igazán értem...
Előző kolléga? Illetve ki az a mi?
Szóval én akarok egy bumpert azonnaaaal!
-
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #3417 üzenetére
össze lehet hasonlitani..csak tudod most sofbrickes a Motom:-(((
Amugy nem egy kategoria...egy csucsgép és egys felső közép.......almát almához kellene -
Algotis
addikt
válasz
zsirfecske #3448 üzenetére
Enyém azért annyira nem hangos, de ha csend van akkor a szoba másik feléből hallom, ilyen dorombolás szerű hangot ad ki, mint a macskám
Meg vagyok nyugodva -
Algotis
addikt
válasz
zsirfecske #3443 üzenetére
Nekem a gyári töltőm zúg egy kicsit, mikor bedugom. Egész csöndben lehet csak hallani.
Az valamilyen szinten normális?(#3445) zsirfecske Nekem EU-s alapból, Svájcból vettem...
-
somnia
senior tag
válasz
zsirfecske #3417 üzenetére
hude örülök...
-
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #3337 üzenetére
Ha valaki eBayen vette a készüléket, ami német playből lett megvásárolva akkor gondolom nem tud magának számlát igényelni, csak az eredeti vásárló?
-
djgeg
őstag
válasz
zsirfecske #3330 üzenetére
"spigen neo hybrid" Ne is faragd, főleg, hogy remélhetőleg hamarosan elbotoljuk.
-
Bilux
veterán
válasz
zsirfecske #3325 üzenetére
Nem tudom milyen tokod van, de a rajta lévő gombnak az átvezetése lehet túl hosszú. Előfeszíti a hangerőgombodat, nem lehet belőle faragni?
-
Algotis
addikt
válasz
zsirfecske #3325 üzenetére
Nekem is nagyon könnyen nyomódik, lehet komfortosabb lenne a túloldalt tényleg
-
Bilux
veterán
válasz
zsirfecske #3200 üzenetére
[Troll ON]
Bezzeg G2-nél nem lett volna elmosva az OIS kamera miatt
[Troll OFF] -
djgeg
őstag
válasz
zsirfecske #3200 üzenetére
Én ezt csináltam bicajról mozgásból tegnap.
Vacogó kézzel, mozgásból egész jó lett xD
Meg a bidaj sávban álló marha is szépen látszik. -
gabro0
őstag
válasz
zsirfecske #3165 üzenetére
az jó dolog
-
Peace
nagyúr
válasz
zsirfecske #3128 üzenetére
Sejtettem, hogy túl sokat szeretnék. Kb. ez az a pénz, amit megér szerintem, 124-et semmiképp.
-
assemble
addikt
válasz
zsirfecske #3128 üzenetére
"Kicsit" tulzas... Egesz EU-ban 100k alatt a 16 gigashoz se jutsz hozza sehol, kb semelyik play store-bol
-
tsu144
csendes tag
válasz
zsirfecske #3046 üzenetére
Na ez már tetszik! Egy ilyet beszerzek januárban!
Köszi a tippet!
-
tsu144
csendes tag
válasz
zsirfecske #2996 üzenetére
Én is inkább abba gondolkodnék... csak az a kérdés, hogy mennyire zavar a kábel a telefon fenekében, illetve huzamosabb használatnál mennyire sérül a csatlakozó...
-
w333
félisten
válasz
zsirfecske #2982 üzenetére
Frissült a Free verzió is
-
Draken
őstag
válasz
zsirfecske #2826 üzenetére
problem? nem tudod megállni, hogy pont te ne reagálj valamit?
-
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske #2806 üzenetére
Ez jobban nem fog kiforrni.
Nexusok könnyem rootolhatoak, egy szívás van, a BL nyitás. A többi sima liba. A BL nyitás is sima ügy, hiszen fastboot oem unlock és heló, nem kell bűvésznek lenni. -
Lecs@
addikt
válasz
zsirfecske #2806 üzenetére
Sajna egy wipével számolni kell .
-
Lecs@
addikt
válasz
zsirfecske #2804 üzenetére
Innen az Odex Rom felrakása pl ?
"Odexed vs. Deodexed Mini Info
- Odexed may boot faster, can receive OTA updates
- Deodexed is easily customisable but cannot receive OTA updates" -
MartOOn
addikt
válasz
zsirfecske #2718 üzenetére
Hidd el h aki pont megtehetne h leszarja az pont nem fogja... Ezert is tehetne meg... Mert figyel az ilyenekre es tudatos.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #2706 üzenetére
úgy értettem átmenetileg használj mást... pl Dice player? sztem az is pöpec.
-
G4bi89
senior tag
válasz
zsirfecske #2703 üzenetére
Nem először csinálják meg... 4.3-nál (de lehet 4.2 volt) közel 1,5 hetet kellett várni mire kompatibilissé tették.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #2703 üzenetére
használj mást ha ezek ilyen gyökerek...
-
gulb
senior tag
válasz
zsirfecske #2645 üzenetére
Jogos.. es nem 100% mert a lenyeg nem a par filler hanem az hogy budos a dolog csak mindenki tesz ra magasrol.
-
jaszy91
aktív tag
válasz
zsirfecske #2505 üzenetére
Szolgáltató más tészta, ott valamivel olajozottabb a helyzet. Nem azt mondom, hogy tökéletesek, de a rosszabbik szar közül, a jobbikat kell választani, ha nincs (esetleg türelmetlen valaki) más.
-
twine
veterán
válasz
zsirfecske #2471 üzenetére
csak a "pénzünket" kezelhetnék "pöppet" ügyesebben, ha már ilyen gyönyörű épületben "ücsöröghetnek"
Elnézést a gigaOFF-ért,,,de nem bírtam ki
-
ferrari1
őstag
válasz
zsirfecske #2464 üzenetére
Köszönöm!
Láttam netes teszteket a 4.4 és a 4.4.2 közötti kamera javulásról, de ezeket mindig fenntartással kezelem. Véleményed szerint mennyit javult?
-
leslien
nagyúr
válasz
zsirfecske #2447 üzenetére
-
klevente
tag
válasz
zsirfecske #2441 üzenetére
Elvileg csak akkor fogadják el a garanciát, így inkább ráíratnám, mint hogy nem, ártani nem árthat...
-
MartOOn
addikt
válasz
zsirfecske #2431 üzenetére
Igen van jobb modja, de ha nincs a kozeledben mas eszkoz csak a telod akkor sok varia nem marad... Nincs se laptopom se asztali gepem most. Szoval...
-
w333
félisten
válasz
zsirfecske #2403 üzenetére
Ha már poén ... akkor ezt se felejtsük már ki Link
-
mrdavid
aktív tag
válasz
zsirfecske #2401 üzenetére
plusz ott db brand fólia is , ami még ad némi variálhatóságot neki
-
aMolnar
csendes tag
válasz
zsirfecske #2390 üzenetére
ha megvan az info, pls. oszd meg velem is, mert az enyémet megette a húgom macskája...
thx -
w333
félisten
válasz
Parancsolj Link hívd fel őket, lehet van Nexus 5 gyári töltőjük
-
válasz
Akkor vegyél N4-hez valót, az is 1,2 A-es és ugyanúgy LG...
-
vick33
tag
válasz
zsirfecske #2317 üzenetére
Bármelyik másik töltőt tudod használni. Tehát ha veszel pl egy G2 vagy en S4 töltőt az teljesen jó. A gagyi kínait kerüld.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #2317 üzenetére
gyári eu töltő kérdésemre valaki válasz a sok off hülyeség helyett?
vagy a magyar forgalmazás megkezdéséig esélytelen?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
zsirfecske #2328 üzenetére
na ez is sikerult, nemtudom mit balfaszkodok vag hogy mi a baja
update 2.zip neven nem ment sima update.zip neven igen.. gondolom nem tetszik neki a space.. programozasbol nem vagyok jo.. es mit tartalmaz, tudunk vmit? -
rolcsibácsi
őstag
válasz
zsirfecske #2326 üzenetére
ide a kurva uk-be sose ernek ide ezek a szarok, de ezt a faszom masfel mega updatet nem is tudom felrakni ugy ahogy a 4.4.1et, a parancs utan egyszeruen nem tortenik semmi a telon..
-
w333
félisten
válasz
zsirfecske #2324 üzenetére
Ezért mondtam hogy előbb azt próbáljátok mert már sokan megkapták
(#2326) zsirfecske
Ez így van ... mondjuk nem árt a telefon újraindítani, aztán ismét próbálni
-
w333
félisten
válasz
zsirfecske #2244 üzenetére
Ez az egy szín ami tényleg jó a "fekete" és ezen kívül ? pl. egy weboldal olvasása ahol a fehér nem fehér hanem inkább valami szürkés kékes valami, undorítóan csúnya
(#2246) vick33
Ez az ő dolga tartsuk tiszteletben
de szerintem nagyon megfogja bánni
-
Lecs@
addikt
válasz
zsirfecske #2244 üzenetére
Tisztában vagyok vele. De flamekeltést meg kell előzni.
-
válasz
zsirfecske #2166 üzenetére
Ezek 4.4 alatt alapból nem működnek. Csak rendszer appok férhetnek hozzá az akku statisztikához, tehát root kell hozzá.
-
lord.lakli
őstag
válasz
zsirfecske #2135 üzenetére
Félve kérdezem és edigitálnál hol volt, hogy hivatalos magyar gari, ami dec. 12-én jelenik meg?
-
lord.lakli
őstag
válasz
zsirfecske #2109 üzenetére
speedshop-ban ugyanannyiért van már jó ideje készleten 16 GB-os.
-
válasz
zsirfecske #2020 üzenetére
Automate It, én ezt használom és jól bevált.
-
Ronin-
senior tag
válasz
zsirfecske #1934 üzenetére
igen, közben már megtaláltam Én is, de azért köszi. Auto -ra volt állítva, de valószínű a maxot tolta neki (13) és azért nem látta. 10-esre állítottam és így jó lett.
Egyébként a google-nál aki kitalálta ezt, hogy a normális sms appot le kell cserélni hangouts- ra.. a nap 24 órájában ezt használtatnám vele sms írásra.. mekkora baromság.. hihetetlen. tök jó volt a gyári..
-
icons
addikt
válasz
zsirfecske #1930 üzenetére
Csengőhangot én beraktam a Ringtones mappába, betallóztam és ment
Elvileg ennyi.
PowerAMP-pal, mint mondtam én is küzdök, majd keresek rá valami megoldást!
Nép: valaki tud olyan zene appot, amivel lehet kikapcsolt képernyő mellett a hangerőgombokkal zeneszámot váltani?
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske #1922 üzenetére
Nem értelek sajna.. De én nem fogom most itt is elkezdeni
A trollkodás fogalmáról más véleményünk van ezek szerint
-
leslien
nagyúr
válasz
zsirfecske #1819 üzenetére
StickMount root kell, a másik ami neked kell az Es file Explorer
-
vick33
tag
válasz
zsirfecske #1806 üzenetére
Én is gondolkodtam, hogy várjak-e megtartsam-e az s4-et vagy mi legyen és valaki árult egy Ditech-ben vásárolt példányt hát megvettem. Nem bántam meg. Amúgy ha minden igaz 13. án megyek én is ki tehát ha kell valakinek tudok hozni nexust.
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske #1800 üzenetére
Blaszfemia ide vagy oda, most ez van
Anno a nexus 4-et egy S3-ra csereltem le, az is boven annak szamitott, de akkor ez volt a jo dontes szamomra. Mas kerdes, hogy amikor legkozelebb vettem n4-et es mar 4.3-mal volt szuperul kielegitette az igenyeim.
gulb: nem minositem a kamerat vissza, sot, tetszik a kameraja nagyon is, de szamomra a folyamatossag fontos, mellesleg minosegben is jobb a G2-e. En is a gyermekrol szeretnek fasza videokat csinalni, nincs kidobni valo penzem emellett hiper szuper kamerara, egy bridge gepem van amivel 640x480-as videot tudok rogziteni
amugy nem rossz egyaltalan, csakhat nem egy mai tech..
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsirfecske #1778 üzenetére
És zsebbe már tetted?
Nálam ott kezdődtek a gondol igazán
-
Eyesis
őstag
válasz
zsirfecske #1778 üzenetére
Igen a szín... Nekem egy matt fekete adná, a kéken sokaig filóztam, mert az hasonlított ehhez a legjobban, de végül inkább a szürke mellett döntöttem
-
Zeze94
tag
válasz
zsirfecske #1725 üzenetére
Jolvanna
tudnak ezek a telok meg GPRS-t? Mer' akko' azis!
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #1718 üzenetére
sztem a hangszórója is fasza nagyon tisztán szól, legalábbis a gnexhez képest felüdülés.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #1695 üzenetére
update: kiderült a spigen gebasz. a csomag 20-án (8 nap alatt) kijött és 27-én is próbálkoztak vele, de a gógyis futár nem volt hajlandó becsöngetni a kaputelefonon (egyértelmű cégnév a címzésen+cégtábla+kapucsengő összerakása). holnapi nap folyamán kiszállítják, privátban írhatjátok hogy kinek milyen találka felelne meg (szerda du 5-től belvárosból kiindulva).
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske #1711 üzenetére
Grat, örülök, hogy bejön. Ezek szerint vmi samuról váltottál
Annál biztos elégedettebb leszel vele. Az IPS-t sztem egy idő után jobban megszereted, mint az amoledet.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #1673 üzenetére
bocs, de 7 embert érint itt a spigen rendelésünk: amazon lenyomozta nekem és adott egy tracking numbert a GLS-hez! (azt hittem a posta hozza..) szóval a nyomkövetés szerint a GLS-nél áll a csomag alsónémediben, azt mondja nem volt elérhető a címzett 27-én, ami nem igaz. valami gigszer lehetett, hívtam őket ma de 6-kor már nem vették fel. holnap utánajárok. köszi a türelmet, cserébe ha megkapom végre, csütörtök-pénteken jobban ráérek szétosztani (szabi).
-
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #1673 üzenetére
Mivel szórakozik a magyar királyi posta? Miért nem akarják odaadni?
-
Algotis
addikt
válasz
zsirfecske #1595 üzenetére
Nem tudom mit vársz, hogy berendelnek sokat és 0 profittal eladják?
Valamit akarnak keresni rajta, te sem akarnál sok szarakodással nullán maradni... -
Algotis
addikt
válasz
zsirfecske #1586 üzenetére
Mit érdemes vele szarakodni?
Ha most kell akkor nem akar az ember 2-3 hetet várni...
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske #1475 üzenetére
lol..
mondjuk ha 4.3 lenne rajta akkor jo vetel lenne, de ha jol tudom 4.2.2
es igy hogy marcius vegeig kapja meg..
mindegy, engem a hatlapi gombok meg az lg ui miatt igy is ugy is hidegen hagy
-
Kunsztler
senior tag
válasz
zsirfecske #1381 üzenetére
Köszönjük
mindenki nevébe
-
assemble
addikt
válasz
zsirfecske #1373 üzenetére
Jah, vilagos. Hat kivancsi vagyok mi lesz vele a helyzet, ezek az infok ha igazak ugy meg akar tenyleg lehet belole valami.
Mondjuk mivel n4-nel sem volt itthon gari igy azert nem leszek tul optimista.
A szamlan amugy tenyleg rajta van az imei. -
assemble
addikt
válasz
zsirfecske #1369 üzenetére
uk play: Csak egy altalanos safety & warranty kisfuzet van benne, altalanos dumaval, konkret garipapir nincs benne sztem. Csak a play-es szamlat latom ami a konkret vasarlassal/keszulekkel kapcsolatos lenne.
-
icons
addikt
válasz
zsirfecske #1369 üzenetére
Egyébként is nagyon elkéne már az az 1. hsz, mert minden témában folyamatosan jönnek ugyanazok a kérdések és válaszok. A Play-es garipapírról pedig tényleg jó lenne vmi infó
-
Algotis
addikt
válasz
zsirfecske #1341 üzenetére
Akkor csak nem vagyok annyira hülye én se
Köszönöm szépen!(#1342) F-ECT$
-
hakydakillah
senior tag
válasz
zsirfecske #1222 üzenetére
Köszi a linket :-) Én már vagy 4-5 tesztet megnéztem / olvastam, ahol vagy 10 tokot hasonlítottak össze, és mindig a neo hybrid nyert.
Biztosan van hibás széria is, és elégedetlen vásárló is - példaként itt a Nexus5 - , de amíg nem jön meg, és nem fogom kezembe, addig nem alkotok végleges véleményt. Külsőre nekem ez jön be a legjobban, és ha mégse fog tetszeni, megy eladásra :-)
Szóval XtremeGuard + Spigen Neo Hybrid tegnap óta megrendelve, remélhetőleg jövő héten megérkeznek, és majd dobok én is egy rövid tesztet :-) -
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske #1212 üzenetére
mondtam en, hogy ultra hybrid
eddig mindenki meg van vele elegedve aki tolem atvette
persze csori Falka nem, mert neki vmi nem stimmel a cuccal, emiatt spigennek megy is majd level, hatha kuldenek ujat
meg mindig van 1 db tok, amiert nem jelentkeztek
-
huan
őstag
válasz
zsirfecske #1156 üzenetére
Köszi!
Ha csak rootolni akarom,azt bootloader nyitás nélkül nem tudom megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged