- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
Dottore #47960 üzenetére
Húú tényleg, scene. Ki is ment a fejemből.
Pedig az időjárás projectnél használom.
Amúgy a a hálózat kapcsolgatást tudja a Tasker? Mert pl adata on/off-ot csak a secure settings-el lehet megoldani.
A megrajzolásnál gondolom az ikonokra gondolsz. Megköszönnék három egyforma méretű ikont (2G, 3G, LTE vagy 4G).
-
( V )
veterán
válasz
Dottore #47809 üzenetére
tessék akkor itt egy másik
-
horvath85g
aktív tag
válasz
Dottore #47511 üzenetére
én azt vettem észre -több telefonnál is- hogy egy ideig tök jól bírja aztán valami történik, és elkezdenek megjelenni a karcok..az világos, h idővel egyre több esély van arra, h megkarcolódik, de ezzel együtt gyanús, h kb. egy évig semmi nincs aztán hirtelen nagyon gyorsan elkezd nőni a számuk. mást nem tapasztalt ilyet? elvileg csak a kvarc karcolja meg, de az enyémen van egy viszonylag hosszú és egy rövid de mély karolás egyikről sem tudom elképzelni, h a zsebemben lévő kosz (homok) okozta. kulcsot meg nem teszek mellé.
-
slice14
veterán
válasz
Dottore #47376 üzenetére
Találkoztam már olyan emberrel én is. Kellett volna neki a root, de nem rootolja, mert akkor nem jön otán a frissítés. Mondjuk valamiért nem megy fel neki toolkit-el, se flash-all-al az image. Csak egyenként tudja felflashelni. Erre azt mondja"Mért rakjam fel egyenként, ha másnak egy kattintás.", és hiába mondja az ember hogy ott a leírás, az alapján pár perc alatt megvan.
Vannak emberek, akik azt szeretnék hogy mindent készen kapjanak. De ha vennék a fáradtságot és utánanéznének, a nyavalygás helyett máris ott lenne a megoldás előttük. Mert az rendben hogy megírjuk a megoldást, de ha lusták arra hogy elolvassák és értelmezzék. Akkor hiába az egész.
Persze ez az esetek kis része.
-
arni1
aktív tag
válasz
Dottore #47235 üzenetére
Eleg nagy kezem van, ezt egy kezzel kezelem. Tetszenek a nagyobb telok.
@zsirfecske: nem tudom mar szervizeltetni mert nincs gari, lejjebb irta valaki h gari nelkul is megcsinaltak neki a keretet, nekem visszakuldtek,hogy bocs de nem garis..
Most faszan mukodik a bekapcs, de nem akarom megvarni amig ismet elromlik.@roland091: a huzo dolog az 5x fele az ujjlenyomatolvaso lett volna ha nem lenne ilyen b*szott draga. Telefonert annyit nem. Ha az N5-re sokat kell rafizetni akkor 6 se lesz.
-
magicbox
senior tag
válasz
Dottore #47080 üzenetére
Szerintem itt nagy szerepet játszott az új modellek "kötelező" megjelenési ideje, és mivel új modellhez új rendszer is jár, mert különben hogy nézne ki, így kiment bétásan, lesz ami lesz, majd menet közben megoldjuk. Dettó ez volt a lolli kiadás első hónapjaiban. Mindenki várta az update-et mint a messiást. Az UI félek nem fog változni, csak finomítják. Talán figyelnek a felhasználókra, nem tudom... Nekem az a hihetetlen, hogy egy ekkora nyilvánvaló hibával, mint a telefonálás után nem jön vissza a kép, kimernek adni egy rendszert, ráadásul OTA-n szórják. De a jó hír, hogy a tabletemen (n2013) nem találtam ennyire súlyos gondot, sőt az egész rendszer gyorsabb, de ez nem vigasztal
-
-
thesound
addikt
-
-
thesound
addikt
válasz
Dottore #46688 üzenetére
Működik
1. Flash stock 6.0
másold rá a beta super su-t
reboot into bootloader
2. fastboot flash boot boot.img
3. fastboot boot customrecoveryname.img
4. Install SuperSU
reboot, enjoy -
thesound
addikt
-
thesound
addikt
válasz
Dottore #46680 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy a Chainfire féle módosítás kevésbe aggályos biztonsági szempontból, mert a SElinux-ot enforce-ra állította a roothoz, nem permissive-re, mint a custom kernelek többsége.
Persze ezt ellenőrizni én már nem tudom.
Ma este ráérek és nekifogok én is. Stock 6.0, TWRP, a fentebb linkelt módosított Chainfire boot image, beta superSU2.50
-
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Dottore #46609 üzenetére
Az igaz. Én is úgy érzem, hogy farmernél N5 a határ, bár N6-ot még nem próbáltam.
Ha váltani is fogok, szerintem 5x lesz a vége, lesz az még 300$ is.
Azt tudni, hogy ez az ujjlenyomat-olvasó dolog mennyire van kiforrva? Elég sok cucc megy keresztül a telómon, főleg infók a legfőbb számlámról, érdekelne, hogy ha ellopják bejutnak-e a telóba, vagy csak ilyen hard-resetes, pc hack segíthet. Rémlik, hogy Iphone esetében már a megjelenés hetében jelentették a hackerek, hogy simán átjutnak a védelmen... -
Tomace91
senior tag
-
w333
félisten
válasz
Dottore #46147 üzenetére
Az egyik szemem sír a másik pedig nevet ... gondoltam bevásárolok egy N5X vagy N6P -t, de ilyen árak mellett inkább köszi de kihagyom, ennyiért már kapni S6 -t knoxot meg kell ugratni és mehet fel a CM12 vagy valamelyik Pure Android és van egy bika vas ... igaz hogy gari nélkül de legalább mindenben csúcs
Nem értem a Google hozzáállását, ez nagyon gáz ...
-
gery2123
őstag
válasz
Dottore #45992 üzenetére
Nekem semmi bajom az amoled kijelzővel. Volt desire készülékem több mint 2 évig és úgy adtam el, hogy nem volt beégve. Note igaz fél évig volt, de az se égett be nálam. Előnye is van azért az amoled kijelzőnek. Persze kinek mi. Nálam eddig a 6P viszi a pálmát. Tetszik, tud, érdemes lehet cserére is akár.
-
slice14
veterán
-
-
slice14
veterán
-
CB
senior tag
válasz
Dottore #45864 üzenetére
Hiányolom, hiányolom!
De jó lenne +1 GB ram, és de jó lenne egy kis plusz képernyőidő, meg SD kártya hely. Meg de jó lenne, ha az új Huawei nexus nem lenne olyan randa, hanem az One Plus 2 külsejét kapná....!!!!
Most aztán gyorsan nyissa mindenki ki az ablakot, hátha fénypostával küldik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Acer notebook topic
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest