- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SybenX #46882 üzenetére
Ja, hát a szoftvertámogatottságban nem jeleskednek, de ezt nem is vártam el. Most ha meglesz a nexus 5 (kövezzetek meg), de elég valószínű, hogy 5.1.1 lesz rajta egy jó darabig. Óckodok mindig a frissítésektől. A mostani Sonymra is 4.1-ről 4.3-ra lehetett csak frissíteni kegyetlen lassulások árán, funkcionalitásban meg nem fejlődött semmit szinte. Sebességre amúgy az elején megfelelt a mostani Sonym is, de idővel sajnos lassult, ahogy a programok fejlődtek a hardver meg ugye nem. Mostani csere Sony E-től meg tépem a hajam. Biztos vagyok benne, hogy a nexus megváltás lesz ezekhez képest.
(#46880) ( V ): Köszi
-
-
Hát, kijelzőidőket életemben nem néztem. Most rápillantottam először, 17%-van a telefonon és 1 óra 10 percet ír kijelzőidőre. Viszont 2 napja töltöttem (most nem használom, mivel rossz a csatlakozója, ezért is keresek új telót). Ja, tudom, nekem kell eldönteni, de mégis.
Akksi idővel amúgy megbarátkoznék, viszont a tárhely fájó pont.
Viszont itt elsősorban az ereje miatt vonz a készülék, na meg hát stock android. Moto G-t is pontosan ezért választottam volna, a szoftvere miatt. Sonynál elegem van az akadozásokból, meg abból, hogy gépelni nem tudok rendesen, mert nem bírja a telefon követni a sebességet
Most megnéztem 8.5 giga körülbelül a zenekollekcióm, de van köztük pár (5-10 album), ami flac, és azok egyenként 300-500 megásak. Ha azokat mp3-ban beszerzem, akkor szerintem el tudok lenni a 16 gigás verzión is. Nagy játékokat úgyse teszek rá, se navigációt se semmit. Már csak a fehér színt kell megszoknom, de nagyon hajlok a vásárlás felé. -
Sziasztok!
Lehetőségem nyílt új 16 gigás nexus 5 vásárlására. Eredetileg egy Moto G (3rd gen)-t terveztem venni, de sérült csomagolás miatt tartogatnak párat egy boltban és ugyan azért az árért megkapom a nexust. Még a moto g előtt nagyon szerettem volna egy nexust, de időközben kiment a forgalomból, illetve 80-tól lehet csak kapni bontatlanul, amennyit nem adnék telefonért.
Viszont lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban. Az egyik az akku idő. Most jelenleg egy sony M-et használok, naponta töltöm (valószínű már nem olyan az akksija, mint újkorában), van, hogy egy 2 órás vonatút alatt zenehallgatás + messenger használatával 40-50, akár 60%-ot is merül. Mennyire vészes a nexus 5 akksija? Moto G-t ilyen téren nagyon dícsérik.
Másik kérdés: 16 gigás telefont tudok csak venni. A jelenlegiben 2+16 giga van. 2 gigára lehet csak tenni az appokat, ami mondanom se kell édes kevés (nem lehet SD kártyára tenni), 16 gigás kártyából (14.92 valójában), 4.4 GB szabad. Lényegében csak zenék, képek, videók vannak rajt. 90%-a zene. Tudni kell, hogy csomó album flac-es és rengeteg helyet foglal, érezhető különbség telefonon nincs mp3 és flac között, de lusta voltam konvertálni. Kérdés, mennyire férnék el a nexuson? Moto G-be menne egyből az SD kártya, és van 8GB belső memója. Ott bővíthetőség miatt ez nem lenne probléma.
Szerintetek megérné megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest