-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothak
tag
No offense szintén, de ez a hasonlítás kb annak a kategóriának hangzik, mintha én a 2013-as Nexus 7 tabomhoz hasonlítanám a telefont.
Abban is van FHD, meg Snapi 600, meg ha minden igaz, szintén 4000mAh akksi, és az is elmegy ezzel a kombóval 2 napot 10-12 óra kijelzővel...
Különbség, hogy csak Snapi 600, viszont 4000mAh és nincs GSM modul.
Szóval.. ahogy a N7 és a N5, úgy a N5 és az említett Leonovo is sajnos erősen más kategória a HW miatt, ahogy azt a kollega is vázolta.De ezt tényleg ne vedd kötözködésnek, csak én úgy gondolom, hogy ezeket a teljesítményéket nem szabad összehasonlítani, mert más ligában játszanak.
Szerk.:
(#15465) radicspeter1
És ez abban az esetben is igaz, ha be van kapcsolva a képernyő, vagy csak kikapcsolt képernyőnél végzi a dolgát? Azért kérdezem, mert a 4% wakelock az annyira nem csap falhoz
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest