- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Már 4 éve ios-t használtam. Egyszer batátkoztam egy SII-el, ami pár hónapig volt meg. Azon még ICS volt. Sajnos voltak hiányosságok és nem volt olyan smooth. most tökéletesen elégedett vagyok a nexus-al és a rendszerrel is. Ez a rész pipa. Még talán az alkalmazások minősége és mennyisége gyengébb mint az app store-nak. De az alkalmazásaimat 90% már megtalálom droidon. Szóval eddig happy!
-
petipetya
nagyúr
Nem tudom. De sheratan írta, hogy mit érdemes megnézni - én is ide lyukadtam ki.
Amúgy nekem autora van állítva a wifi csatorna (wpa2-psk titkosítással), és sosem volt baj egy androidos/wp/ios eszközzel sem. Igaz nem d-link, hanem asus.
Annak én is örülök, hogy nem a Nexus telóval van a gond.
-
törölt tag
-
FőDudu
veterán
masfel het roaming alatt eleg sokszor kikapcsoltam az adatforgalmat - es siman megjottek a levelek wifi-s helyen. A google nem amator, hogy ilyen hibat vetsen.
Meg nem is Blackberry, hogy adat kapcsolat nelkul, nincs wifi levelezes...N4-en nem fugg a kezbesites a halozat tipusatol (3/2g/wifi).
-
FőDudu
veterán
Ne keverjed a szezont a fazonnal!
A push lenyege, hogy nincs fix szinkronizacio.
Ha van uj level, akkor a szerver kezdemenyezi a kapcsolatot - es nem az eszkoz kerdezgeti le bizonyos idokozonkent ahogy te azt gondolod. Szoval a guli accountban kurvara nem fogod latni ha mukodik a push, mert nem jelentkezik be a szerverre ha nincs uj level vagy nem kuldesz ujat. -
mrdavid
aktív tag
ez meglepett...
nekem a kamera miatt kellene vissza vinnem a telefont, MMbe, de nekem Németbe...ezek szerintde komolyan mondom felháborít ez, kb egy hónapja voltam bent az MMbe, s azt mondták adjam le a telefont s intézik a garanciát... de nem adtam le mert még nem állítottam vissza a gyárit + nem akartam nélkülözni a kicsikét:::
erre meg kiderül, h ez csak duma? hát az biztos h én nem viszem ki németbe, szóval majd egy kis balhét csinálok nekik -
retesz147
addikt
én voltam az a fórumtárs, akinek az S3 minije is ugyan ezt csinálja...
a wifi fix nekem se javított a dolgon és tesóm N4-e is ugyan ezt csinálja....amikor bekapcsolod a kijelző megjön minden, de addig halott(N4-nél, S3 mininél még akkor sem)....sajnos nem csináltam meg neki a netes fixes dolgot, mert addigra elment, meg még rootolva sincs a telója, annyi időm nem volt, hogy nekiálljak és utána nézek ....
viszont mostanában rájöttem arra, hogy S3mininél a futó alkalmazásoknál a Google szolgáltatás ha fut, akkor megjön minden szépen.....ha az valami oknál fogva bezárul, akkor meghal ez isúgyhogy ez nem csak N4 probléma....
viszont tesómnál a lassú netezés nem jelentkezett, hasított rajta a net
-
SÖ
addikt
Wifi-n nem szinkronizál automatikusa, még akkor sem ha készenlétben is aktív marad. Ezt már lezongoráztuk. Van egy gyenge magyarázatom, hogy nem vagy egész nap wifi alatt, de ha látja hogy van akármilyen netkapcsolat akkor kéne neki. Csak hogy nem így működik szoftveresen. Csak mobilneten szinkronizál magától. 5.0-ba már lehet hogy javítva lesz.
-
-
ilyen_85
senior tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2128392
Nézd meg ezt légyszi most épp dolgozom nem érek rá
-
TomPack
őstag
Engem az szivatott amikor bootloop-ba került a telefon /mert nem mertem factory resetet nyomni, mert attól féltem leformázza a tárhelyet is, amin a telepítendő rom volt/, szóval hiába nyomtam a gombokat, rezzent, és újraindult, ugyanúgy végtelen bootolásba kezdve. A megoldás az volt, hogy a rezzenés után nem szabad még felengedni a gombokat, hanem még pár másodpercig tartani kell, amíg be nem jön a fastboot. Ott már elindult a töltés is. Próbáld meg hosszabb ideig nyomni, ha még nem tetted, ne foglalkozz a piros led-el.
-
ilyen_85
senior tag
Sutom
Eljut a recovery-ig? (bekapcsoló gomb+hangerő le)
Ha eljut örül
Ha nem gond vanHa eljutsz
- csatlakoztasd a telefont a pc-hez
- törölj mindent, cache, dalvik, system, data, factory reset, mindent (figyelem!!! ha törlöd a rendszert, akkor NEM indítod újra a telefont a törlések után!! Hanem azonnal felteszel egy romot, vagy egy módosítottat, vagy a gyárit.
(ezt vagy nexustoolkittel, vagy adb-vel tedd meg)Ha feltetted mehet is az install, mikor felinstaláltad cache, dalvik cache törlése
Hagyod, hogy a rom elinduljon és felálljon.
Utána mehet rá gapps, ha custom rom, vagy kernel vagy ilyenek.
Ne pánikolj, nehéz elcuccolni a telefont, de ha nem olvasol utána előbb utóbb sikerülni fog tönkre vágni.
-
törölt tag
nem lehet, hogy nincs feltöltve az akksi, vagy valamiért nem érzékeli a töltést? próbáld meg recovery-be vagy bootloader módba tenni, hogy az megy-e. egyébként a gyári rendszert talán úgy a legjobb visszatenni, hogy letöltöd a teljes képet, és adb-vel feltolod a telefonra.
-
törölt tag
ha másik ROM-ot teszel fell, akkor kell egy factory reset-et nyomni. ezt ha CWM-ből csinálod, akkor az "sdkártya" tartalmát nem módosítja, de a többi partíciót formázza (telepített cuccok, üzenete, stb törlődik). ezt muszáj megcsinálni sanos. ha csak azonos ROM-ot frissítesz, akkor elég a cache és dalvik cache wipe is. illetve kernel frissítésnél is.
asysoft: szerintem a legtöbb embernek azért nincs itt olyan iszonyatos uptime, mert mindig valamit frissítgetnek vagy módosítgatnak rajta. nekem is azért nem nagyon megy 100 óra fölé, mert nagyjából 2-3 naponta legalább felteszem az új CM-et, vagy kernelt, és ehhez újra kell indítani.
amúgy nem szerver ez vagy scada rendszer, hogy évekig kell fusson reboot nélkül -
FőDudu
veterán
Nem olvastam az altalad emlitett leirast. Csak egy aprosag.
Nekem ha csak a supersu telepitesevel rootolok, akkor ugye a Busybox hianyzik a telefonrol mert ennek a root csomagnak nem resze. Viszont busybox kell kb minden rootot hasznalo progihoz.
Nezd me nalad fent van-e, nelkule meg az olyan alap dolgok sem mukodnek jol mint adb, adb wireless - mivel ezek mind alap unixos parancsokat hasznalnak amik a busybox telepitesevel erhetok el. -
ak76
senior tag
Komolyan arra gyanakszom hogy valami elfuserált KLÓNT vásároltál N4 helyett.
Nekem volt eddig kb 100-150 készülékem,gyengétől a legdurvább vasakig(az utóbbi 2-3 évben csak a csúcsmodellek),de még soha nem láttam ilyen szinten folyamatos/gyors működést android alapokon mint az N4-nél,szó szerint IOS-WP8 sebességen történik minden,éppen ezért el nem tudom hinni hogy neked ilyen problémáid vannak,a felsorolt problémákat hírből sem ismerem ezen a készüléken... -
ilyen_85
senior tag
nézd ez egy nexus, itt ha minden igaz nem tudják számon tartani, hogy ki hányszor nyitotta a bootloadert, persze mérget nem vennék rá, de szerintem egy nexus esetén soha senkinek nem volt még baja rootból. Azért fejlesztői telefon, hogy lehessen farigcsálni.
Pőzé-nek van logoutos írása, szerintem azt olvasd át a rootolás miatt.
-
ilyen_85
senior tag
Igen tudom, be van pipálva, hogy sohase kerüljön alvó állapotba de a gyári visszaállítás után sem működik jól a wifi.. Van hogy 30-40 perc is eltelik gmail szinkronizáció nélkül.
Lehet nem vetted észre leírom megint, szerintem ez lesz a problémád
(#9531) sutom
OLVASD EL amit linkeltem, ott a megoldás, magyarra fordítva, a fájlok linkelve!
-
FearTomi
őstag
Bocsi, nem láttam, hogy korábban írtad volna, WiFi-vel van ilyen problémád, vagy mobilnet kapcsolat mellett? Ha az utóbbi, melyik szolgáltatónál vagy?Közben már elolvastam!
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.wahtod.wififixer&hl=en
Az én rooterem és a telefon nem szerették egymást, ezért letöltöttem ezt a progit, ami megoldotta nálam a problémát. Ami érdekes, hogy 1 hónap után leszedtem a progit és azóta normálisan működik a szinkronizáció
Próbáld meg.
-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
Azert a gyari reset uan meg ne vonj le messze meno konzekvenciakat - ilyenkor erosen elkezd szinkronizalni.
Nekem volt, hogy kb 3 napig szinkronizal, mire minden Picasa fenykeprol lekapkodta a thumbnailt, plusz osszes addigi wifi jelszo es alkalmazas visszarakasa, plusz osszes frissites leszedese, stb...Ilyenkor valami erosen szinkronizal. Persze ha a gmail nem szinkronizal az gaz.
Ha hasznalsz olyan programot amit nem a Play Store-bol raktal fel, akkor lehet valami trojai vagy hasonlo progi a telefonodon. Rakj fel egy Droidwall nevu alkalmazast es abban az alap dolgokon kivul mast ne engedj a netre a konfigjaban (se wifi se 3g). Talan elkapod mi lehet a gond.
-
valami error van nálad.
Nekem gyorsabb a netezés rajta, mint az asztali gépemen, és soha, ismétlem soha nem láttam még egy reccenést sem a telefonon. Bármit bárhogy csinálok, azonnal megy...
Ellenben nyomkodtam s3-at, amibe ugye ugyanaz a hardver, mint a note2ben, és ehhez képest lassú... Nem tudom, neked mi lehet...
-
twine
veterán
Talán majd "evés közben megjön az étvágy"
Én Galaxy S után megvettem a ONEX-et,,,és valami hasonlót postoltam először a topicjába mint az előbb te...
Aztán szép lassan mégis "magam alá pricceltem" a gyönyörtől,,mert "kiderült", hogy azért mégsem egy súlycsoport,,,Hiába hackeltem agyon a syxalagot....
Majd "rájössz," ha belaktad, mi a a különbség a 2giga vs 1 giga között,,,Ha mégsem,,,a napokban láttam hirdetést,,,NOte2-t cserélt volna a mókus egy az egyben N4-re...
Talán még fut...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest