- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #43287 üzenetére
Én csak a HDR-t vettem észre, mint plusz funkciót. Persze lehet, hogy van még egyéb újdonság is de nem vagyok nagy kamerás.
-
zack
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #12266 üzenetére
Akkor felesleges a bumper. Veszel egy fóliát az elejére, esetleg a hátoldalára, és belerakod egy könnyen kivehető puha szütyőbe, esetleg kicsúsztathatós bőrtokba, amikor cipeled.
(#12265) retesz147
Engem nem zavar, ezért nem is kerestem rá megoldást, de majd megnézem.
Ha van megoldása, a beállításokban lesz.
-
zack
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #12260 üzenetére
Bolti garis ára 102-105 körül mocorog, magyar garival 120k környéke. Használt 1-2-3 hónapos példányokat pedig 80-90k között lehet beszerezni. Az enyém magyar garis, és 87k volt 2 hónaposan.
Bumpert nem ajánlom, csak olyat aminek van hátlapja is.(#12258) korpicschess
Teljes áron 3,5k.
Minőségi cucc. Minden erre alkalmas hardveren nagy élmény a használata.
-
gaben88
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #6435 üzenetére
Azt hiszem ugyan attol vettuk a Nexust. De sajna szerintem buktuk a garit. En mar irtam is a csajnak!
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #3286 üzenetére
Nalam is van egy folos, de nem igazan megy ra az erdeklodes:S
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #3286 üzenetére
hú, akkor kipróbálhatod a 3D nexust!
Az előbb ajánlott szinkalibrálós progival az egyikes vörösre, a másikat kékre állítod, és aztán szemüvegben, 3D-ben nézegetheted rajta a filmeket. Az egyik kezedben az egyik teló, másik kezedben a másik. -
rankesz
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #3283 üzenetére
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #2655 üzenetére
Jahát, amúgy nekem sincs bajom a telefonnal, csak állítólag itt véletlenül 3.2V megy az USB portba az 5V helyett, mert benéztek valamit.
-
BossBoss
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #2630 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy ott vannak a különböző felhő alapú szolgáltatók. Szóval videókat, képeket és egyébb fájlokat azonnal fel tudsz tölteni, így értelemszerűen kíméled a belső tárhelyed. Egyébként a 16 GB elég tud lenni ha nincs fent egyszerre 5 db 2GB-os game...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Az alkalmazásokkal nem fog betelni a programok számára fenntartott partíció. Maximum az lehet bajban, aki sokat játszik igényes és nagyméretű játékokkal - de az meg nem Nexus4-et, hanem Galaxy S III-at vesz.
Látom, hogy lassan talán mindenki megkapja a készüléket.
Várom majd a tapasztalataitokat.
-
FearTomi
őstag
válasz
2 éve egy 8GB-s kártya van a telefonomba. Zene+képek+appok és soha az életbe nem léptem még túl a 7 gigát
Nem egy PC-t vettem, hogy mindent azon tartsak. Amúgy nagyon sok olyan iPhone-os ismerősöm van akinek 16 GB-s telefonjuk van és azt mondják a 16 GB bőven elég. Szóval szerintem a Nexusnál is elég lesz
Max. ha közelítek a 16 GB felé leszedem majd a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest