Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
janeszgol #41 üzenetére
jah jah, előjöhet, s sajnos előfordulhat, hogy egy újrabelakás az segíthet. Persze nyilván nem kellemes dolog, de kiváncsi vagyok hányan próbálják ki mielőtt nekiállnak fikázni.
(bétázás után nekem már volt olyan, hogy csak egy factory reset segített)
Nekem a iOS 17.x-szel volt kissé lassúcska a iPhone 12, már gondolkodtam is, hogy ráférne egy reset, de iOS 18-cal teljesen rendbe jött. Nem gondolnám, hogy agyon optimalizálták volna rá, de lehet a főverzió frissítés resetelt valami beragadt cacheket
-
válasz
janeszgol #41 üzenetére
Illetve még azt nem értettem az almánál, hogy miért van az, hogy bizonyos hiba előjön sokaknál, de sokaknál meg nem.
Ez nem rendszertől függ.Szembe jött velem a 8 év Symbian, vagy az azt követő 8 év Android használat közben is.
Jellemzően az eltérő felhasználói szokások, telepített appok különböző mivolta (is) okoz ilyet. -
janeszgol
félisten
Nekem sincs gondom. Én még mindig azt vallom, hogy nagyon jó dolog és nagyon kényelmes, és az almánál nagyon jól működik a sok éves rendszerátvitel az új telóra, de ha lehet, inkább lakjuk be újra. Illetve még azt nem értettem az almánál, hogy miért van az, hogy bizonyos hiba előjön sokaknál, de sokaknál meg nem.
De azt aláírom, hogy biztosan nem bugmentes, mert olyan nincs, csak én nem találkoztam vele. De előjöhet az is, amiről Shyciii írt. -
-
hapakj
őstag
Szerintem a 15.8.4-ben semmi feature nincs, hanem az security patch. Régi iOS verziók amúgy sem igazán kapnak már feature-t.
-
hapakj
őstag
-
futo001
senior tag
15 Pro es 16 Pro utan biztos nem vennek 13 vagy barmilyen maxot. Tul nagy es nehez.
Inkabb 14 Pro. A Pixel kiraly alternativa, de ha Android, akkor nekem inkabb Samsung (Flip5-6 vagy S24). Tamogatasban eleg jok, minoseg hibatlan, kamera nagyon jo, AI-nak van ertelme nem ugy mint Apple eszkozokon, egyedul a toltes sebessege gyalazat de abban az Apple is a sereghajtok kozott van. Ha barmire kell az AI, akkor Apple-t felejtsd el. -
janeszgol
félisten
"Az hogy neked nem jelenik meg ez a probléma, az pont semmit nem jelent"
Ezt a baromságot."A 10mp-es kamera pp megnyitási probléma sem mindenkinél jelentkezik akiknek 16-os széria van."
Most akkor van ez a hiba vagy nincs? Én meg írhatnám, hogy akinél előjön az semmit nem jelent.
-
Shyciii
veterán
-
Shyciii
veterán
Pedig mindenki azon imádkozik, hogy a 19-es iOS végre régi fényében tündököljön. Mondjuk amióta bejelentették, hogy masszív változás lesz a kinézetben, azóta sokan azt vízionálják, hogy akkor az is tele lesz ez miatt hibákkal.
Mondjuk ha felvennének minőségi programozókat, akkor nem kéne ettől fosni, mert egyelőre úgy néz ki, hogy a jelenlegi gárdájuk csak arra képes, hogy a meglévő kódot frissítgessék, de a komolyabb újításoknál elvéreznek.
Egyébként ezt jól tükrözi pl az is, hogy a 18-asba vezették be, hogy az ikonokat szabadon lehet mozgatni. Nah ez annyira jól sikerült, hogy 10-ből 7-szer nekem továbbra is összerántja egy mozgatás után, úgyhogy ez a funkciója még nagyon messze van az android minőségétől.
Amúgy a tegnapelőtt kijött 18.4-essel visszajöttek a micro lagok, amit mindig az androidnak tulajdonítanak az almások, közben a 18-as verzió 3db frissítése is masszívan ezekkel küzdött, szal jó lenne már a 18-as verzión túllépni, mert láthatóan nem tudnak mit kezdeni a fejlesztők ezzel a főverzióval. Ezt ebyébként magyar fórumokon is visszajelezték már. -
Shyciii
veterán
Nekem nem jön át az Iphone, de a szoftvertámogatása hibátlan
Maximum a támogatás hossza hibátlan. De összességében messze van a hibátlantól. Amit az iOS 18-as frissítésekkel művelnek, az már egyenesen vérlázító. Olyan mennyiségű bugokkal adják ki, hogy elképesztő. Pl 18.4-essel most sikerült javítaniuk egy olyan hibát, hogy jamera app megnyitásakor akár 10mp is kellhet neki, mire összejön...Külföldi fórumokon masszív anyázás ment ezügyben (is).
Én mikor megvettem, akkor iOS 16-os volt rajta, baromi hosszú üzemidővel. iOS17-essel már kicsit rövidült, de a 18-as verzió egyenesen katasztrófális. A legrosszabb androidos időket idézi. -
-
ddaydome
senior tag
Köszi a linket. Ebből az jön le, hogy régi, hosszantartó dolgokat kaszâlt el a google, nem az, hogy csak úgy. Nekem most is van stock droid. Minden hónapban jön a security update és mellette a szoftver frissítések is érkeznek.
Ilyenek egyébként az iosnél is vannak. Szóval egy kicsit màsképp is írhattad volna, mert ez így elég elfogult volt. -
nozs23
addikt
A 7 év támogatást csak akkor érdemes biztosra venni, ha valóban meg is valósul. Ezen a téren egyedül az Apple rendelkezik bizonyított háttérrel. A Google viszont szinte havonta kaszál el egy-egy szolgáltatást, így nem árt szkeptikusnak lenni.
-
ddaydome
senior tag
Hàt akkor még nem használtàl stock droidot. Az aztán szög egyszerű, felhasználóbarát és logikus 7 éves tàmogatàssal.
Itt az a helytàlló nàlad, hogy az ios tetszik.Témàhoz:
Azért sejthető volt, hogy örökké nem fognak mindent tàmogatni, meg itt az MI is. Én azt gondolom, hogy a következő időszakban az MI hasznàltra képes chipeknél lesznek a főbb fejlesztések. Ettől függetlenül világbajnok a szoftvertàmogatàs. -
A két rendszer közül számomra az iOS az, ami könnyebben kezelhető, inkább felhasználó-barát és logikusabb, valamint egyszerűbb. Számomra nagyon vonzó az egyszerűség, a zártabb rendszer, amit mások hátrányként látnak, nekem az a jobb.
Emiatt egyértelműen az iPhone 13 Pro Max-ot választanám, ami egy időtálló hardver, jó szoftveres támogatással. -
AMD Power
titán
Szerintem egy szavunk nem lehet.
-
kapal
tag
Tehát 5-6 év egy iPhone teljeskörű támogatása? Utána mennyi a secure support?
Ti mit vennétek a 2 közül (nem csak a támogatást tekintve, hanem összességében): iPhone 13 Pro Max vagy Pixel 9? -
dredjudge84
őstag
Rendszernek hogy lehet rendszerkövetelménye? Talán inkább hardver követelmény.
-
ddaydome
senior tag
Nekem nem jön át az Iphone, de a szoftvertámogatása hibátlan. Lehet, hogy ha lesz új köntös meg fejlődött még pár dologban, akkor adok neki egy újabb esélyt.
-
anulu
félisten
akkor majd 2026-ban cseréljük le asszony telefonját (11 pro).
az én 14 pro-m még jó ideig supportolt lesz, új funkciók nem jönnek az új telefonokkal, ami kicsit is megmozgatna. AI masszívan nem érdekel, kamerában meg ez is bőven sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 2018 szeptemberében bemutatott iPhone-ok valószínűleg kiesnek a támogatott készülékek listájából.
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB - Mint az új
- Oppo Find N3 (12GB/512GB dual sim) eladó, vagy csere
- OnePlus 7T Pro (8/256Gb) független
- Eladó makulátlan GYÁRI FÜGGETLEN (nem szolgáltatós) Honor 200 mobil 8/256Gb dobozzal, 2 év garival!
- Iphone SE 2022 KÉK Független 64GB ,Használt állapotban,Fóliás lcd, töltőkábellel , eladó akku 79%
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest