- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
aktív tag
válasz
ultrasound #38 üzenetére
Láthatod, hogy egyesek szerint minden rendben van, tanulj meg Angolul vagy más nyelveken amin müködik az Ai ez a megoldás szerintük.
-
ultrasound
tag
Az Apple lemaradt az AI fejlesztésben, miközben a woke vonalra koncentrált!
-
Shyciii
veterán
válasz
viragdani01 #8 üzenetére
Valószínűleg egyébként azért nem megy, mert egyik hazai operátor sem támogatja az RCS-üzeneteket iPhone-on: https://support.apple.com/hu-hu/108048
Ezen a linken levő infók eléggé nem up-to-date-ek. Egyrészt Magyarországra Vodafone-t ír...Aztán szerinte nem nincs Wifi hanghívás "Vodafone-on", ami már jóideje megvan, még az üzleti ügyfeleknek is, pedig ők jóval később kapták meg.
-
mihail38
aktív tag
válasz
szekfizsolt #31 üzenetére
Itt mindent is kijavítanak, legalább is megígérik aztán, ha nem akkor így jártunk 😂
Lassan vagy már most ott tartunk mint androidon a javítást is javítani kell ez óriási
Én úgy tanultam, hogy a jó munkához idő kell, a rosszhoz még több mert azt még 1x csinálni kellitt tartunk.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szekfizsolt #31 üzenetére
Mondjuk arra figyelj, hogy ha visszarakod a régebbit pár napig míg inicializál az is simán lehet laggos.
Nekem 13 és 13 Pro alatt nem laggol, de fent volt minden beta is eddig.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
szabonagyur #29 üzenetére
Köszi, délután neki esek.
Remélem azért lesz majd javítás és megoldódik. Csúnyán hangzik, de megnyugtató, hogy 16-on is laggol (nem a készülékem öregedett el) -
Ádám16
addikt
Genmoji
végre
-
szabonagyur
félisten
válasz
szekfizsolt #27 üzenetére
Persze, vissza tudsz állni gond nélkül.
-
Mekkő tánúni ángolú...osztakkkó nincs gond
Vagy németű....
vagy a többi nyelven, ami van benne támogátvá....éjáj
-
Instabil
junior tag
Az miert trukkozes, ha atallitom a nyelvet angolra?
Nekem 15 eve angolra van allitva.. -
zzola
titán
válasz
szabonagyur #20 üzenetére
1. Open Settings on your iPhone.
2. Tap General.
3. Tap About.
4. Tap Carrier.
When you tap Carrier, it will change to IMS Status and show messaging support details to the right. For example, if your carrier supports RCS, you'll see Voice, SMS & RCS. If your carrier doesn't support RCS, you'll see Voice & SMS.If your carrier supports RCS, here's how to make sure it's working on your iPhone.
1. Open Settings.
2. Tap Apps near the bottom of the menu.
3. Tap Messages.
4. Tap RCS Messaging under Text Messaging.
4. Tap the toggle next to RCS Messaging.Az alapvető probléma az, hogy az iPhone-on elérhető RCS az nem ugyanazt a szabványt használja, mint ami az Androidos telefonokon elérhető. Pl. végpontok között nincsen titkosítás Apple-n. Bár ez még a 18.1-ben volt, nem tudom azóta mi sajt ezzel....
-
RaZroX
addikt
Én most töltöm le a frissítést 16e-re, remélem megúszom a laggot
-
zzola
titán
válasz
szabonagyur #18 üzenetére
Az üzenetek menüben van, ha elérhető lenne.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #14 üzenetére
Amúgy érdekes ha beírom keresőbe, hogy RCS akkor feldobja, hogy Appok-Üzenetkezelés, de rámenve már nincs meg a menü.
-
zzola
titán
válasz
LosBlancosRM #5 üzenetére
Ez a szolgáltatókon múlik, kellene - részükről, vagy a Google-től - RCS szerver. Mivel ezen semmilyen hasznuk nincsen, így vélhetően jó sokára lesz elérhető. Az iOS fel van már készítve rá.
-
harry3
őstag
válasz
defygaben77 #13 üzenetére
Törlődik. Próbáltam és azt írta ki, hogy nem érhető el ezen a nyelven. Azért elég gáz, mert ha kilép a bétából sem hiszem, hogy lesz magyar, mert így esély sincs rá, hogy fejlődjön...
-
szabonagyur
félisten
válasz
viragdani01 #8 üzenetére
Tudom, hogy ma az operátori support is hiányzik, csak nálam szürkében sincs.
-
defygaben77
tag
Ha átállítom a nyelvet németre, letöltom az AI csomagot, majd visszaállítom a nyelvet magyarra, akkor torlódik az AI letöltése?
-
mihail38
aktív tag
Megérkezett az Apple intelligence is, hova?
Az eu-ban?
Úgy látszik Magyarország nem az EU területe mert ide nem érkezett meg
-
joey04
titán
watchOS 11.4-ben újdonság annak a beállítási lehetősége, hogy néma módban is adjanak hangot bizonyos értesítések.
Na ez tetszik. A többi bs.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
szabonagyur #7 üzenetére
Csütörtök-péntek magasságában megpróbálom megnézni egy iPhone 15 Pro-val is. Nekem is csak a keresőből dobta fel a menüt, de bekapcsolni már nem engedte. Valószínűleg egyébként azért nem megy, mert egyik hazai operátor sem támogatja az RCS-üzeneteket iPhone-on: https://support.apple.com/hu-hu/108048
-
szabonagyur
félisten
válasz
viragdani01 #6 üzenetére
Érdekes, régebbi készülék nem mutatja, akkor itt is bejön az, hogy nem is megy majd minden régebbi eszközön az RCS (ehhez is biztos erősebb hardver kell majd
).
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
LosBlancosRM #5 üzenetére
Nekem a 16P mutatja a lehetőséget az RCS bekapcsolására a beállítások - üzenetek menüben, de elvileg a Telekomos kártyám nem jó hozzá (nem működött a Pixelben sem). Kipróbálom majd Yettel kártyával.
-
LosBlancosRM
őstag
Azt lehet tudni, hogy az RCS mikortól lesz elérhető? Droid - iOS között jó lenne már használni.
-
knox83
senior tag
15pm alatt nekem meg az az érzésem hogy minimálisan gyorsabb lett a rendszer.
Ez az AI minimum megmosolyogtató…használni nem fogom az is biztos, teljesen érdektelen és felesleges. Amire kell arra ott a chatgpt. -
Jobb később, mint soha viszont borzasztó lemaradásban van így is AI téren..
-
AkosPappa
csendes tag
Ha 16 Pro alatt laggol, akkor valami optimalizálás nagyon félre ment. Tudjuk: idővel javítják
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden kompatibilis telefonra telepíthető, de az Apple Intelligence csak a 15 Pro és az újabb modelleken érhető el.
- World of Tanks - MMO
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Gaming notebook topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest