- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Djandreas #34990 üzenetére
az xposed framework-ből még csak egy beta verzió van itt a 4.4-hez. A 2.3.1 egyáltalán nem működik kitkat alatt.
És még1 apróság, ART alatt meg se próbálja senki, mert nem fog menni és nem is ígéri a fejlesztője, hogy fog. -
HeavyToys
senior tag
válasz
Djandreas #31191 üzenetére
A 2 nap fölötti üzemidővel már kiegyezek nyugodtan. Én szinkronizáltatni nem szoktam, csak amikor ténylegesen használom. Szóval a lehetséges 2,5 nap számomra már megfelelő lehet.
Gondolom, ha fontos az üzemidő, akkor a gyári rom felejtős, és az ismertetőben is írt moddolt kernelre és cyanogen modra kell váltani.
Algotis: Persze, én nem vitatom, nyilván erősebb a proci és a gpu rész is egy "kicsit" (20-30%), kijelző is nagyobb 0,2 collal. Nem is kötekedésből írtam. Csak szerettem volna ezt megtudni, mert ez is fontos tényező számomra.
Nálam háttérfolyamatok ki vannak lőve, mint írtam nem szinkronizálok folyamatosan, csak viber megy.
Egyébként tapasztalatotok szerint az elől-hátul gorilla glass védelem mellett érdemes még valami szilikon-műanyag tokba dobni a telefont (nyilván rontja az esztétikumát), de a kérdésem a kopásállóságával kapcsolatos lenne inkább.
Egyébként nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
sonique
őstag
-
Pompi
nagyúr
válasz
Djandreas #27420 üzenetére
Tedd fel a Power Toggles-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest