- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
-
randras_83
addikt
válasz
asderka22 #40884 üzenetére
ez parasztvakítás, és mi van ha rányomsz az ota-nál a frissítésre "véletlenül"...akkor nincs gari...ja de, én biztos nem vinném sehova...komolyan..ne már....
@ Muffman01: az összes N4 független, alapból...
@(#40892) Muffman01 : ja kiírnak mindenfélét...de ne dőljünk már be annak, hogy egy frissítés ami OTA-n jön a garancia megvonásával jár...hagyjuk már.
-
Styleair
aktív tag
válasz
asderka22 #40884 üzenetére
Akkor hívd fel az üzletet, hogy mit értenek ez alatt! Max vidd be hozzájuk, hogy nyomjanak Ők entert, és adjanak is egy igazolást, hogy ők végezték el az aktuális frissítést! Nehogy később ez legyen a kifogás, garanciális ügyintézés esetén, részükről.
És így te is nyugodt maradsz. -
petipetya
nagyúr
válasz
asderka22 #40808 üzenetére
Felesleges. Régebben azt vallottam, hogy azért első bekapcsolás után érdemes töltőre tenni. Ám a Nexus 4 vásárlása közben már ment is bele a sim, aztán kb. 1 órán keresztül nyomkodtam, végül a vendéglátóipari egységben tettem töltőre. Nem bírtam volna ki, ha azonnal nem teszem magamévá a készüléket.
-
adammkaa
senior tag
válasz
asderka22 #40804 üzenetére
Majd töltik a készletet akkor. Azért a Nexus 4 most elég jó áron van biztos veszik még az emberek akik vártak hogy csökkenjen az ára vagy most tetszett meg nekik épp.
petipetya Szerintem Nexus 4 telefont megjelenés után többet adtak el mint Nexus 5 ből, vagy valahol nincs hírezve ez 1 hónap alatt mennyi ment el mindkét telefonból? De azért remélem lesz nekik hétfőn ha bemegyek.
-
mtcob
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged