-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
Az lenne nagy durranás
Amúgy, sztem sem kell félni ettől. A kínai piacra szánt telók is össze vannak rakva rendesen. Lenovo, felső kategóriás laptopokat is gyárt, azokkal sincs gond. Ha akarnak, le tesznek az asztalra egy minőségi telefont, mert minden adott hozzá. A szoftveres részét meg úgyis a Google adja.
-
atike
nagyúr
Én kíváncsian várom, hogy tényleg Lenovo lesz-e a következő. Nem biztos az, hogy rossz lesz egy kis "vérfrissítés"...
És nem utolsó sorban anno totál rosszul lettem annak a gondolatától, hogy az LG fogja összerakni a Nexus 4-et... (volt GT540-em korábban, akkor azt mondtam, hogy soha többet LG
) Most meg mégis azt mondom, hogy az eddigi legjobb telefonom, és nagyon nem bántam meg, hogy erre váltottam...
Azért viszont tényleg kár lenne, ha egyrészt az amerikai piac lenne csak a cél, na meg ha tényleg annyi lenne a Nexus sorozatnak és felváltaná a Google Play Edition széria...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Medence topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged