-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hotibi
aktív tag
válasz
nickedez89 #61849 üzenetére
1.2 A -es.
-
t181
senior tag
válasz
nickedez89 #61818 üzenetére
Nem, Marshmallow (6.0.1).
-
válasz
nickedez89 #61815 üzenetére
Szintén Chroma romot ajánlom, nekem is ez van, eddig semmi gond nincs vele, leszámítva a Screen Mirror funkciót, az valamiért nem jó.
-
t181
senior tag
válasz
nickedez89 #61815 üzenetére
Szia!
Én Chroma-t ajánlom Quanta kernellel. Hónapok óta csak ezt a párost használom és soha nem volt vele bajom. -
válasz
nickedez89 #61327 üzenetére
Ez nem telefon, hanem ROM függő. Általában ha egy bizonyos ROM-ra azonos, de frissebb ROM-ot raksz, akkor nem kell wipe. De mivel gyáriról állsz át custom ROM-ra erősen ajánlott a wipe.
Igen, most lehet jönni azzal, hogy 10-ből 10-szer XYZ-nek nem kellett wipe, és milyen jó is ez. Csakhogy pont, hogy stabil rendszert akarsz, akkor meg erősen ajánlott, hogy ne legyenek anomáliák a régi rendszerből bent maradt dolgok miatt...
-
t181
senior tag
válasz
nickedez89 #61320 üzenetére
Próbáljátok ki a Chroma-t. Legújabb verzióval, gyári kernellel, hozzá ajánlott GAPPS-szal nekem semmi problémám nincs.
-
madhat911
tag
válasz
Mindig a gyári a legstabilabb szerintem. Én speciel 4.3-on vagyok még mindig, nekem 1000-1500 órát tud stabilan fagyás/újraindulás nélkül. Páromnak a múlt héten lett, ő 5.1.1-en van, eddig jónak tűnik. Mindkettő csak rootolt.
-
válasz
Wakelock és folyamatos restart azért nem normális a gyári 5.1.1-nél.
Én a Pure Nexus 6.0 project-et nézném meg. Két napja megy, mert a Chroma esetén az utóbbi időben voltak gondjaim (üzeneteknél nem éled fel a kijelző).
-
niof
veterán
válasz
nickedez89 #60841 üzenetére
Nekem a gépemen csak 3.0-s csati van, de a toolkit azt is megoldotta. Csak a megfelelő driverek kellenek.
De azért örülök, hogy sikerült!
-
NTonee
veterán
válasz
nickedez89 #60838 üzenetére
próba szerencse alapon: pc reboot, bootloader restart, másik usb port, másik kábel.
-
oba
addikt
válasz
nickedez89 #60838 üzenetére
hm... ártani nem árthat ha ebben a nexus root toolkitben megcsinálod az initial setup -ot... legfelső gomb, full driver installation gomb... bár már nem emlékszem ehhez mennyire kellett működő képes telefon
mindegyik lépésen menj végig figyelmesen, és mindent csinálj meg még ha nagyon alap dolgokat is kér a program
ha az egyik driver nem jó, próbálj egy másikatmittudomén, próbálj másik kábelt, másik usb portot a gépen... ha nincs hardveres gond a telefonoddal akkor valamelyik drivernek jónak kell lennie amivel normálisan tud majd kommunikálni a NRT és az adb a telefonoddal (ha jól rémlik én itt a google drivert választottam, és azzal nekem minden sikerült (bootloader unlock, root, custom recovery...stb.)
de én is csak pár napja vagyok N4 tulaj, majd az okosabbak hátha jobban tudják -
oba
addikt
válasz
nickedez89 #60836 üzenetére
nexus root toolkitben próbáld meg azt a variációt, hogy a current status -nál a "soft bricked/bootloop" -ot jelölöd majd nyomsz egy flash stock+unroot -ot... így legalább lesz egy működő stock rom a telefonodon... ha minden igaz
-
t181
senior tag
válasz
nickedez89 #60830 üzenetére
Tedd fel a Nexus Root Toolkit-et. Ha tényleg elszállt a recovery, ezzel azt is vissza bírod tenni, illetve ezzel is fel tudod rakni a gyári rendszert pár kattintással.
-
pcnet
addikt
válasz
nickedez89 #60830 üzenetére
Factory imageet kicsagoltad és ADBt, fastbootot mellé másoltad? Flash-all-bat -tal elvileg el kell kezdenie felrakni az imageet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged