-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
A GPS használhatatlansága miatt eladtam a N4-et.
Mivel beszélnétek le a Moto G-re való váltásról?Fele RAM, alacsonyabb órajel, gyengébb GPU, nincs NFC, nincs barométer, ezt tudom. Csak a barométer hiányozna, az se nagyon.
Kisebb kijelző, műanyag hátlap, ez nekem előny, van FM rádió, az szintén. Árban egy használt N4, valójában meglehetősen kicsi a Motorola előnye, inkább csak az, hogy boltból, elpostázva kapja az ember.
Tesztek szerint nagyon egy osztályban vannak.Akksi egy barátomnál jobban bírja, mint egy átlagos N4, de ezt nem tartom mérvadónak, mindenkinek mások a szokásai.
Esetleg nem tud valaki jó áron egy N4-et?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest