- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
asysoft #14888 üzenetére
Tegnap nyomkodtam vagy 3/4ed órán keresztül.Odaraktam egy s3 mellé...hát hogy ki a francnak jön be az a túlszaturált fos?Sose fogom megérteni.
De a nexus az pöpec.Egyre jobban tetszik.Jobban szeretem az élethü szineket.
A méret nekem pont passzol.Amúgy is imádom a nagy telefonokat, söt, ez még majdnem hogy kicsi.
Amiket felsoroltál, egyáltalán nem vészes dolgok.A cincogás, egyébként nem abból fakad hogy a wifi kapcsolódik?
Ne nézzetek hülyének, de a tabletem is cincog, ha megy a torrent rajta, és folyamatos az adatforgalom wifin keresztül.
Csak egy tipp.Bár még elég korai nekem itt ötleteket osztani.Visszaolvasgattam a vezeték nélküli töltös dolgot.Azóta már eltelt még egy kis idö, talán jobban kiforrottak a tapasztalatok.Jelenleg melyiket jaánlanátok?
-
zezoka
őstag
válasz
asysoft #14274 üzenetére
Használd a Light Managert, az tökéletesn nekem már több, mint egy hónapja. (Ezt már többször is mondtam, mégis mindenki másik ledes progival szennved
)
Igaz én gyári romon vagyok, de még egyszer sem fagyott le (Blue sem, pedig napi szinten használom autókihangosra). Én csak az alkalmazásváltóban szoktam néha kihúzni mindent (hogy ha váltok, akkor ne 5oldalas lista legyen), és olyankor az órát is kihúzom, de ettől még mindig ébresztett!
-
FearTomi
őstag
válasz
asysoft #14274 üzenetére
Haha, amúgy nem csak az android csinálja, haverom iPhone-ját a hivatalos Twitter app csinálta ki, ugyan így, csak neki nappal történt
Nincs semmi csodálkozni való rajta, ha szarul van megírva egy program, az igen is tud galibát okozni, bármilyen rendszeren
Az iOS 7 esete pedig érdekes. Kinézetre WebOS és Windows Phone, viszont néhány funkciót tekintve android másolás. Szóval én ezért hívom iWindroid-nak
Pl. Chrome-ot kb. egy az egyben lemásolták, pedig azért a Safari igen csak egyedi böngésző volt
A kedvencem az volt, amikor újításként bemutatták azt, hogy a már alapból lopott notification bar mostantól átlátszó!!!
-
HardRic
addikt
válasz
asysoft #14238 üzenetére
Köszi.
Amúgy én Androidra már nem bízok ébresztési feladatot. Volt már minden az elmúlt években: csontra merülés az éjszaka alatt, valamiért következő napra beállított ébresztés, HTC Legendnél task killerben még ki lehetett lőni az órát, és akkor nem is ébresztett stb. -
szponzor
senior tag
válasz
asysoft #12550 üzenetére
Szoftveresen akkor nem lehet mit belerakni, ha a custom ROM-ok is már ugyanazt tartalmazzák, mint a gyári. Amíg a gyáriból nem lehet eltüntetni a navigációs sávot, nincs PIE, nincs Halo, nincs hangerőgombra számléptetés, addig lehet mit belepakolni. Lehet, hogy használná valaki, lehet, hogy nem, de a lehetőség adott lenne.
-
-
törölt tag
válasz
asysoft #12067 üzenetére
Én tableten használok FF-ot, a béta változatot, és egész jól megy. Igazából azt nem bírom, hogy a N7-en a Chrome iszonyat sokat folal el a képernyőből, főleg fektetett módban (statusbar, tab bar, címsáv, és alul még a navigációs gombok). Telefonon egy fokkal jobb, mert ott oldalt marad fektetett módban a navibar. Meg telefonról csak akkor netezek, ha muszáj.
(#12110) korpicschess: Nekem M4 van, de az nagyon halványan szól, próbáltam az összes gumiharanggal és szivaccsal is, de nem szól igazán jól. Mély sincs elég, és a tere is elég kicsi. Eddig egyedül a Xoom-ról szólt jól, sem laptopról, sem telefonról, sem mp3 lejátszóról nem igazán tetszett. Illetve ezek mindegyikén kenterbe veri a GR06, pedig ha nem akciózzák éppen az M4-et, akkor nincs is igazán nagy árkülönbség a kettő közt.
(#12114) zorromoto: Asztali rendszeren is van Chrome béta és dev is, három csatornában frissül folyamatosan. A stabil az nagyjából 6 hetente frissül, a béta kicsit gyakrabban, oda betesznek még nem teljesen stabil dolgokat is tesztelés célból, a dev meg majdnem naponta frissül, az éppen aktuális változásokkal. nézd meg a verziószámot, a béta-dev általában olyan 5-6 verzióval előrébb tart legalább.
(#12121) SÖ: Én csak a bétát használom telefonon és tableten is, ha már Chrome, és soha nem omlott sehova. Asztalin meg már évek óta (talán a 6-7-es verziótól kezdve) dev csatornát használok, és azzal sem voltak igazán komoly gondok (1-2-szer volt olyan, hogy meghalt a frissítéstől, de azt vagy még aznap, vagy másnap javították).
-
trance89
őstag
válasz
asysoft #11892 üzenetére
Akkumulátor üzemidővel egészen elégedett vagyok, a sok rémhír után rosszabbra számítottam. Az én meglehetősen passzív életmódommal (=2:23 perc kijelző idő 2 nap alatt) 19%-on áll, tegnap reggel vettem le a töltőről.
nálam még ennél kicsit aktívabb használattal 10%-ot merül 1 nap (értsd 24 óra) alatt, reggel 6-kor leveszem a töltőről, délután 4-5 fele csak 98 %-ig megy le
ennyit csinál a CM, ég és föld a gyári 4.2.2-höz képest akkuidőben, míg CM-el szinte 0 használattal elmegy akár másfél hetet gyárival még ennek a felét sem tudod elérni
galaxy nexus-on kb ugyanezt az akkuidőt tudtam produkálni, sőt N4-en még valamivel hosszabb köszönhetően a kicsit nagyobb akkunak -
törölt tag
válasz
asysoft #11906 üzenetére
Én értelek, csak arra akartam utalni, hogy az utóbbi időben történt ilyen téren változás szerintem, mert emlékszem, hogy régebben én is azonnal megkaptam párhuzamosan a telefonon, tableten és laptopon is az értesítést, hogy új email vagy gtalk chat érkezett, viszont most először az aktívan használt készülék kapja meg, és ha onnan nem reagálsz, akkor a többi is egy kis idő múlva.
-
törölt tag
válasz
asysoft #11802 üzenetére
Én most pdf-re (meg dokumentumokra) a Quickoffice Pro-t használom, igaz, hogy fizetős, de jól működik. Van ugye az ingyenes változata, amiben nem tudsz szerkeszteni, de olvasni jó. Előtte még az Office Suite pro-t használtam, de az néhány nagyobb pdf-fel nem tudott rendesen megbírkózni, igy lett ez helyette.
-
FearTomi
őstag
válasz
asysoft #11802 üzenetére
Officesuit pro szerintem hibátlan.
Nekem is sokáig volt ez a push gond, de kiderült, hogy a beállítás amit alapból a készüléknek küldött a t-mobil szar volt és ezért nem működött a push. Mióta átállítottam semmi gáz nincs vele.
A hangerő gomb meg nem típus hiba, mert nekem nem nyekereg...
A ciripelésről meg annyit, hogy ne emelgesd a füledhez a telefont, ha nem telefonálsz, amúgy nekem magas hangoknál sem ciripel... Azt aláírom, hogy van egy alapzaj, de ez pl. a Defy-nél is megvolt.
-
gery2123
őstag
válasz
asysoft #11628 üzenetére
Nekem is szürke néha a térerő, de én rafogom a vágott simre :-D
Itthon ahol nem a legjobb a térerő én is észrevettem ezt a cincogast. Debrecenben meg nem hallottam. Ezzel nem foglalkozom mert a HTC desire készülekem is csinált ilyet, és szerintem az adatkommunikaciohoz van köze. A hangero nekem is nyekereg egy kicsit. -
tybsen
addikt
válasz
asysoft #11508 üzenetére
Az en dobozomon sincs rajta a 16, most direkt megneztem.
Wifi-tema: nekem nincs bajom vele, ugyanolyan jol lat mindent, ahol eddig volt, ott most is van vetel. Epp ma csereltem ki a wlan routert es a regivel meg az ujjal is ugyanolyan jol es stabilan megy minden.
Szerk: en nagyon orulnek, ha a gmail app-ot megcsinalnak ugy, hogy olvasotta tenne a leveleket lefele gorgetes kozben, legalabbis opcionalisan beallithato lenne (van ilyen rss olvaso es nagyon praktikus). En peldaul sok levelet a targy alapjan ki sem nyitok mar mert nem erdekel, de ezek olvasatlanok maradnak ugye. Tehat egyesevel be kellene jelolni es kitorolni vagy ilyenek. Esetleg valakinek van erre valami otlete vagy van erre valami megoldas?
-
zezoka
őstag
válasz
asysoft #11496 üzenetére
Én is azért hagytam bent! Régi telómon csak poénból próbáltam ki, itt meg használható is. Még oda sem fordítom teljesen a telefon, már ki van oldva. Napszemüveg a fejemen sem gond (a szememen már igen), sőt, a pólót is a számig felhúzhatom (próbáltam mennyit bír még).
Első tanítás után még egyet finomítottam két-három napos borostával!
Eszméletlen!
De az élőségvizsgálaton kifeküdtem, azt azért már nem hagytam aktívra, mert az hibázott párszor, nem vette észre a pislantást!
Na, akkor az tényleg kb Speedshopos ár. Nekem a hűségidőt megtiltota a cég (céges előfizu, de a telefont én veszem), mert elképzelhető, h szolg.váltás lesz (már évek óta)...
-
-
-
SÖ
addikt
válasz
asysoft #10141 üzenetére
Persze, hogy ugyan azt, ne legyél már ilyen kishitű. Minden ami a Nexus4- el kapcsolatos - ON - még akkor is ha a kínod. Hiszen azért vagyunk itt, hogy segítsünk ha tudunk.
Bilux
"Kevesebb mint egy hónap„ Innentől napi szinten fognak jönni a találgatások. Valaki írta, hogy azért nem jönnek ki az 5.0-val mert a gyártók nem készültek fel rá. Ezek szerint helyette lesz a 4.3 ami hibajavításokat hoz. Hát igen! Szerintem egy héten belül pont az ellenkezőjét fogják lehozni, mert ezek a félinformációk csak találgatásra adnak okot.
-
SÖ
addikt
válasz
asysoft #10127 üzenetére
Könyörgöm ne tegyél már mindent off-ba, főleg ilyen hosszú szöveget, mert alig tudom elolvasni. Köszönöm.
Akik napi szinten rebootolnak, mert nem bírják megállni, hogy kipróbáljanak egy másik romot, azoknak nem lehet szempont a futási idő. Viszont nem dísznek tette bele ezt az opciót a készülék információi közé a Google. Akiknél fontosabb a megbízható működés, a gyári OS-en túlmutató funkcióknál, azoknak számít mennyi ideig képes a rendszer fenntartani az optimális működését. Miért? Mert ez egy legalább olyan fontos mérőszám a rendszer állapotáról, mint az Antutu gyors diagnosztikája. Ugyan a hosszú futásidő lehetősége mindenkinek adott, amíg a felhasználási szokásai ezt lehetővé teszik. Nálam prioritás a stabil működés, de meg tudom érteni az elégedetlenkedőket. Ők törik fel az utat előttünk.
...és egy fontos dologra hívnám fel azok figyelmét akik készülék vásárlás előtt állnak. Az ismerősi köreimben tapasztaltam - tehát nem szentírás, de meg lehet cáfolni - egyedül a Nexus- t nem kell 2-3 naponta újra indítani. Lásd Samsung...
462 óránál tartok, beszereztem egy vírust is, amit vért izzadva ki tudtam irtani, de ez egy másik történet. -
válasz
asysoft #10127 üzenetére
Valószinüleg csúcshardverekkel szerelt telefonok voltak.
Én még nem tudtam megtölteni a 2giga ramot. 500 alá ritkán esem. Pedig én aztán használom keményen
szifon 4S-t gond nélkül megfingatom 2 perc alattÉn akármilyen romot raktam fel, mikrolaggot sem láttam a nexusomon, nem hogy döcögést!
-
korpicschess
veterán
válasz
asysoft #10122 üzenetére
Hozzászólásaid alapján az mondom, hogy vegyél iPhone-t, mert csak a hibát keresed ebben a telefonban - amint megvetted, valamibe bele fogsz kötni.
No offense, nekem úgy jött le, hogy inkább azt akarod megvenni.Ez a legnagyobb faszság szerintem, hogy elmegy-e 1000 órát kikapcsolás nélkül....
-
twine
veterán
válasz
asysoft #9585 üzenetére
Ne haragudj, hogy ezt mondom, nem sértésnek szánom,,,,de azt gondolom aki ennyiszer ejti le a telefonját mint ahogyan te vázoltad magad, annak nem való "okosteló"(nagy kijelző, üveglapok etc) a kezébe....
(vegyél egy nyomógombos "tűz, víz, golyó és ütésálló" Samut,vagy volt a NOkiának is...és nem fogsz aggódni)
A fizikát ne akarjuk megcáfolni....induljunk ki abból, ha leejted eltörik,,,,ez nem gumilabda,hogy visszapattanjon,,,
igen van rengeteg ember aki leejti a telefonját, és nem lesz baja,,,,adjon hálát az égnek...hogy megúszta...
Manapság valahogy az emberek kezdenek elrugaszkodni a valóságtól a "pénz, és az a összegek miatt"
Olyan dolgokat várnak el a pénzükért, ami már már irreális....("mer'én,,,mer'én drágán vettem")
Próbáljunk meg "ésszel" gondolkodni....ez egy műszaki eszköz amit nem szokás "dobálni",,,semmilyen formában...Független attól, hogy N4-nek, vagy "harapott almának", vagy HOX-nak, vagy bárminek hívják,,,,
A felét vedd magadra,,a másik felét meg általánosítottam,,,,
KÉrlek ne vedd támadásnak,,de már egy ideje ez kikívánkozott belőlem,,,
Peace... -
Kokufuu1986
tag
válasz
asysoft #9113 üzenetére
Érdeklődtem a chat-es ügyintézőtől a T honlapján, hogy lesz-e N4, a Telenor-os idézetre hivatkozva, a válasz sajnos nem volt...
Gondoltam egye fene, rákérdezek megint a One-ra, hátha van vmi hír róla... Itt szintén az volt a válasza, hogy "a következő időszakban nem várható a megjelenése"...?!?
Úgy érzem nem teljesen volt képbe, vagy nem tudom mit jelent nála a következő időszak, de már szóróanyaguk is van a One-ról... -
TomPack
őstag
válasz
asysoft #9128 üzenetére
Én is a Speedshopban vettem meg, drágán.
Akkor, amikor én vettem, máshol nem tudtam volna megvenni, illetve csak rendelésre, 10-15eFt-al olcsóbban.
Nekem meg azonnal kellett.
A garancia nálam sosem nyomott akkora súlyt, hogy amiatt választottam volna boltot. nem tudom, hogy egyesek miért fektetnek ekkora hangsúlyt erre a kérdésre, mintha nem is telefont akarnának venni, hanem garanciát.
Nem csak itt az N4 topikban, hanem úgy általában, a használttelefon hirdetésekben is például.
Én nem fogok azért 40e ft-al többet kifizetni, hogy LG logós papírkám legyen, amit egy hét múlva azt sem tudom majd, hogy hova raktam. Ha megunom a telcsit, akkor meg ugyanannyit fognak adni érte, mint garancia nélkül, de még abból is leakarják majd alkudnia felét legalább.
Pár hónapnál tovább egyik telefonom sem tartottam meg, mert mindig valami másra vágytam, a következő tulajnak meg nem akarok jót -nekem sem akar senki.
A kezdetektől fogva nyomom a "mobilos ipart", megszámlálhatatlan mobilom volt már, gariztatni még egyiket sem kellett. Lehet csak szerencsés vagyok?! Mindegy, ameddig adja a gép, addig így lesz, úgyis csak a saját kárából tanulhat az ember.
De most felteszem a kérdést, őszintén, mi baja lehet egy telefonnak, amit garanciálisan megcsinálnak?
Bekrepál a hangszóró? -minden sarkon kicserélik szotyiért
Elfüstöl az alaplap? -veszek egy bontottat.
Ripityára töröm a burkolatot? -azt gariban úgysem fogják megoldani.
Erre én nem akarok tízezrekkel többet kiadni.És mi a helyzet az eladó 6 éves BMW-el? Ott ki fog garit adni?
Bocs a kitörésemért, de már nem tudtam magamban tartani.
-
FearTomi
őstag
válasz
asysoft #9113 üzenetére
Hát elolvastam a cikket, inkább nem mondok róla véleményt
A kommentelők mindegyikének egy kisebb taslit kéne kiosztani, mert amit írnak, az kb. nem igaz...
"Nem tudom, hogy a telefon, vagy az Android hibaja-e, de eleg nehezkes telefonalni vele. Ha beszelsz a kepernyo kikapcsol, es csak akkor kapcsol be, de tavolabb viszed a fejedtol. Ettol erzekenyebb emberek hajlamosak agyfaszt kapni (igen, koztuk en is). A 2., 3. ilyennel fontolgattam, hogy odabaszom es visszaterek a fapados blackberrymhez. "
Ez után hagytam abba az olvasást...látszik, hogy a kommentelő mennyire ért a telefonhoz. Ez nem hiba, hanem egy funkció ami miatt külön érzékelő van beépítve a telefonba. Nem tudom milyen agyi problémái vannak az illetőnek, de szerintem sokkal idegesítőbb, ha véletlenül megszakítod a hívást az arcoddal miközben telefonálsz, ugyanis ennek megakadályozása és az akkumlátor idő javítása a lényege a funkciónak.
Szerintem felejtsd el azt az oldalt, nagyon hamar. Ráadásul nézd meg mikor jelent meg a cikk és a mikor jelent meg a telefon
-
FearTomi
őstag
válasz
asysoft #9110 üzenetére
Hol olvastad azt a tesztet? Itt nem láttam még panaszt, egy két egyedi hibán kívül. Nekem pl. az eddigi legjobb droidos telefonom és szerintem egy jó ideig nem is lesz új. Én anno elég sokat romolgattam, amióta ez a telóm van, eszembe nem jutott lecserélni a gyári romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest