Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #666 üzenetére
Azért javasolnám megint, hogy a megelőző hsz-eket (VIC20-ét is) olvasd el. Nem ma kezdi az ismerkedést a Linuxszal. Sőt...
@(#667) slein
"s arrol, h a csunywindows helyett a szuperlinuxot kene hasznalni.">Te is valami gombát ettél, hogy vizionálsz? Idézd ide az általad említett részeket, légyszi!
"s ezek a hsz csak fikazasrol szolnak">Akkor a vizionálás mellett még alapból is rossz vagy a szemed, vagy a látásközpontod, vagy az információkat feldolgozó folyamatban van valami hiba."erre is lesz egy oszeeskuveselmeleted">Ehhez nem nagyon kell utóbbi, tekintettel az MS és az IBM között köttetett kizárólagossági szerződésre olyan 1980-81 táján. Tudod, egy újszülöttnek minden vicc új...
-
slein
tag
válasz
Dark Archon #625 üzenetére
Elhiszem, hogy kis hal vagyok én a nagy überIT világban, de akkor is hal vagyok, és tessék halként bánni velem, halként kezelni
Mindenesetre szerintem több hozzám hasonló ember van a világban mint számtech szakember.
-
Misály
addikt
válasz
Dark Archon #625 üzenetére
"slein: persze, persze... azt, hogy hobbifelhasználó vagy, egyébként be is saccoltam (nem sértés), mert az, hogy neked tök jó a Metro, bizonyítja, hogy tulajdonképpen PC-re sincs szükséged."
1200 szervert üzemeltető rendszermérnök vagyok MCITP minősítéssel és rohadtul bejön a metro. Most akkor mi van? Biztos hobbiuser vagyok...
VaniliásRönk: Sorold már fel milyen funkciókat vettek ki a start menüből az idők során? Mindenki csak vagdalkozik a funkciókkal hiányával de ha ki kell fejteni nem nagyon látok érdemi választ...
-
fordfairlane
veterán
válasz
Dark Archon #619 üzenetére
Ez Win7-en eltakarja az eredeti start buttont?
-
slein
tag
válasz
Dark Archon #622 üzenetére
Én csak "hobbyjúzer" vagyok, mégis mindent megtaláltam elsőre. ciki mi?
-
slein
tag
válasz
Szerintem rohadt igénytelen, maradi, s mág ocsmány is, de ha valakinek ez kell akkor istenem használja - nem kötelező a disznótor
. Én inkább maradok metronál.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ezt elrakom, lehet feltolom még 7-re is, egy sor olyan funkciót lehet visszahozni, amit nem kellett volna kivenni/megváltoztatni, idegesítenek a mai napig.
-
Misály
addikt
válasz
Dark Archon #361 üzenetére
Ha a változás mértékét és szabadságát nézed a kettő ugyanaz. Ha meg lehetőséget adsz a változás kihagyására akkor soha nem fog elterjedni...
-
VIC20
őstag
válasz
Dark Archon #356 üzenetére
Igen, szerintem is itt a gond: hol a szabad választás lehetősége?
Ha annyival jobb a Metro, akkor úgyis átszokik rá mindenki. A Microsoft fél egymással megversenyeztetni a két (saját) felületet? Vicces.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Dark Archon #138 üzenetére
Tényleg vajon a W8 mellett forgalmazzák majd a W7-et és ha igen jóárasítják majd azt is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest