Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fordfairlane #624 üzenetére
Nem tudom, egyrészt Vistám van, másrészt arra értelemszerűen nem tettem fel. Próbáld ki, szabadon lehet állítgatni egy csomó mindent, szóval még az is lehet, hogy választható.
slein: persze, persze... azt, hogy hobbifelhasználó vagy, egyébként be is saccoltam (nem sértés), mert az, hogy neked tök jó a Metro, bizonyítja, hogy tulajdonképpen PC-re sincs szükséged.
-
erdoke
titán
válasz
fordfairlane #444 üzenetére
Az integráció magától értetődő, a technológiai akadályokat kell leküzdeni. Aki először leteszi elém az asztalra, annak bizony hajlandó leszek egy jobb laptop árát kicsengetni érte.
Nyilván látja ezt a MS is, sőt, be is mutattak már pár koncepció eszközt, ami ebbe az irányba mutat. A felületek összevonása is egyértelműen erősíti az elképzelést. A nagy kérdés a mikor, és hogy mennyire gyorsan tudják kigyomlálni a komolyabb kompromisszumokat. -
erdoke
titán
válasz
fordfairlane #442 üzenetére
Már elég régen megálmodtam, milyen lesz a jövő univerzális eszköze. Egy tabletté széthajtható okostelefon, amit otthon/munkahelyen bedokkolhatsz, és teljes értékű számítógépként használhatsz.
-
Corleone33
senior tag
válasz
fordfairlane #95 üzenetére
Jah, az mondjuk már egészen más ^^
-
Rhino666
addikt
válasz
fordfairlane #79 üzenetére
Egész addig, amíg egyetlen egy Apple user is lesz a világon, nem mondhatom el magamról hogy értem az embereket, de nem tudom elképzelni hogy kinek tetszhet ez a minimalista gagyiság. Mondjuk könnyű nekem, a HTC Sense elkényeztetett az évek folyamán...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
fordfairlane #52 üzenetére
Még nem néztem meg a Win 8 desktop korai kiadását, így nem akarok véleményt formálni egyelőre, de ahogy a véleményeket olvasom, PC-n tényleg nem akkora durranás lesz, az előbbi problémák miatt. Azt viszont nem tudom még, hogy engem ezek a problémák hogyan érintenek majd, mert pl.: a Start menü hiánya nem zavar, sőt, valamennyire örülök is, hogy elhagyták, mert tényleg csak helyet foglal (nálam).
(#46) locall: A teljes értékű Win8-ban sem ? Ez így furcsa, mert akkor nem lenne értelme Win8-as laptopoknak.
-
VS461
tag
válasz
fordfairlane #31 üzenetére
... és ha még hozzátesszük, hogy ingyen van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 TI
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest