Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
VaniliásRönk #632 üzenetére
Ez a funkció még mindig megvan, sőt még mindig tudod csoportosítani a programjaidat még metro alatt, all apps meg ugyanúgy variálható mint régen a start menü. Ezért felrakni egy klasszikus start menüt imitáló hulladékot erősen tudatlanság kategória. Ezért fikázni viszont egyenesen botor dolog
Az a hiszti meg, hogy nem ott vannak a gombok ahol megszoktad meg a fejlődésből fakadó változások elleni masszív ellenállás, ami valljuk be megintcsak hülyeség. Ha állandóan az 1.0 userekre hallgatnának az ui fejlesztők, még mindig win98as felületünk lenne. És valahogy csak az ilyenek érzik azt, hogy valamit lenyomnak a torkán. Váltson az ilyen vissza xpre élvezze az elavult kihasználtságot, az elavult szolgáltatásokat (az újakat le merem fogadni egy ellenlábas se nézte meg, akkor csöndben maradna lásd samba 2.2), csak ne rinyáljon úgy, hogy nem ismeri gyűlölete tárgyát.
Ez nem feltétlenül csak neked szól. És kettőnk közül neked kéne kevésbé indulatosnak lenni...
-
Alchemist
addikt
válasz
VaniliásRönk #566 üzenetére
Sebaj, majd jön a Win 9 olyan nagyszerű ficsörökkel, mint a Win 7 stílusú desktop!
-
válasz
VaniliásRönk #505 üzenetére
Hát én egyetértek, a képernyő előtt hadonászás (ld. Különvélemény) meg a hab lesz a tortán, ha azt is le akarják nyomni a torkunkon.
-
justaview
senior tag
válasz
VaniliásRönk #439 üzenetére
Az emberek többsége sajnos félsoros facebook böffenésnél többet se írni se olvasni nem akar, arra meg egy okostelefon is bőven elég, pluszban tabletet tartani erre luxus.
A böffenéssel egyetértve
ez azért ár kérdés is. Az okostelefon is luxus volt pár éve.
2-3 év és 20ezerért hozzád dobnak egy 7"-ost. Akkor érdemes lesz körül nézni a buszokon, villamosokon, éttermekben. -
fordfairlane
veterán
válasz
A netbookokat a tabletek váltották. Ha nem így lett volna, a netbook vásárlók visszatértek volna a korábban használt eszközeikre. Ha a tabletek kihalnak, az azért lesz, mert lesz helyettük egy még praktikusabb formfactor.
-
Angel1981
veterán
válasz
Erre a véleményre én is hajlok, de valahogy MOST tényleg olyan hihetetlen azt feltételezni, hogy a tablet majd lejtőre kerül.
Meglátjuk. -
erdoke
titán
válasz
Én inkább lemondok az okostelefonról, és előveszem a régi 6310i-t, plusz csatasorba állítok egy olcsó navit az autóban, de cipelem a tabletet. Ha notebook helyett tudom cipelni, az tiszta nyereség, ha notebokkal együtt, akkor meg így jártam.
-
erdoke
titán
válasz
VaniliásRönk #405 üzenetére
Nekem is meg kell nyitni dokumentumot, sőt, néha még szerkeszteni is kell rajta. Viszont nem értem, miért hoztad ezt ide példaként. Ha sürgősen komoly szerkesztésre van szükség egy Excel vagy PowerPoint anyagban, nyilván nem az érintős felületen csinálom. Egyébként az a ritka, hogy sürgős is és komoly szerkesztés is szükséges.
Mindemellett most elsősorban a Win 8 ilyetén használhatóságáról beszélünk, ami eleve eltérő megközelítéssel indul neki a taperolásnak, másrészt van egy "hagyományos" felülete is, és a kettő között elvileg gyorsan tudsz majd váltani. Arról nem is beszélve, hogy az új Office erősen mozdult az érintős kezelhetőség irányába, és ez még csak az első lépés. -
erdoke
titán
válasz
VaniliásRönk #134 üzenetére
Minden cég minden munkatársa ribbont használ, ahol túlléptek már az Office XP/2003-on. Emellett sokan otthon is, pl. fiatalok, akik alig, vagy soha nem küzdöttek a hagyományos menüs verziókkal. Szerintem ezt az állítást nem tudod alátámasztani, mondhatni légből kapott:
"ezért nem terjedt el soha az sem, nem is fog"(#139) tomtyi
Nem igazán érvelek én a Win 8 mellett, hiszen csak képeken, videókon láttam, sokkal inkább próbálom felhívni arra a figyelmet, hogy értelmetlen kipróbálni a meglévő laptopon vagy asztali gépen, mert nem azokra készült.(#144) Dyra
Őszintén, ki a f@szom mondta neked, hogy már az idén Win 8-at kell pakolnod a meglévő munkaállomásokra? A MS biztosan nem...(#147) Tigerclaw
Hagyományos laptopokat én azzal árulnám, de a MS talán másképp gondolja. Esetleg középkategóriától felfelé fog valamiféle határt húzni, vagy opcionálissá teszi az up/downgrade-et. -
oO7
őstag
válasz
VaniliásRönk #106 üzenetére
nem a szememmel van gond, hanem azzal, hogy egérrel eltaláljam azt a szirszar kis 16x16-os ikont... kicsit lendületesebben lehet kezelni a metro appok érintésre tervezett felületét
(és ezt még csak nem is a metro-val kezdték, hanem 5 éve a Ribbonnal... és az is nagyon bejövős)
(#107) Bici: ez hogy jött ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest