- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Inkább neked válaszolok mert beléd szorult valami:
"Szerintem ez a motornak felelne meg. Legalábbis a fájlrendszer. A vágólap... hát, attól függ, hogy a programozásáról, vagy a kezeléséről van szó. Az és a többit nem tudom."
Igazad van nem jól fogalmaztam: Filerendszer. C: D: stb lehetne már simán ömleszteni rootba mint unix alapú rendszereken hisz a rendszer képes rá. Vágólap analógia, hirtelen nem ctrl+c lesz a copy hanem win+c, ez felér egy pedálszintű hasonlattal. Vagy továbbmegyek, megszűnik a jobbklikk és jobb duplaklikkre taskváltás kapsz. Ez felér egy pedálos hasonlattal hisz ezek elemi erejű változások, de egy új start screen max a műszerfal elrendezése és a klimaszabályzó tárcsák lecserélése. Hisz az alapvető funkciók ugyanúgy elérhetők, csak az extrák változtak...
slein: egyetértek, te és a hozzád hasonló laikusok véleménye inkább mérvadó, mint a jelenlévő fotelmérnököké...
-
slein
tag
"találjak meg mindent azonnal vagy szinte azonnal, szóval tegyen a seggem alá mindent." <-> "azon töprengek: miért ne mélyedjek el inkább valamelyik Linux-ban?" huhú!
"Én is csak hobbijúzer vagyok, és nehezen találtam meg a dolgokat." Szerintem is gáz, de ez nem biztos, hogy rögtön az OS hibája.
-
Nem kötelező megadni, amit nem akarsz, van offline fiók is. A többihez meg ajánlom a Classic Shell-t felrakni, lesz Start menü, eltűnik a Metro, egyből barátságosabb lesz
-
Misály
addikt
Volt választás 95ön hogy én a 3.11es uit akarom? Nem. Ikonok vannak az asztalon, asztalon elkészített ikonokat rá tudsz szúrni a startra. A mobil ie érdekes öszvér ellenben tetű gyors. És erre a vártok a menüre dologra nem tudok mit mondani, mert semmivel sem több idő érzésre mint egy ablak lecsukása.
Win server, ott különösen van értelme a csempéknek elvégre azt a hulladék server managert hívatott kiváltani. Ránéztek a felületre látod a szolgáltatások státuszát azonnal és rákattintva kezelheted is. Messze gyorsabb mint a régi megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- Medence topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest