- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
babhun
aktív tag
válasz
Indiant #8054 üzenetére
Szia! Nekem december óta van ilyen órám és Huawei telefonnal használom, amivel nem tudom aktiválni az EKG és vérnyomás mérő funkciókat. Ezzel az apk-val lehet? Bocsi, nem vagyok képben még annyira ezekkel, de szeretném ezeket a funkciókat használni, nem akarok samsung telefont venni. Esetleg ha valaki tudna segíteni ebben. Köszi addig is.
-
nagycoge
csendes tag
válasz
Indiant #7707 üzenetére
erre én is kíváncsi lennék
mindenesetre valamivel olcsóbban újat lehet venni -
róland
veterán
válasz
Indiant #7199 üzenetére
Úszásra használható: gyógyfürdőben, Balatonban (többször is) teszteltem. Ha nem versenyszerűen úszol, valószínű nem lesz 5 bar-nál nagyobb nyomásnak kitéve az óra.
EKG használható, de vannak a piacon szenzorhibás példányok. (Saját megfigyelés, hogy hosszabb kihagyás után nehezen indul el az EKG mérés, de után szinte bármennyiszer megfelelően működik. Mintha nem is szenzorhiba lenne, hanem nehezen jönne össze a szenzor bőrfelület elektromos kontaktus.)
Sajnos az mobilfizetés hiányzik, hiába van benne NFC chip. (Samsungnál érdeklődtem, de egy semmitérő levelet kaptam arról, hogy dolgoznak a Samsung Pay illetve Google Pay elérhetővé tételén.)
LTE/eSIM - nekem ilyen órám van. Szükség megoldásként használható telefon helyett. (Ha működne a mobilfizetés, akkor egy jó strandolós/fürdőzős óra lehetne az LTE változat.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- Retro játékok
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia ajándék
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged