- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
samu74
addikt
Hát videóban szerintem fasorba sincs az a Xiaomi az S20Fe-hez. Biztos jó telefon, a proci combosabb is ,de azért szoftveres problémák akadnak ott is bőven. A support megint nincs olyan gyors mint a samsungnál, nekem az ezelőtti s szériás szervizelt telefonjaim 3 nap után a kezemben voltak.
-
Vyndree
őstag
Az amoled se akkora létszükséglet mondják akik használnak Sáomit, úgyhogy neked a kínai lesz a befutó. Talán az ár megtartása miatt jobban megérheti a Samsung, bár ha 2-3 évesen a Samu ára leesik 100-ra, akkor a 10T kétlem hogy 20 ezernél ne érne többet, szóval most minden Xiaomi mellette szól. (a Samsungnál 20 ezres kupon sincs már)
-
Vyndree
őstag
Nagyjából egálban vannak, hogy a Xiaomi Mi 10t most 120 ezer akciósan szürkén.
Fényképezőben egyértelműen a Samsung a jobb, üzemidőben a kínai. Utóbbi jó lehet ha lemondasz az amoled kijelzőről, a memóriakártya bővítésről, a víz és porállóságról, a vezeték nélküli töltésről és néhány apróságról. Olvass vissza egy kicsit és találsz összehasonlítást, majd döntsd el magad melyik a megfelelő számodra. -
Vyndree
őstag
-
justmemory
senior tag
Szia,
én viszonylag hosszan itt leírtam a tapasztalataimat. Ma reggel 95%-al vettem le a töltőről olyn ½8 körül; most (19:11) 45%-on áll úgy, hogy csináltam mindent amit ott leírtam. Már ha valaki(ke)t örökké ez az üzemidő-dolog foglalkoztat. Én Samsung A5 (2015)-ről váltottam, nyilván ahhoz képest hatalmas ugrás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest