- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nippon
őstag
válasz
eladogeppc #6715 üzenetére
Az biztos, hogy nem a hangszóró okozza. Küldjem vissza? Még megtehetem.
-
Nippon
őstag
válasz
eladogeppc #6713 üzenetére
Nekem az a furcsa, hogy minden más esetben jól szól csak hívás közben csinálja, de akkor állandóan. Nem értem. Ha a VoLTE-t kikapcsolom, akkor jó, de nem úgy szeretném használni.
Soha nem volt még Samsung telefonon, megnéztem egy S10E-t, az is produkálja de nem ilyen mértékben. -
kutga
félisten
válasz
eladogeppc #6618 üzenetére
Az S21 komolyabb masina, de ahogy írtad, elég jelentős a difi árban.
-
válasz
eladogeppc #6545 üzenetére
Aryon87 Huaweit használ
Huawei vagy iphone ha meg akarsz szabadulni a google sz@rságaitól
bár neked mindegy 2 hónap múlva úgy is lecseréled a telód -
Aryon87
félisten
válasz
eladogeppc #6545 üzenetére
Aláírásomból megtudod a választ
-
válasz
eladogeppc #6512 üzenetére
Én elvagyok a 2100-as procival. Kellett hozzá pár hét hogy beálljon.
-
samu74
addikt
válasz
eladogeppc #6510 üzenetére
S21+ az aksi miatt.Ugy tudom az exynos 2100 sokkal jobban sikerült mint ez a nokedli 990...
-
Sonex79
aktív tag
válasz
Ha jól értem most vettél exynos-os S20 fe-t, ami gyorsan merül? Ha nem akarsz sok pénzt költeni, akkor snapdragonos S20 fe-re cseréld, annak jó a SOT-ja. Ha mindenképpen s21 akkor ott az ultrának azért jobb lehet az átlagos SOT-ja.
-
válasz
Mind az exynosos S20 FE-nél, mind az S21-nél jobb az FE snapdragon akkuideje, kb. pariban az S21 plusszal.
-
kutga
félisten
válasz
Melyikről beszélünk? Nálam az sd változat nem merül.
MOD
kelly416
Nálunk Exynosszal jön, de 300k a kisebbik, majdnem 400k a nagyobbik. Egy csöppet túllőttek az árával. -
kelly416
veterán
válasz
A snapi 888-tól vársz jobb akkuidőt? Én nem bíznék sokat hozzá.
-
kutga
félisten
válasz
eladogeppc #6510 üzenetére
Nekem nem érné meg, nem ad annyival többet egyik sem.
-
Erdei88
veterán
válasz
eladogeppc #4692 üzenetére
Ezzel a hibával én is összefutottam a mai napon. Csak a soft reset segített.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Exynos processzor?
-
sly160
csendes tag
válasz
Szia. Nekem is csinálta. Most jelenleg nem, mert szervízben van, sajnos hangszóró recsegett. Egyre jobban bánom, hogy lecseréltem az S10-et erre.
Kaptam cserekészüléknek egy huawei p10, és azt is jobbnak érzem. főleg, hogy a nap végén rengeteg email, és telefonálás mellett is 50% felett van az akksi, az FE-ben, pedig 20-25% -
kutga
félisten
válasz
eladogeppc #3595 üzenetére
A beállításai között nincs olyan mint pl a Messengerben, hogy az alapértelmezett böngészőben nyitja meg? Mondjuk én nem használom az appot.
-
K82
őstag
válasz
eladogeppc #3590 üzenetére
-
fdani0807
tag
válasz
eladogeppc #3108 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül. 2021. márciusi update óta kezdte el csinálni, nem tudom van e összefüggés közte.
-
samu74
addikt
válasz
eladogeppc #2834 üzenetére
Akkor valami optimalizálás probléma lehet vele,az Exynos elég mostoha gyerek ilyen téren sajna... Anno(tavaly ősszel) egy YouTube videóban láttam hogy a COD Mobile egy snapis S20FE-n csutka beállítás mellett futott a srácnak,na mondom feltekerem én is.
Na ez nem ment ,vagy a grafika vagy az FPS lehetett maxon.Ha valamelyik maxon volt a másik visszaugrott eggyel kisebbre.Érdekes mód most viszont megy maxon minden, lehet az új felület vagy driver miatt, passz.
-
samu74
addikt
válasz
eladogeppc #2829 üzenetére
Nincs valami bekapcsolva ami leveszi a teljesítményt? Game Plugint tedd fel és azon játékonként lehet állítani hogy mit hova tekerjen.
-
samu74
addikt
válasz
eladogeppc #2066 üzenetére
Meg buddhista imamalmot kell 3x pörgetni.
-
sanchez77
csendes tag
válasz
eladogeppc #2058 üzenetére
tegnap olvastam egy külföldi fórumon, hogy a google adatgyűjtéséhez van köze az akksi statisztikának, elvileg csak akkor mutatja a statisztikát, ha engedélyezed az adatgyűjtést. furfangos...
-
leslien
nagyúr
válasz
eladogeppc #2062 üzenetére
Az időt is gondolom vissza kell állítani ?
vagy szerzel egy ilyet... [link]
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #2062 üzenetére
-
samu74
addikt
válasz
eladogeppc #2058 üzenetére
-
samu74
addikt
válasz
eladogeppc #2044 üzenetére
Nálam is jó.
sanyi15 ha nincs biztosításod rá elég költséges. Érdemes lenne hivatalos samsung szervizben javítattni. -
justmemory
senior tag
válasz
eladogeppc #2044 üzenetére
Szia!
Nálam minden rendben, azóta 100%-ra is volt töltve; mutat mindent a "javítás" óta. -
floatr
veterán
válasz
eladogeppc #1631 üzenetére
Pár nap után azt kell, hogy mondja, hogy bár 120 Hz-en jobb az ujjlenyomat leolvasó, de ugyanúgy elveszti a fonalat a hüvelyk-, mutató és középső ujjnál
-
zsolez76
tag
válasz
eladogeppc #1732 üzenetére
Néztem egy videót az android 11-ről ami FE-n futott. Annyira nem vagyok elájulva tőle..
-
zsolez76
tag
válasz
eladogeppc #1732 üzenetére
Ebben az évben megkapjuk mi is,szerintem. Lehet már karácsonyra meglesz.
-
novinyul
veterán
válasz
eladogeppc #1731 üzenetére
Ne rohanj ez egy jó kis teszt. Minden ok lesz a szoftverrel, akkor kapja majd mindenki.
-
novinyul
veterán
válasz
eladogeppc #1724 üzenetére
Ezek szerint kapott a Samsung egy kicsit az FE miatt
-
maaniac
aktív tag
válasz
eladogeppc #1714 üzenetére
Sztem nem kell a számokon lovagolni, a lényeg hogy ha te elégedett vagy akkor a legjobb. Itt mindig lesz valaki akinek nem fog tetszeni, a SOT pedig eleve nem mérvadó, mert ha csak többször jársz pl mélygarázsban vagy liftben ahol eltűnik a térerő és újra kell keresnie akkor 20 perces SOT-al is megeszi a fejed,. Az is különbség, hogy ha másfél napig elketyeg pl 2 órás SOT-al
-
Jakesz
addikt
válasz
eladogeppc #1694 üzenetére
De ez mégis mitől van? Ugyanaz a proci és ugyanaz a szoftver van minden S20-ban.
-
Fishor
senior tag
válasz
eladogeppc #1694 üzenetére
Ilyenkor a kijelző időn azt értitek amikor szimplán nyomod a telefont (netezés)?
-
samu74
addikt
válasz
eladogeppc #1635 üzenetére
Annyira nem vészes nálam. De tény hogy többször hibázik mint 120 hz-en. De csak a bal hüvelykujjammal. A másik hüvelykujj azon is ok.
-
Poiro7
senior tag
válasz
Sőt, ha kivan száradva a kezem be sem enged
-
floatr
veterán
válasz
Köszi a tippet, kipróbálom
-
samu74
addikt
válasz
eladogeppc #1578 üzenetére
Öcsém galaxy A8 telefonja folyamatosan szarakodott a UPC routerrel, nekem meg a páromnak az S10 hasított vele. Nálunk max sebesség ment mindig ,nála meg ilyen 1-2 megabit. Érdekes mód más routerrel meg ment normálisan. Szóval az hogy egyikkel jó másikkal meg nem,de sokszor akkor is routerrel kell szórakozni.
-
Vyndree
őstag
válasz
eladogeppc #1580 üzenetére
Lehet, hogy csak ez akad össze valamivel. Nálam az újraindítás segített, de másnap visszajött ez a hiba, a modem csere megoldotta a gondom. Amúgy a telefon azt írta "nincs internet szolgáltatás" közben volt és működött rendesen. Ha neked odaát nem tudnak segíteni akkor lehet az S20-ban van a hiba, irány a szerviz. Azért mondtam hogy fuss előtte néhány kört, ne vidd egyből garival vissza, mert ha semmi baja tehát ok nélkül viszed be, akkor számolhatnak fel költséget.
Három hónapja csak mobilnetet használunk otthon is minden telefonnal, sokkal stabilabb és nem kell kapcsolgatni ha elmegyek itthonról vagy hazajövök, és nem is meríti annyira. -
Vyndree
őstag
válasz
eladogeppc #1578 üzenetére
Első körben tedd vissza a router beállításait gyáriba, indítsd újra és nézd meg úgy. Amit a szolgáltatódtól kaptál modemet, az is ad wifit, azon is próbáltad? Ott olyan 40-50Mbit/s 2,4GHz-es jelet keress, az alján megtalálod a nevét és a jelszót.
Majd vázold a hibád vázolod ebben a topicban, ha itt nem jársz sikerrel akkor nézz be ide is -
gatto_
senior tag
válasz
eladogeppc #1574 üzenetére
Ez speciel lehet most a Digi sara. 2-3 napja szarakodik a Digi net. A Diginet topikban csak ma van vagy 100 hozzászólás az egész országból.
-
Vyndree
őstag
válasz
Hogy érted a Digi-s 500/400 kevés neki? Mikor kiírja hogy nincs internet csatlakozás, annak semmi köze a neted sebességéhez. 30-50 megás neten már nem akadozik, sőt a 10-en se legfeljebb lassabban tölt be. Ez felett csak a letöltésnél veszed észre a különbséget.
Nálam is volt ilyen hiba, de megtaláltuk az okát, milyen routert használsz? -
samu74
addikt
válasz
Én is észrevettem hogy néha az 5 ghz-es hálózatra azt írja "nem megfelelő jelszó "
...A béna telekom router le lesz cserélve, nálad esetleg a router beállitasokban kellene egy kicsit kotozni, szinte biztos helyre jönne. Gondolok itt arra,hogy a sávot megváltoztatod(pl.automata helyett 11-es sávra), vagy a routert újraindítod, esetleg eltávolítod aztán újra hozzáadod. Sokszor a router bénázik.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
eladogeppc #1529 üzenetére
A legjobb mód szerintem az ha először az ujjad közepét nyomod oda, aztán az ujjad jobb és bal oldalát. Utána ugyan így az ujjad felső és alsó részével csináld meg.
Ezt követően tedd le a telefon és vedd a kezedbe mintha fel akarnád oldani. Ebben a döntött pozícióban is próbáld meg jobbra, balra, fel és le.Esetleg ha gyorsítani szeretnéd akkor érdemes lehet a következő lépéseket is megcsinálni. Nekem sokat gyorsult. (Mondjuk nekem sima s20, de szerintem hasonló)
Alkalmazások --> (jobb felső sarok 3 függőleges pont) Speciális hozzáférés --> Akkumulátorhaszn. optim. --> Nem optimalizált alk.ok --> kiválasztod a Mind-et --> (jobb felső sarok kereső) --> Elkezded beírni: "Biometrics" --> "com.samsung.android.biometrics.app.setting" a teljes neve --> Kikapcsolod.
Remélem segít valamit.
-
justmemory
senior tag
válasz
eladogeppc #1529 üzenetére
Szia,
nekem az egyik ujjammal szokta ezt csinálni, olyankor a másikkal fel tudom oldani. Próbáltam többször beregisztrálni az adott ujjat (hüvelyk), de nem lett jobb. Aztán egyszer ránéztem az ujjamra (hiszen hogyan lehet az, hogy a másik ujjamra pontos), hát tök száraz és karcos volt, nem csoda, hogy nem ismerte fel... Én ezt ennyivel elengedtem, felold nekem azért sokszor.
-
espi38
őstag
válasz
eladogeppc #1531 üzenetére
két partyboxot akarok használni egyszerre,ezért kérdeztem
Az új FEn van gyárilag kijelzővédő fólia? -
eami
veterán
válasz
eladogeppc #1525 üzenetére
OK...
-
eami
veterán
válasz
eladogeppc #1521 üzenetére
majd unalmas időben tolok neked egy tesztelt. az FE az asszonye szóval lehet kell hozzá idő de s10+ hamarabb tudok képet beszurni.
amúgy el kell adni és venni olyat ami bírja szerinted.
csak azt akartam mondani hogy felhasználás függő....
-
icemad
nagyúr
válasz
eladogeppc #1518 üzenetére
Ne viccelj már. Nálunk van itthon s8, s8+, s10e, s10+, s20 5g, s20 fe. Mindegyik röhögve bírja az 5 órát mobilneten. Ha valamelyik telefon nem bír ennyit, akkor a hálózat szar. Rosszul tudok lenni, mikor ilyen totális baromságot írnak, hogy ezt meg azt le kell tiltani, hogy tovább bírja az aksi. Semmi köze ennek semmihez. Ahol szar a hálózat, ott szar lesz az aksi idő is. Ez van.
-
eami
veterán
válasz
eladogeppc #1518 üzenetére
nem nézet hanem tapasztalat... házon belül s20 FE van még s10+.... mindkettő simán hozza amit írtam. egyszerűen arról van szó hogy amire te használod ott meg nem. de ez ilyen....
szerk: ráadásul digis mobil nettel, ami nem túl erős.. .
-
eami
veterán
válasz
eladogeppc #1514 üzenetére
SOT mi.... mert pl mobilnettel streamelt hbo go, bt headsettel, simán visz 8 óra SOT.
-
samu74
addikt
válasz
eladogeppc #1486 üzenetére
Felraktál minden frissítést? Nálam is így alakul ha pl. játszok.Melóhelyen szar a térerő,ott is melegszik.Tilts le minden vackot amit nem használsz,ne tekerjen a háttérben.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
eladogeppc #1484 üzenetére
Holland a készülék ha jól tudom.
Szerintem mehet rá a sima XEH(magyar független) csak szerintem majd figyelgetned kell, hogy mikor érkezik a frissítés. -
Rinocerosz
őstag
válasz
eladogeppc #1482 üzenetére
[link]
Lényegében hasonló mint a SamFirm, de újabb. Lehet ezzel nagyobb sikerrel találod meg. Én ezt használom már jó ideje és bejött.
A működéséhez ugyan úgy kell a 2db Microsoft driver, de mivel a samfirm fent van neked ezért gondolom nem kell semmit + ba telepítened. -
Rinocerosz
őstag
válasz
eladogeppc #1480 üzenetére
A frijat próbáltad?
-
Badboys
őstag
válasz
eladogeppc #1477 üzenetére
Ugyanez a probléma miatt adtam vissza 2 db A 71 et. Ruter is lett cserélve a probléma maradt. Kihoztam egy FE t 4 G a jelenség továbbra is fennál, de közel sem akkora a probléma mint az A 71 ekkel. Itt a fórumon mondták, hogy ez Samu betegség. Remélem, hogy a 11 es szoftver megoldja ezt a problémát.Az U11 en sohasem tapasztaltam ilyen jellegű hibát. Azért valljuk be szégyen egy jellegű hiba a 21. században. Ez a fajta probléma a korai GSM rendszerre volt jellemző. Végig autóztam a Balaton partján és nem volt jel vagy alig. Most meg a torony itt van 300 m re tőlem és ingadozik a GSM jel.
-
leslien
nagyúr
válasz
eladogeppc #1477 üzenetére
nálam nincs ilyen probléma... 5G verza...
-
samu74
addikt
válasz
eladogeppc #1463 üzenetére
-
maaniac
aktív tag
válasz
eladogeppc #1459 üzenetére
Szia, igen exynos-os változat ezért is érdeklődöm a snapis SOT után. Én nagyon jó akciót fogtam ki csak sajnos az 5G-s verzióra heteket kellet volna várni, úgy meg nem fért volna bele az akcióba. One UI 2.5, a 3-as talán januárban jön.
Eddig gondom nincs az exynos-al, sebesség rendben, melegedést nem tapasztaltam, akksiból se harapott nagyot, de ezt csak egy napi használat után írom -
novinyul
veterán
válasz
eladogeppc #1402 üzenetére
Snapis nem volt nekem. Nálam 4G hálózaton 4-5 óra SOT van.
-
válasz
eladogeppc #1400 üzenetére
Nekem a 4G változat van, az kb. az újkori S8 szintjét hozza üzemidőben. 24 órát nálam elmegy, de nekem nincs sok képernyő időm, és nem játszom.
Az S20-ról nem tudok nyilatkozni, nem volt. De, szerintem erősen felhasználó függő, mit bír a cucc. Ez is egynapos teló, mint a legtöbb. -
novinyul
veterán
válasz
eladogeppc #1400 üzenetére
Snapi 865 az 5G-s az Exynos 990 meg 4G változat.
-
válasz
eladogeppc #1397 üzenetére
Csak nem esne jól, ha nem lenne meg 4-5 óra SOT.
Határeset... -
Badboys
őstag
válasz
eladogeppc #1393 üzenetére
Nekem belakás közben melegedett elég szépen. Azóta nem vettem észre. Fentebb linkeltek 5 G t 220 ér. Csak zöld kivitel. Emag, ha nem gond. Néztem, de már nem emlékszem melyik zug Gsm a gyakorlati forgalmazó.
-
justmemory
senior tag
válasz
Nekem egyszer írta ki, hogy túlmelegszik; mikor DEX-en keresztül (wifi-n TV-vel) viber videóhívás ment kb. 30 percig. Nem szoktam nagyon gyötörni, mindennapi használt mellett (böngészés, fotózás, szerkesztés, youtube, viber, telefonálás) én különösebben nem érzem, hogy melegedne.
-
piocasember
tag
válasz
Nekem volt már, hogy 10 perc messenger hívés után tűzforró volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest