Hirdetés
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
leslien
üzenetére
Ne haragudj, de ezt a propagandát nem itt kellene kifejteni. Nem értem ezt a hozzá állást amit itt művelsz. Igaz nem csak itt hanem más oldalon is ugyanezt csinálod. Miért vetted ezt is és a másik eszközt. Nekem világ életemben más telefonom volt most vettem először Samsungot olyan amilyen, de akkor sem itt fesztiválozok éjjel nappal.
Szerintem neked nincs is semmilyen telefonod csak bizonyos oldalakra jársz unaloműzés okán. Vissza küldtél 2 db. 5 G samut ha egyáltalán vissza küldtél valamit is. Annyira szar akkor miért vettél újra Samut ha egyáltalán vettél. Elmondom a snapival szerelt sem különb. Tapasztalat. Próbálj meg légy szíves normálisan hozzá állni a dolgokhoz és befejezni ezt a romboló hozzá állást. A másik oldalon már talán befejezted akkor tedd meg itt is. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!