- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-cobra-
aktív tag
válasz
magmakocka #11141 üzenetére
Feleségem S22-ese is néha brutálisan laggol Android 13 óta, pedig ő igazán nem heavy user. Alkalmazások közötti váltásnál néha másodpercekre megáll a kép, nem reagál semmire. Elég gáz egy 350 ezres készüléknél.
Én biztos várok a frissítéssel. -
samu74
addikt
válasz
Azt hallottad egy másik modellnél.
Aki parázik várjon ilyenkor kb.2-3 napot aztán ha itt nincs rinyalás rá kell engedni.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
minden főverzió frissítés problémás tud lenni, általában az első nagyobb javítás rá 1-2 hónappal oldja meg ezeket... legalábbis nekem ez utóbbi évek tapasztalata
én még mindig annak a híve vagyok, hogy totál felesleges évente új verzióval jönni, annyi újdonság nincs benne egyszerűen, amennyi bosszúságot okozhat -
válasz
Mi az az érdekes dolog?
-
jereti
tag
válasz
Nekünk a családban mindig előbb jön az exynosra a havi biztonsági frissítés, ezért lepődtünk meg, amikor novemberben a snapis beelőzött. Viszont ezután az exynosra már egyből a 13-as Android érkezett.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
magmakocka #11139 üzenetére
A 2 frissítés független egymástól.
-
zoltan77
aktív tag
válasz
magmakocka #9328 üzenetére
Nekem is csinálja de csak ha a 24.hu alkalmazást használom és azon belül ha görgetek akkor szokott megbolondulni az érintés, már megszoktam. Csak ennél az alkalmazásnál mutatkozott a probléma. Facebook+messenger párost nem használok.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Nekem is van ez a probléma. Akármit kapcsoltam ki be. Nem javult meg. Messenger+Facebook szintén kikapcsoltam az sem segített. Csináltam gyári vissza állítást, de semmi változás. Android 11 alatt is csinálta. Az a baj hogy random csinálja. Van mikor fél óráig nyomkodom és semmi gond. Van mikor három percen belül többször is. Van mikor rá nyomok például a home gombra háromszor is mire reagál. Nem tudtam rá jönni hogy mi okozza. Mind az idő mind a hely ahol csinálja véletlenszerű. Viszem szervizbe mihelyt tudok szerezni egy alkalmas csere telefont.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
kapcsold ki az érzékenységet, nekem is ugyan ilyen Spigen üvegfólia van rajta, nincs szükség rá, amúgy a Messenger+Facebook páros miatt nálam is előfordult sajnos, chat fej használata közben ha kis méretűre rakom a beszélgetést konkrétan 3 mp-ig nem érzékel a kijelző.... de amúgy komolyan hónapok óta itt van ez a bug és képtelenek javítani??
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Chatfej funkció kikapcsolása után is van nekem ez, hogy nem érzékeli a kijelzőt rendesen. Olyankor megnyitok egy appot és utána már jó.
-
samu74
addikt
válasz
magmakocka #9331 üzenetére
Szerintem az a sima fólia nem kavar be az érintésnek. Inkább szoftveres probléma. Várd meg a következő frissítést, ami 1-2 héten belül megjön(oneUi 4.1) ,következő lépés gyári visszaállítas és ha nem javul akkor szerviz.
-
gretzky77
veterán
válasz
magmakocka #9331 üzenetére
Dehogy tűnt úgy, nem is azért írtam!
Egész pontosan [Ez] van rajta! -
gretzky77
veterán
válasz
Szia itt vagyok még olvasó módban! A tok valóban egy noname szilikon amit adtam hozzá, viszont ami rajta van az ugye üveg fólia és Spigen vagyis nem a gagyi fajta! Valóban volt több panasz az érintésre és több helyen is a Facebook , Messenger párost említik ludasnak! Én használtam ezeket az appokat és nem volt gondom vele, igaz még 11-es droid alatt!
-
icemad
nagyúr
válasz
Tokból jó lehet az UAG és a Lovemei is, azok elég jól védenek. Fólia helyett inkább üveget javaslok. Ebből rengeteg féle van.
Töltőből én a Samsungot ajánlom, de használtam már oneplus 8t warp töltőjével is, probléma nélkül. (ez 65 wattos, de a telefon nyilván annyit vesz fel, amennyi kell neki.)
A kijelző problémára én azt tippelem, hogy a Facebook/messenger okozza, több helyen panaszkodnak hasonlóról android 12-n. Próbáld meg azt, hogy ezeket a programokat kikapcsolod és a lite verziót használod. Play áruházban egyébként vannak kijelző tesztelő programok, én pl kijelző beégést vettem így észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged