Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • magmakocka

    aktív tag

    LOGOUT blog

    A másik csoportban már feltettem a kérdést, de hátha itt több választ és okoskodást kapok! :P

    Szóval, úgy körülbelül vagy 3 hónapja, ha vettem használtan egy Galaxy S20 FE Snapis telefont! (Itt hardveren, jó értékelésű egyéntől)

    Úgy, mostanság kezdett el foglalkoztatni az a dolog, hogy a kijelzővel van valami gond. A telefont Sestore 2 éves garanciával kaptam meg. Egy szerintem noname tokkal és fóliával (mert a fólia az nem egészen terül el a telefonon, pontosabban, olyan mintha nem erre a telefonra szabták volna)

    A gondom az, hogy egyes esetekben nem érzékel rendesen a kijelző. A messenger alkalmazásnál ki van kapcsolva a chatfej funkció. Valamint az érintés védelem is ki van kapcsolva! Egyedül csak a érintésérzékenység van bekapcsolva a képernyővédő fólia miatt. Tehát, ha elkezdek gépelni, akkor előszokott olyan fordulni, hogy nem veszi be az érintésemet mondjuk a bizonyos betűkre. Vagy játékoknál, de olyan is van, amikor elhúzom a kezdőképernyőn az ujjamat, akkor swipe helyett kattintást érzékel. (Mondjuk most tesztelésként bekapcsolom ezt a pöttyöt amivel megnézhetem, hogy az érintést nem-e az alkalmazások nem veszik be, valamiért...)

    Valamint egy olyan kérdésem lenne, hogy Ti milyen tokot és fóliát (olyat, amivel nem fordulhat elő a fentebb leírt probléma) ajánlotok? Sokan a Spigen-t ajánlották. Egy olyan tok kellene ami nem csúszós, "esetleg" kitámasztható (a telefon) és minden részét a telefonnak jól védi! Kamera, hátlap, előlap (kiemelkedő).

    (Bocsánat, ha az az egyén is itt van ebben a csoportban és nem érti azt, hogy miért kérdezem meg ezt többször... Szeretném igazából mindenki véleményét kikérni, majd aszerint dönteni, hogy melyik tokot veszem meg)

    A képernyővédő fólia azért lenne számomra fontos, mert nem szeretném azt, hogy a rendes kijelzője karcolódjon! De ha esetleg a fólia a hibás, hogy nem érzékel rendesen. Akkor mit tudok tenni? A fólia alatt nincsenek buborékok. Teljesen jól lett felrakva. Akkor mi okozhatja?

    Valamint, 25W-s töltőből melyiket kell megvenni? Mert én többfélét láttam...

    Köszönöm majd a válaszotokat!

    [ Szerkesztve ]

    - Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .

Új hozzászólás Aktív témák