- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
válasz
gretzky77 #9330 üzenetére
Nem, abszolúte nem te vagy ebben a hibás! A készülék hozza a maga formáját! Minden tekintetben úgy adtad át a készüléket, ahogyan leírtad. A gond itt csak annyi, hogy nem tudok rájönni arra, hogy mi a fenéért csinálja ezt a problémát... Számomra eléggé frusztráló ez az eset. Ilyet még az A40-s telefonomon sem tapasztaltam, pedig azon hamarabb ment az A12, mint ezen.
Akkor a Spigen-nél nem terjed ki az egész fólia a kijelzőre? Ezalatt azt értem, hogy maga a fólia nem teríti ki a kijelző aljától a végéig a részeket. Ezt mondjuk, nem értem pontosan.
Mondjuk a Facebookkal itt tényleg sok gond van. De volt egy időszak, amikor ezen alkalmazások nem voltak rajta a telefonon, s ekkor is csinálta... Ezért nem értem, hogy mi a franc van.
A fóliát nem igen szeretném levenni, mert azért mégis csak véd, de ez a probléma eléggé zavaró számomra.
Szóval, gretzky77, bocsi ha esetleg "úgy tűnt" mintha téged hibáztatnálak! Nem vagy ebben semmiképpen sem hibás. A samu farkára kellene rálépnem... De az ügyfélszolgálatosok olyan viccesek.
Azt se tudják felfogni, hogy mi a bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest