Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• magmakocka

aktív tag

válasz gretzky77 #9330 üzenetére

Nem, abszolúte nem te vagy ebben a hibás! A készülék hozza a maga formáját! Minden tekintetben úgy adtad át a készüléket, ahogyan leírtad. A gond itt csak annyi, hogy nem tudok rájönni arra, hogy mi a fenéért csinálja ezt a problémát... Számomra eléggé frusztráló ez az eset. Ilyet még az A40-s telefonomon sem tapasztaltam, pedig azon hamarabb ment az A12, mint ezen. :P

Akkor a Spigen-nél nem terjed ki az egész fólia a kijelzőre? Ezalatt azt értem, hogy maga a fólia nem teríti ki a kijelző aljától a végéig a részeket. Ezt mondjuk, nem értem pontosan.

Mondjuk a Facebookkal itt tényleg sok gond van. De volt egy időszak, amikor ezen alkalmazások nem voltak rajta a telefonon, s ekkor is csinálta... Ezért nem értem, hogy mi a franc van. :D

A fóliát nem igen szeretném levenni, mert azért mégis csak véd, de ez a probléma eléggé zavaró számomra. :(

Szóval, gretzky77, bocsi ha esetleg "úgy tűnt" mintha téged hibáztatnálak! Nem vagy ebben semmiképpen sem hibás. A samu farkára kellene rálépnem... De az ügyfélszolgálatosok olyan viccesek. :D Azt se tudják felfogni, hogy mi a bajom.

Új hozzászólás Aktív témák