Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kb. 3 hete megvan a telefon. Google Pixelről megváltás volt visszatérni a Samsung családhoz.
Anno az LG G3-mal is tettem egy kitérőt, de utána is visszatértem a Samsunghoz.
Eddig nagyon bejön a telefon. Üzemideje pazar, hétvégén pedig volt szerencsém vele az állatkertben videózni a családot, nagyon jó minőségűek lettek a felvételek. A vízállóság is rögtön tesztelve lett, mert a fókashow-nál az egyik fókának sikerült oldalról jó alaposan lelocsolnia.
Csak két kis apróság nem tetszik, az egyik, hogy a Google discover, mint dedikált hírforrás nem elérhető. Ez mondjuk kissé meglepett, de végül is ha indítok egy chrome-ot, akkor a kereső alatt ott vannak a discoveres hírek. A másik, hogy az ujjlenyomatolvasó tényleg egy kissé lassan reagál, de ezt is meg lehet simán szokni, nem vészes.
Ami viszont érdekes, hogy közben anyukámnak és feleségemnek is vettünk új telefont, nekik a sima A52-est, ami akciósan volt 107 ezer. Én meg ezt akciósan vettem 180 ezerért. Őszintén szólva nem látom a 73 ezer forint különbséget a két telefon között. Oké, kicsit talán gyorsabb az enyém, meg igényesebb kívülről, bár ez tokban pont nem látszik. Viszont feleségem is fotózott az állatkertben, és - mivel pont ugyanolyan séma szerint nevezi el a képeket az a telefon is - egy mappába másolva a két adag fényképet, nem tudok különbséget tenni, hogy melyiket csinálta az enyém, és melyiket az övé. Valószínűleg videóban jobb az S20-as, legalábbis a paraméterei alapján biztosan, de azt egyelőre nem tudom összehasonlítani, mert ő nem videózott.
Mindenesetre azért nem bántam meg, hogy ilyet vettem magamnak, mégis ez a top széria tagja volt, de az is egyértelműen látszik, hogy pl. anyukámnak és a feleségemnek az A52-es volt a tökéletes választás ár/érték arányban. Még az A52s-t sem lett volna érdemes, mert az nem volt akciós, az csak 140-ért volt megkapható akkor mindenhol. Ráadásul anyukám használja az FM rádiót sima jack dugós fülessel, ami pl. S20-on elérhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest