Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
Intelligencs #12078 üzenetére
Én meg azért vettem 512-est mert csak az volt feketében.
Ja,amúgy nincs gondom az exynosos S20FE-vel,igaz kellett vagy 2 év mire a samsung gatyába rázta a szoftvert...Én megjelenés óta használom, elég lenne a teljesítmény még vagy 2 évig biztosan,de kellett egy jó kamerás telefon ami combos és sokáig bírja.Úgyhogy marad tartalék telefonnak, mert sose lehet tudni(ez anno nyaralás előtt került szervizbe,örültem neki nagyon).
-
Dilikutya
félisten
válasz
Intelligencs #12078 üzenetére
Nem győztél meg, hogy érdemes lecserélnem az S20FE-t.
Marad az, hogy lehet kivárom a támogatás végét. Utána megy anyámnak, ő úgyse bankol neten. Bár egy 150 ezres kedvezménynél már most elgondolkodnék, de ami előfizujaim vannak a Telekomnál Magentában, elég nevetséges kedvezményem van.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Intelligencs #11902 üzenetére
Ez a megunás vicces dolog. Van egy eszközöd, elölről egy nagy kijelző, oldalán 3 gomb, hátul valamennyi kamera. A hátlapot nem is tudod, milyen, mert tokban tartod. Lecseréled valamire, ami a tokjában tökugyanígy fog kinézni (meg lényegében tök nélkül is). Házon belül még az Android felületében sem lesznek különbségek, de márkák között is csak apróságok.
Tévénél engem nem zavar, ha nincs támogatás, ha a steam-es app-ok működnek, mást mi nem használunk rajta.Nekem 2,5 évesen amúgy teljesen hibátlan még az S20FE akkuja, melóban a céges hálózat miatt inkább azon netezek, sokat van használva, bírja. Az előzőt 3,5 évig használtam, most lesz 6 éves, anyámnál ma is működik, viszont katasztrófa lassú rajta minden.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Intelligencs #9056 üzenetére
Ez egy örök kérdés, mindenkiben felvetődik, hogy lehet jobb lett volna az A52. De akkor jönnek az indok, hogy de hát csúcskategória(amúgy egy erős közép talán) az S20FE meg gyorstöltés meg vízálló. Kinek mi. Utána kell nézni, mérlegelni aztán ha nem ér annyit nem ezt venni. Már mindegy. Nekünk van 2 S20FE de csak azért mert rettentő jó áron lett előfizetés.
-
qwertly
addikt
válasz
Intelligencs #9056 üzenetére
Szia!
Én is gondolkodtam a s52 de ezt vettem meg azért mert láttam az egyik ismerősnél a vezeték nélküli töltést. És nagyon tetszett, mondtam is magamban nekem ilyen kell..
DE tény és való nem ez a típus volt a tervben hanem S21.Az meg nekem nem ért meg plusz 100e. Így marad ez.. -
Merchior
tag
válasz
Intelligencs #8720 üzenetére
Én is a kékkel szemeztem, de akkoriban szinte sehol sem volt elérhető, így a pirosra esett a választásom. Szerintem ez sem csajos, nem bántam meg, valószínűleg a mentát is megkedvelted volna
-
Dracula72
senior tag
válasz
Intelligencs #8720 üzenetére
Nekem igen.
Nincs a kamera előtt szilikon. -
Dracula72
senior tag
válasz
Intelligencs #8682 üzenetére
Ma fogom belakni a Menta színű telómat, szemeztem a sötét kékkel, de ez jobban néz ki és nem csajos
-
JoHn123
tag
válasz
Intelligencs #8682 üzenetére
Szia! Szerintem érdemes. Pixel 4A 5G után vettem a napokban. Pixel 6 váltotta volna, de a sorozatos megoldatlan problémák miatt kerestem egy megbízható jó akksi idejű nem melegedő telefont. (Én nem játszok vele, de gondolom arra sem rossz) talán csak a hosszából flexelnék le egy centit, mert zsebben kényelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest