Új hozzászólás Aktív témák
-
StarKiller89
senior tag
válasz
rbelme85 #10542 üzenetére
a chat fej nem működik normálisan a legújabb androiddal, (nevetséges, de hónapok óta nincs rá javítás, szerintem már nem is lesz) egy ilyen üzenet is előcsalható chat-fej használata közben, szóval felejtős ez a funkció
ha kikapcsolod működni fog
pár hónapja még működött a Buborékok funkció, az tök jó volt, aztán egyet gondoltak és visszatértek ehhez az elavult chat fejhez...
-
-
StarKiller89
senior tag
válasz
rbelme85 #10517 üzenetére
ennek kicsit utánanéztem mert már a tököm tele van ezzel a hányadék messengerrel nekem is, de sikerült!
első lépésként töröld a messengert majd telepítsd újra, lépj be... a lényeg, hogy a chat fej funkciót ne piszkáld (alapból ki van kapcsolva, maradjon is így) és igazából ennyi, mindig maradjon kikapcsolva a chat fej funkció és működni fog a világító szélek
(ha véletlenül bekapcsolod a chat fejeket utána elcseszi az egészet hiába kapcsolod ki utána... de újratelepítés után ismét fog működni)
-
kisNero
csendes tag
válasz
rbelme85 #10479 üzenetére
Szia, férjem jött rá az utolsó lépésre, hogy működjön. Szóval, messenger ikonra hosszan nyomj, felugró ablakocskában jobb felül kis i betű, notifications, notification categories, chats és ezen belül show as pop-up legyen bekapcsolva. Ugyanez gmail-nél, csak ott noti kategóriákon belül e-mail, show as pop-up ;)
-
-
kelly416
veterán
válasz
rbelme85 #10462 üzenetére
Álj. "Csak" ennyi a baj, hogy a kijelző nem ébred fel értesítéskor? Azt hittem, egyáltalán nem kapod meg az értesítéseket. Ebben az esetben az értesítések beállításánál van valami, mert azt is lehet szabályozni, hogy melyik app miként értesítsen, de ezt nem tudom leírni, mert sosem piszkáltam.
Azt viszont tartsd szem előtt, hogy ameddig szépen leírtam, "nem korlátozott" beállítást kellene alkalmaznod, Nálad "optimalizált" van beállítva, így majd elküldi néha a messengert aludni és egyáltalán nem kapsz értesítést.
-
kelly416
veterán
válasz
rbelme85 #10455 üzenetére
Arra, hogy kilövi a memóriából, így "alszik" a messenger és csak akkor ébred fel amikor belépsz.
Beállítások, akku- és eszközkarbantartó, diagramm alatt akkumulátorra ráböksz, háttérbeli használat korlátai, soha sem alvó alkalmazások közé fel kell venni a messengert, ha nincs ott.
Beállítások, alkalmazások, messenger, akkumulátor, nem korlátozott beállítás.
Azt hiszem a kettő ugyanaz, de megnézni nem árt mindkettőt. -
wanted5
őstag
válasz
rbelme85 #10403 üzenetére
Elég paraszt megoldás, de talán működhet. Ha USB A - C kábelt használsz, akkor az A végén valamivel takard ki az egyik szélső érintkezőt. Egyik oldalt a földelés van, másik oldalt a power; a két középső az adat.
Soha nem próbáltam ilyet, csak tippnek mondom, ha valaki szeretne kísérletezni saját felelősségre.
-
icemad
nagyúr
válasz
rbelme85 #10403 üzenetére
Én teljesen megértem, amit szeretnél, én is így vagyok vele. Francnak kell tölteni a telót. Nálunk ma 41 fok volt, kocsiban kb 65, navigáció meg kell. Így várhatok, addig amíg a klíma nagyjából tudja hűteni, de a retek töltés miatt (is) melegszik, mint a barom. Egyébként biztos nagyon nagy trúváj lenne egy apró kapcsolót leprogramozni ehhez a bonyolult dologhoz.
-
kelly416
veterán
válasz
rbelme85 #10382 üzenetére
Amellett, hogy értelmezhetetlen az igényed, még érzelmezhetetlen is.
A legtöbb elvakult akku-fetisiszta is azt mondja, a legjobb 20-80 vagy 30-80 vagy valami ilyesmi százalékok között tartani az akkut. Ezzel amit írtál, csak jót teszel az akkunak. Na meg navigálas közben bekapcsolt kijelzővel merül mindegyik telefon elég jó iramban, úgyhogy nem árt az a töltés neki.Az S-Cross például szinte képtelen tölteni a telót, 1 óra vezetékes AA használat közben talán 5% megy bele az akkuba. A Lodgy nem ennyire "kifinomult", tolja a naftát mint a barom, ugyanilyen feltételek mellett 60%-ot már töltött a telón. Igaz, 40-ről indult, úgyhogy többet nem is lehetett.
Szóval az is kérdéses, mennyire bikán tölt a Skoda, de túl erősen úgysem tud, max. 100-on tartja majd a telót ha már feltöltötte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged