- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
-
Badboys
őstag
válasz
JoHn123 #9535 üzenetére
Nem tartom kizártnak, hogy a Play könyvek utáni 2 app nem tetszik neki. Próbáld meg PC én fölvinni a frissítést. A Wear os nem hivatalos a samura. A samu wearable, de az meg samu órával ok. A Tick watchoz meg a fenti a jó gondolom én. Lehet megkellene próbálni a samuéval párosítani.
-
kelly416
veterán
válasz
JoHn123 #8684 üzenetére
Pubg és pubg New State kiváló, de sokan sok mást játszanak rajta, nem panaszkodik senki.
Intelligencs:
Szerintem simán megéri. Anno én pont kéket nem akartam, leginkabb a fehér tetszett volna, de piros volt és narancssárga, az utóbbi lett. Hát... inkább vettem volna pirosat utolag, de úgyis tok van rajta sokszor, úgyhogy mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest