- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
A minőség nem a Snapdragon 800-nál kezdődik. Akksit meg számítsuk csak, tetszik ez a felfogás. Nyilván sose vagy úgy, hogy nem tudsz tölteni egész nap, és azzal kell kihúznod, ami van. Számít az akksi. Ez máris egy kompromisszum. Én nem érzem, hogy bármiben is kompromisszumot kellene kötnöm azzal, hogy nem érintetlen Android fut a telefonon, és nem is csúcshardver. Minden alkalmazás tökéletesen fut, épp elég "smooth" (hányok ettől a szótól) az. Indokolatlannak tartok 1xx ezrest adni egy telefonért, pláne azért, hogy lapozgatás közben 1ms különbségeket mérjek. Erős középkategória fölött nincs értelme, nem ad annyi pluszt. 4-5 colon meg ne röhögtessen senki full HD-val, 2K-val...
-
SkyS1gn
félisten
Az akksiidőről és a kameráról tényleg csak rosszat hallani, de mondjuk nekem a stock droid se jön be... túl puritán, a samu féle meg túl gyerekjátékos... valahogy a sony az arany középút nálam, letisztult, meg max a htc.
Üzemidőt se cserélném el most semmire. Egy tuningolt N5 aka N6 viszont kapós lenne. -
BlackSoft
addikt
"gondolom tele van szemetelve a rendszered 3 féltől származó appokkal"
Miért, te csak Google appokat használsz?
Na akkor 3rd party apps nálam: Yahoo, Skype, DropBox, VideoHive, Viber, FaceBook
Egyébként az általam leírt bugok frissen telepített 4.4.3/4.4.4-nél is előjönnek első indítástól, amikor még nincs feltéve semmi... 4.4.2-nél, amivel a készüléket is vettem semmi gond nincs.
"Ott van egy tömérdek custom rom, aki Nexust vesz elvileg azért veszi, hogy ezeket fel tudja rakni"
elvileg
Vagy mondjuk azért, mert 95 jó magyar forintért, egy olyan eszközt kap, amit használni is lehet üzleti körülmények között... Mert S4-et meg S5-öt is falhoz vágnám a 200ezres árukkal, amikor laggolnak, meg minden szart csinálnak, ahogy a hasonló árban lévő csúcs Xperia Z123456 is...
Itt nem lehet azt, hogy várakozik, meg összeomlik, meg majd fél óra múlva reagál valamire...iPhone-t meg nem akartam most, volt már pár, de annak meg szintén megvannak a maga gondja, ami viszont nem szoftveres, hanem hardveres. Csak, hogy egyet említsek, amiért nem vettem egy újabb iPhone-t, amikor nekem sürgősen fel kell hívnom valakit, hívást várok, e-mailt várok, és alacsony a töltöttsége a telefonomnak, és esetleg lemerül, mielőtt töltőre tudom tenni, akkor az nem elfogadható, hogy töltőre tevés után 30percig egy akku ikon van, és nem lehet bekapcsolni, míg fel nem tölt valamennyire az a 30perc alatt. Az a 30perc alatt elég sok minden mehet tönkre (üzleti értelemben).
-
BlackSoft
addikt
Olyanok, hogy a Google Asszisztenst ha előhozom, akkor az előhózás animáció 10-ből 8x belaggol, mintha 256mb ramja, és 800mhz-es cpu-ja lenne a telefonnak, és Nexus helyett Ching-Chang DualSIM lenne ráírva
Plédául.... De vannak hasonló dolgok is, minthogy 4.4.2 alatt ha lezárom a kijelzőt, akkor abban a pillanatban van hangeffektje is. Frissebb verziónál 1-2sec-el később jön a hangeffekt, szintén, mint valami 15ezer forintos telefonnál. Na ezekre nem vagyok kíváncsi egy Nexus-nál, amit üzleti célra vettem, pont azért, mert elvileg nem laggol, és semmi ilyen probléma nincs vele.
-
pete_21
addikt
Nekem Moto G-m van, tiszta Androiddal, nincs rajta gyártói felület minden hülyeséggel (csak 1-2 Moto program, Assist, FM Radio, stb.). Snapdragon 400-as procija van, és egyáltalán nem akad. Nagyon smooth, reszponzív a rendszer.
Tehát egyet kell értenem, az Android rendszer önmagában jó, nem igényel csúcshardvert a futáshoz. A gyártók cseszik el, a saját optimalizálatlan felületükkel/keretrendszereikkel.
-
Dilikutya
félisten
Nem fogok meglepődni a különbségen, mert az N5-ben Snapdragon 800 van 2Gb RAMmal, az enyémben meg egy kétmagos ST 1GHz-en, 1Gb RAM mellett, nyilván a GPU sem egyforma... De attól még nem lassú! Az a rendszer, ami csak egy Snapdragon 800-on gyors, az szar. Az oldalak között gyorsan vált, programok egykettőre elindulnak, minden megy szépen. A sebességbeli különbségek elhanyagolhatóak, galéria 1 helyett 2mp alatt töltődik be, az teljesen mindegy. Itt jön képbe igazából a csúcshardver értelmetlensége is.
A Nexus egyetlen pozitívuma, hogy minden frissítést megkap.
-
Ck.
addikt
Volt a kezemben mind a ketto, 5 percnél tovább is. Miért állítasz olyat, amiről fogalmad sincs? Ismersz? Nem. Akkor honnan tudod h mi fordul meg nálam? Sose írok le dolgokat alaptalanul.
Nekem ezekre a dolgokra úgy van szükségem ahogy vannak és nem fogsz tudni meggyozni arról hogy értelmetlenek, mert nap mint nap hasznát veszem.
Az meg h buheraval milyen funkciók tákolhatók össze, nem nagyon izgat, messze nem olyan.
Mellesleg pont a rezgéssel való figyelmeztetés az, ami baromi életszerű. 99%-ban mielőtt zsebre rakom a telefont, nem kapcsolom be a képernyőt ellenőrizni h mi újság.
Na mindegy, én se foglak Téged meggyozni, váljunk el békében. -
Ck.
addikt
Mutass egy Nexust ami tudja a Note 3 funkcióit és akkor butazz le.
Márpedig akárhogy erőlködsz a Nexussal, az nem fog olyan színűt sz@rni.
- osztott képernyő
- S Pen
- gesztusvezerles
- elmulasztott eseményekre rezgéssel figyelmeztetés ha az asztalról felemeled a telefont
- tekintet követés, automata videó megállítás és folytatás
- távirányítóNekem ezekre szükségem van és ezen funkciók hiányában igen is buta a Nexus. És mellesleg baromira rosszul tartja az árát, ahhoz képest hogy a droid királya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest