- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
petipetya #177 üzenetére
Mobilarena tesztből:
"Nexus. Egy fogalom, mely az androidos fejlesztőknek egy igazi jutalom."N4 fórum, 1.hsz.: A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja.
N5 fórum: Mondjuk mire másra lehetne feltenni a fejlesztői kiadást, mint a fejlesztői telefonra... de azért remélem valamit dobnak nekünk.
N5 fórum: Úgy néz ki hogy idén nem így lesz, bár én abban reménykedem hogy mivel a nexus mégis fejlesztői készülék így szerintem lesz mód feltenni ezt is úgy mint iOS-nél a bétát.
stb. még tudtam volna linkelni
[link] ---> The Google Nexus series has now taken the role of "development phones".Azért fejlesztői telefon, hogy stabil hátteret adjon az alkalmazásnak, gyári ROMmal, nyilván nem muszáj mókolni, meg custom ROMozni, stock rendszerrel is használható, de aki nem akar, az inkább vegyen G2/3-at, Z2-t, M8-at stb.
Szóval attól, hogy ti röhögtök rajta, attól ez még így van
(#179) Dilikutya: Mondtam, ha neked megfelel az a telefon, ami most van, akkor használd egészséggel.
Én kiadtam 110k-t az N5-ért. mert számomra kompromisszumoktól mentes telefon, akksi simán csiszolható egy másfajta kernellel. Tovább fogja bírni a jobb hardver miatt.
Nexusokat nem tudom miért fikázza mindenki, az S5-től meg el van mindenki ájulva, hogy mekkora fícsörök vannak benne
Vita lezárva részemről, mindenkinek legyen jó az a telefon, amit használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest