- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
petipetya #177 üzenetére
Mobilarena tesztből:
"Nexus. Egy fogalom, mely az androidos fejlesztőknek egy igazi jutalom."N4 fórum, 1.hsz.: A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja.
N5 fórum: Mondjuk mire másra lehetne feltenni a fejlesztői kiadást, mint a fejlesztői telefonra... de azért remélem valamit dobnak nekünk.
N5 fórum: Úgy néz ki hogy idén nem így lesz, bár én abban reménykedem hogy mivel a nexus mégis fejlesztői készülék így szerintem lesz mód feltenni ezt is úgy mint iOS-nél a bétát.
stb. még tudtam volna linkelni
[link] ---> The Google Nexus series has now taken the role of "development phones".Azért fejlesztői telefon, hogy stabil hátteret adjon az alkalmazásnak, gyári ROMmal, nyilván nem muszáj mókolni, meg custom ROMozni, stock rendszerrel is használható, de aki nem akar, az inkább vegyen G2/3-at, Z2-t, M8-at stb.
Szóval attól, hogy ti röhögtök rajta, attól ez még így van
(#179) Dilikutya: Mondtam, ha neked megfelel az a telefon, ami most van, akkor használd egészséggel.
Én kiadtam 110k-t az N5-ért. mert számomra kompromisszumoktól mentes telefon, akksi simán csiszolható egy másfajta kernellel. Tovább fogja bírni a jobb hardver miatt.
Nexusokat nem tudom miért fikázza mindenki, az S5-től meg el van mindenki ájulva, hogy mekkora fícsörök vannak benne
Vita lezárva részemről, mindenkinek legyen jó az a telefon, amit használ. -
Dilikutya
félisten
A minőség nem a Snapdragon 800-nál kezdődik. Akksit meg számítsuk csak, tetszik ez a felfogás. Nyilván sose vagy úgy, hogy nem tudsz tölteni egész nap, és azzal kell kihúznod, ami van. Számít az akksi. Ez máris egy kompromisszum. Én nem érzem, hogy bármiben is kompromisszumot kellene kötnöm azzal, hogy nem érintetlen Android fut a telefonon, és nem is csúcshardver. Minden alkalmazás tökéletesen fut, épp elég "smooth" (hányok ettől a szótól) az. Indokolatlannak tartok 1xx ezrest adni egy telefonért, pláne azért, hogy lapozgatás közben 1ms különbségeket mérjek. Erős középkategória fölött nincs értelme, nem ad annyi pluszt. 4-5 colon meg ne röhögtessen senki full HD-val, 2K-val...
-
pete_21
addikt
Ezek szerint tényleg bemutatnak új Androidot holnap, L-lel kezdődőt (ez akár 5.0 is lehet), viszont majd csak az év végén jön.
-
törölt tag
válasz
dozsabalint #171 üzenetére
Nexus-nál amúgy sem az anyaghasználat a legfontosabb, de ezt sokan nem értik, vagy inkább nem érzik... N7 '12-ről váltottam, az minden volt, csak nem prémium. Öröm volt nézni, ahogy kopott róla az "ezüst" keret. De kit érdekel, hiszen sokkal többet ad egy Nexus, mint amennyit elvesz (nem hw-re gondolok)
Cris99 Elhiszem
Z2T is kitűnőre vizsgázott.
OFF vége
-
dozsabalint
senior tag
válasz
#65577472 #168 üzenetére
Mondjuk úgy hogy a csúcsok között is vannak rosszabbak anyagminőségben. Lehet hogy nem a legjobb az akksiidő, de nálam így is csak 2 óra jön össze naponta kijelzőidőnek. így viszont több, mint másfél napig megy akksiról. Valóban lehetne még optimalizálni ezen, főleg mert ugyan kissebb az akksija, mint a konkurenciának, viszont ezen sokkal kevesebb az akksit szívó szemét.
-
törölt tag
válasz
dozsabalint #167 üzenetére
N5 anyaghasználata inkább átlagos, de nem is ezért lett sikeres. 4 óra kijelzőidő az k@ki sajnos (nekem is annyi)
-
dozsabalint
senior tag
válasz
vrgkrisztian #154 üzenetére
Talán a HTC One-nak van jobb anyaghasználata (esetleg Z2-nak, de G2-nek, S5-nek tuti nem), mint a nexus5-nek. A többi elbújhat mögötte rendesen. (ugye mennyibe kerülnek az előbbiek, és mennyibe a nexus...)
A kamerája nagyon jó, talán jobb, mint a G2-é. Az akksija meg másfél napra minden további nélkül elég, de ha 4 óra kijelzőidőt összegyűjtesz, akkor csak 1 napig fogja bírni.
Mindazonáltal egyáltalán nem érzem magamat bétatesztelőnek. Legalábbis nem kevésbé, mint egy Galaxy S5 vagy egy iPhone tulajdonos. Előbbin soha az életben nem kapsz kiforrott szoftvert, szóval ki a bétatesztelő... de utóbbin is voltak már cifraságok.
Az appok minőségéről annyit, hogy soha nem volt még problémám a google alkalmazásaival. Ellentétben az olyan bloatwarekkel, mint a facebook, skype, whatsapp, és társaik.
Arról meg ne is beszéltjük, hogy a samsung htc lg mennyi szemetet tol a telefonjára. Gyakorlatilag teljesen haszontalan, parasztvaktó funkciókkal. -
-
djmcs
csendes tag
Akkor mondja már meg nekem valaki aki tudja esetleg hogy ez az úgynevezett OTA frissités (rányomok a rendszerfrissités ellenenőrzése gombra aztán ott jelzi hogy van 4.4.4) olyan mikor lesz az N5-öm re?
Build: KTU84M
A 4.4.3. is 06.10.-én jött ugyanilyen formában. -
HREH
senior tag
Kameráról rosszat hallhattunk amikor kijött a telefon, de mint írtam, azóta volt 4 kisebb-nagyobb frissítés, amik tökre felturbózták a kamerát. Akksi meg nem rossz, csak nem annyira jó, mint pl. a Z2 akksiideje.
Stock droid kicsit tényleg puritán, de felraksz egy launcher-t és minden megvan oldva. Sony felülete nekem is nagyon bejövős. -
SkyS1gn
félisten
Az akksiidőről és a kameráról tényleg csak rosszat hallani, de mondjuk nekem a stock droid se jön be... túl puritán, a samu féle meg túl gyerekjátékos... valahogy a sony az arany középút nálam, letisztult, meg max a htc.
Üzemidőt se cserélném el most semmire. Egy tuningolt N5 aka N6 viszont kapós lenne. -
HREH
senior tag
válasz
Ezeket muszáj megcáfolnom:
Kamera frankó, mert javítottak rajta a 4.4.1-ben és a 4.4.2-ben is, csak ezt valamiért senki sem tudja...
Kijelző átlagos? True HD IPS+ van benne, ami az egyik legszebb, ha nem a legszebb kijelző manapság. (Jelzem, LG G3-ban is ugyanez van, csak nagyobb felbontással, az pedig azért nem egy átlagos telefon.)
Külső hangszóró minősége nem olyan jó, ezt elismerem, de buszon fogsz hangosan zenét hallgatni? Szerintem nem, akkor meg? Fülessel több internetes portál is írja, hogy kristálytisztán szól.
Anyaghasználat matt, gumírozott műanyag, ami a fehér verziónál nem gyűjt ujjlenyomatot, nem karcolódik, illetve a kezedből se csúszik ki. A Samsung meg csak bújjon el az anyaghasználatával ill. a szappantartó formatervével.
Bővíthetőség = felhő + OTG, ez mindenre elég, és megbízható is.
Akksi kiszedhetetlen, de a power gomb 10 másodperces lenyomása ugyanazt csinálja, mint az akksi kiszedése.Ja, és nem, nem lehet pure androidot csinálni egyik gyártói telefonból sem szimpla progik letörlésével, mivel aROm attól még mikrolaggos gyártói felület marad. Ahhoz custom ROM kell.
Bétateszter az az első 1%, aki hamarabb megkapja az N5 frissítéseket, mint a többiek. Ők jelzik a hibákat, utána OTA-n kinyomják a többi usernek is.
Aki a Nexusba nem nyúl bele, az vegyen M8-at, vagy Z2-t. Nexusok pont arra valók, hogy custom romolj rajtuk, sokmindent felrakj, kipróbálj, elvégre is fejlesztői telefon.
Az meg, hogy nálad az alap androidos appok szarnak be, semmit sem von le a Nexus értékéből, mivel ott nincs ilyen.Mutass pár S800-as, 2GB RAMmal szerelt nem kínai telót, 100k alatt. Ja, hogy nincs. Pont ezért van marha jó ár értéke a Nexusoknak.
Bár ekkora Nexus-rühellővel nehéz értelmesen beszélgetni, mivel nem fogod fel, hogy mit én leírok, az úgy is van az N5-tel kapcsolatban.Ja, és még valami. Miért volt, az hogy amikor kijött az N4, kb. másfél hónapig teljes készlethiány volt Google Playen?
-
dnelb
veterán
válasz
a kamera egyáltalán nem rossz(n5ben), a kijelzőt meg úgy kalibrálod ahogy akarod, még ha ez marha szokatlan is neked. az unibody ház pedig egyre elterjedtebb, ez nem igazán érv már..
mielott meg valaki leirja,hogy teleszemetelt gyartoi szar,szolok,hogy ezt is ki lehet tisztitani,es pure androidot csinalni.
csak akkor bukod a garid , de hajrá. az meg vicc kategória hogy az s5 is olyat csinál, hogy 3 másodperc kell neki visszalépni homescreen-re egy komolyabb appból, meg 3 másodperc megnyitni egy telefonkönyvet.. Ilyen áron nekem nem kell a sok marhaság, szemmel görgetés meg stb .. -
BlackSoft
addikt
"gondolom tele van szemetelve a rendszered 3 féltől származó appokkal"
Miért, te csak Google appokat használsz?
Na akkor 3rd party apps nálam: Yahoo, Skype, DropBox, VideoHive, Viber, FaceBook
Egyébként az általam leírt bugok frissen telepített 4.4.3/4.4.4-nél is előjönnek első indítástól, amikor még nincs feltéve semmi... 4.4.2-nél, amivel a készüléket is vettem semmi gond nincs.
"Ott van egy tömérdek custom rom, aki Nexust vesz elvileg azért veszi, hogy ezeket fel tudja rakni"
elvileg
Vagy mondjuk azért, mert 95 jó magyar forintért, egy olyan eszközt kap, amit használni is lehet üzleti körülmények között... Mert S4-et meg S5-öt is falhoz vágnám a 200ezres árukkal, amikor laggolnak, meg minden szart csinálnak, ahogy a hasonló árban lévő csúcs Xperia Z123456 is...
Itt nem lehet azt, hogy várakozik, meg összeomlik, meg majd fél óra múlva reagál valamire...iPhone-t meg nem akartam most, volt már pár, de annak meg szintén megvannak a maga gondja, ami viszont nem szoftveres, hanem hardveres. Csak, hogy egyet említsek, amiért nem vettem egy újabb iPhone-t, amikor nekem sürgősen fel kell hívnom valakit, hívást várok, e-mailt várok, és alacsony a töltöttsége a telefonomnak, és esetleg lemerül, mielőtt töltőre tudom tenni, akkor az nem elfogadható, hogy töltőre tevés után 30percig egy akku ikon van, és nem lehet bekapcsolni, míg fel nem tölt valamennyire az a 30perc alatt. Az a 30perc alatt elég sok minden mehet tönkre (üzleti értelemben).
-
SkyS1gn
félisten
válasz
+1
-
vrgkrisztian
aktív tag
nincs s5-öm,csak 1napig volt nalam kolcsonbe,de barmikor hozzaferek,mert csaladtage. nekem csalodas.
de szerintem egy nexus messze nem merheto pl egy htconehoz,note3-hoz.
mielott meg valaki leirja,hogy teleszemetelt gyartoi szar,szolok,hogy ezt is ki lehet tisztitani,es pure androidot csinalni.
a nexus egyaltalan nem kiemelkedo telefon. se a kameraja nem jo,a kijelzo tok atlagos,a hangszoro sem valami jo,anyaghasznalat pedig ott is matt muanyag. es nem bovitheto,es az akksi is kiszedhetetlen. (raadasul fele annyi kijelzoidot sem bir a mai nagyokhoz kepest!!!)
igy csak olyan osszedobalt betateszter szaga van az egesznek.
ezert nem ertem,miert kell isteniteni,a tobbi gyartoet pedig egytol-egyig osszefosozni,mert tud nehany ertelmes funkciot gyarilag,a teljesen ostoba alap holo feluleten kivul. ja meg mert par tizessel dragabb a beleolt fejlesztes,sokkal minosegibb kamera,hangszoro,vagy pl opcionalis fem-haz miatt. (es tudom,hogy lehet "okositani" a nexust is,de kb 1000 userbol 999 ugysem nyul bele)a nagyon geekeknek valo,akik csak a smooth rendszerre,meg arra izgulnak,hogy a legfrissebb androidverzio legyen rajta (feltetlenul). viszont semmivel nem megbizhatobb,mint egy nagy gyarto csucstelefonja,mivel ugye androidrol beszelunk. (valaki nehogy jojjon az "akkor vegyel ajoeszt szoveggel.)
amugy leirom,hogy nekem kb mindig az alap androidos google-appok szarnak be (pl google music frissites utan beragad,leszivja az akksit,ugyanez a terkep frisitesekkel,es a chrome miatt is csontta fagyott mar tobb androidos telom,igy kenytelen voltam ezeket fagyasztani)vita reszemrol lezarva.
-
HREH
senior tag
válasz
BlackSoft #151 üzenetére
Nekem GAsszisztens flottul működik, 20-ból 20 alkalommal full smooth az animáció, szóval ez nagyon nem specifikusan Nexus 5 hiba, hanem gondolom tele van szemetelve a rendszered 3 féltől származó appokkal, amik ronthatják a felhasználói élményt. Téged tényleg az érdekel, hogy nincs egyből hangeffekt? Mondhatom, nagyon gáz emiatt a telefon, most azonnal rohanok S5-ért a boltba
Ott van egy tömérdek custom rom, aki Nexust vesz elvileg azért veszi, hogy ezeket fel tudja rakni, és minél több funkciót megismerjen, kitapasztaljon. Ha nem tetszik valami alapfunkció, teljes mentéssel együtt 20 perc alatt a teljes rendszer ROM-ja lecserélhető, és igény szerint testre szabható. Ja, és vannak már specifikus kernelek is, pl. van kimondottan akksibarát kernel, ami egyáltalán nem csökkenti a telefon teljesítményét, viszont az akkuidő kimondottan jobb lesz.(#152) MartOOn: Én is szívesen elfogadom, jó lesz faternak az S5 mellé
-
BlackSoft
addikt
Olyanok, hogy a Google Asszisztenst ha előhozom, akkor az előhózás animáció 10-ből 8x belaggol, mintha 256mb ramja, és 800mhz-es cpu-ja lenne a telefonnak, és Nexus helyett Ching-Chang DualSIM lenne ráírva
Plédául.... De vannak hasonló dolgok is, minthogy 4.4.2 alatt ha lezárom a kijelzőt, akkor abban a pillanatban van hangeffektje is. Frissebb verziónál 1-2sec-el később jön a hangeffekt, szintén, mint valami 15ezer forintos telefonnál. Na ezekre nem vagyok kíváncsi egy Nexus-nál, amit üzleti célra vettem, pont azért, mert elvileg nem laggol, és semmi ilyen probléma nincs vele.
-
mazsi1911
aktív tag
Tudom ne is mond, iOS -en is sokat kellet *zarakodni mire meglettek az igazi, igenyes appjaim. Es jó sok penzbe is belekerult...
Igazad van, ensem abba kotok bele hogy lehet modositani, csinalja aki akarja, en nem akarnam. Sot nekem nagyonis tetszik a 4.x GUI, iOS-re nagyon regota szerenem ha lenne "dark theme" mert ez a sok feherseg ki*assza a szemem. En nekem az hianyzik csak, hogy egyseges legyen az android is. Ergo, ha a mail appban bal felul van az uj mail gomb, az uzenetek appban is ott legyen. En erre gondolok
Meg, hogy az egyik appban a tetejen vannak a navi gombok, (nem az a 3 ami alul van) a masik appban meg mashol. Engem csk ez zavar
A stock android nagyon tetszik.
-
niof
veterán
válasz
mazsi1911 #144 üzenetére
Hát, nekem meg az iOS nem jön be, hogy minden egyforma benne. Én szeretem, hogy úgy szabom testre a rendszert, ahogy kedvem tartja. Ha megfelelően kiforrott appokat választasz, nem lehet azzal probléma, hogy testreszabható legyen. Ezek keresgélése ugyan eltart egy ideig, de megéri a ráfordított időt.
Amúgy meg ízlésről felesleges és értelmetlen vitatkozni.
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek mások az igényei. De ettől még nem kell belekötni egyik platformba sem. Szerintem.Csak halkan jegyzem meg, bár zenehallgatásra iPod Classic-ot használok, almás teló sosem kellene. Egy barátomét elég sokat nyomkodtam, nem volt meggyőző. A WP-kről meg ne is beszéljünk...
-
mazsi1911
aktív tag
Na itt a gond. Nem megvaltoztatni, lecserelni kell. Nehogymar, felorakat *asszak el arra, hogy egy app rendesen nezzen ki. De mint ahogy idezted, szamomra nez ki undoritoan. Semmi konzisztencia.
Azt akarom, hogy szep alkalmazasok legyenek androidra is. Mert akkor TALÁN vennek egy nexust. De igy, hogy minden app mashogy nez ki, es mind az ikonok, launcherek es maga az appok UI/UX kinezete egy hányás.
-
pete_21
addikt
Nekem Moto G-m van, tiszta Androiddal, nincs rajta gyártói felület minden hülyeséggel (csak 1-2 Moto program, Assist, FM Radio, stb.). Snapdragon 400-as procija van, és egyáltalán nem akad. Nagyon smooth, reszponzív a rendszer.
Tehát egyet kell értenem, az Android rendszer önmagában jó, nem igényel csúcshardvert a futáshoz. A gyártók cseszik el, a saját optimalizálatlan felületükkel/keretrendszereikkel.
-
HREH
senior tag
válasz
Dilikutya #137 üzenetére
"Az a rendszer, ami csak egy Snapdragon 800-on gyors, az szar."
Megkockáztatom, hogy az N5-féle tiszta Android még egy S400-on is reszponzív lenne, ergo a rendszer nem szar.S5 még S801-el is mikrolaggos fateromnál, akkor az a rendszer "überszar", mert még egy gyorsabb procin is lassabb
A kulcs az, hogy nincs teleszemetelve mindenféle gyártói szarral az N5, amiatt soha nem akad. Nyilván, ha külsős appot raksz fel, ami szarul van megcsinálva, akkor az elronthatja az összképet.
"Itt jön képbe igazából a csúcshardver értelmetlensége is."
Értelmetlen a csúcshardver? Ezzel azt mondod, hogy a Gugli minek rak csúcshardvert a telefonjába? Mert minőséget kínál nagyon jó áron, nem akarja, hogy aki ilyen telefont vesz, bármiben is kompromisszumot kössön, ennyi. (akksit most nem számítom)Másik előny, hogy nincs teleszemetelve, mint ahogy már említettem.
Maradjunk annyiban, hogy lehet, hogy Te nem érzékelnéd a különbséget, de 10-ből 8 ember igen, pláne ART-on(Krisztián kollégának +1)
Miért szippant be mindenkit a Samsung-féle marketing-porszívó?
-
Dilikutya
félisten
Nem fogok meglepődni a különbségen, mert az N5-ben Snapdragon 800 van 2Gb RAMmal, az enyémben meg egy kétmagos ST 1GHz-en, 1Gb RAM mellett, nyilván a GPU sem egyforma... De attól még nem lassú! Az a rendszer, ami csak egy Snapdragon 800-on gyors, az szar. Az oldalak között gyorsan vált, programok egykettőre elindulnak, minden megy szépen. A sebességbeli különbségek elhanyagolhatóak, galéria 1 helyett 2mp alatt töltődik be, az teljesen mindegy. Itt jön képbe igazából a csúcshardver értelmetlensége is.
A Nexus egyetlen pozitívuma, hogy minden frissítést megkap.
-
niof
veterán
Nekem N4-en nem volt reset sem 4.4.3 után, sem 4.4.4 után, és érdekes módon teljesen smooth az egész rendszer. Se lag, se bug. Sőt! Szerintem gyorsult is.
Ha megkapjuk még az új főverziót, akkor majd nyomok egy full wipe-ot, de addig teljesen feleslegesnek tartom.Ember! Ez egy NEXUS! Ilyenekre nincs szükség! Ezért az ami...!
-
vicze
félisten
Igen, a felsorolt estekben valóban igazad van. DE root és bármi módosítás nélkül is lehetnek gondok sajnos, és az már nem user error, lényegtelen milyen app van felrakva.
HTC-n is volt jó pár bug, ami jött ment a frissítésekkel, de pl. N4-en simán voltak random rebootok(4.2, 4.3), addig HTC-n soha semmi. 4.4 óta az N4 is jóval stabilabb, ugyan azzal a használattal, szóval nem mindig user error. -
raulicio
senior tag
Gondolom jó sok mérnök több hónapos melója kellett a wifi visszajelző ikon kicsinyítéséhez/vékonyításához...
-
w333
félisten
Persze hogy nem normális, de nem ismerem a rendszerének az előéletét, milyen alkalmazások és honnan lettek telepítve ? milyen futtatókörnyezetet használt ? volt e esetleg rootolva vagy Custom recovery telepítve, milyen romot használt, stb. ? ez mind-mind olyan nagy tényezők hogy ettől simán lehet bugos és akadós a rendszer az OTA frissítés után, szerintem ott valamit bekavart
-
HREH
senior tag
válasz
BlackSoft #123 üzenetére
Milyen bugok? Nekem egy darab se volt, 4.4.3-mal ill. 4.4.4-el se.
"A hiba az Ön készülékében van."Ja, és nem csináltam teljes visszaállítást, mert nem éreztem szükségesnek (sőt, nem is kellett, mert image-ből flasheltem, ami úgyis gyalul mindent).
(#127) Ck. : dehogy döntjük el, mi csak leírjuk, hogy melyik a jobb
-
HREH
senior tag
válasz
Dilikutya #120 üzenetére
+1, te nem látod, ha lesz rá lehetőséged hasonlítsd össze egy N5-tel. Meg fogsz lepődni a különbségen.
Lehet, hogy neked nem olcsó, de:
- Az ára még mindig kedvezőbb, mint az S5-nek, ami 160k körül van.
- Mutass már mégegy S800-as, 2GB RAM-os telót, amihez a Google ad 2 éves fullos supportot, és olcsóbb mint az N5. Azonnal rohanok érte a boltba.
- S5 anyaghasználata is eléggé ciki, sehol sincs az N5 gumírozott, matt hátlapjához képest.N5-nek egy baja van, a gyengébb akksi, de erre pont tojok, mert erre találták ki a töltőt
Nem írom tovább, mindenki legyen boldog azzal a telefonnal, amije van.
-
HREH
senior tag
Látom vannak itt még olyan fórumozók, akik értékelik valamire a Nexus szériát, jó látni ezt
Az az S5 fórum meg tényleg tele van sírva, elég vicces, pl:"a poén az egészben az,hogy az s5 még így is sokkal megbízhatóbb,mint más gyártók mostani zászlóshajói"
LOL(#118) Sztbeni: Megőrűltél? vrgkrisztian megmondta, hogy a Nexus az igénytelenek telefonja, nehogy olyat merjetek venni
-
dnelb
veterán
válasz
vrgkrisztian #97 üzenetére
én inkább a szószerinti igénytelenek telefonjának nevezném a nexust de hát olcsó is.
ezt S5el a kezedben vicces mondaniattól igénytelenebb telefon nem is kell
dehát jó az 200ké, igaz hogy laggos meg telesírod a fórumát hogy nem bírsz fényképezni 1 normálisat, de jó az neked
-
DaveJr
őstag
válasz
FragMaster #92 üzenetére
Jaja. Olvastam én is.
NewmanHD: Nem baj hogy mennek a kukába. Van olyan app amihez már 2011 óta nem nyúlt a fejlesztő de biztos van amihez már régebb óta. Nem is működik rendesen már az újabb android verziókon. Ha már pénzt kér érte vegye a fáradtságot, hogy évente egyszer kétszer frissíti is.
-
laci_csk
senior tag
Nekem eddig csak a Google alkalmazasai miatt voltak bugok. Amikor frissult egy Google fele alkalmazas kezdodott a galiba.
-
Ricardo
titán
Gyorsan fejlődik az Android. Holnap kiderül mi változik a felületen.
-
SkyS1gn
félisten
Livestream link anyone?
Vagy ez a G I/O Keynote "Jun 25 9:00 AM - 10:30 AM" miféle időzónában van?!
-
madexx
tag
Azért nekem a google térkép 3x kikapcsolt csak úgy akármilyen hibaüzenet nélkül egy 3 órás út alatt (UKban, korlátlan 4g mobilnettel). Nem szokott ilyet csinálni, bár ez volt az első hosszabb út, hogy ment róla a navi. Hogy mitől volt lövésem sincs, de amúgy maga ez a google maps nem igazán nyerte el a tetszésem, a forgalom figyelő része nem rossz, de a többi...
Szerk.: Nexus5-öm van, és nagyon szeretem, csak bosszantó ez a térkép téma, de lassan lesz rá szerintem egy 3 betűs orvosságom...
-
Ck.
addikt
Volt a kezemben mind a ketto, 5 percnél tovább is. Miért állítasz olyat, amiről fogalmad sincs? Ismersz? Nem. Akkor honnan tudod h mi fordul meg nálam? Sose írok le dolgokat alaptalanul.
Nekem ezekre a dolgokra úgy van szükségem ahogy vannak és nem fogsz tudni meggyozni arról hogy értelmetlenek, mert nap mint nap hasznát veszem.
Az meg h buheraval milyen funkciók tákolhatók össze, nem nagyon izgat, messze nem olyan.
Mellesleg pont a rezgéssel való figyelmeztetés az, ami baromi életszerű. 99%-ban mielőtt zsebre rakom a telefont, nem kapcsolom be a képernyőt ellenőrizni h mi újság.
Na mindegy, én se foglak Téged meggyozni, váljunk el békében. -
HREH
senior tag
- osztott képernyő: xposeddel megoldható
- S Pen: biztos jó, hülyeséget nem akarok mondani, én nem használnám
- gesztusvezerles: xposed
- elmulasztott eseményekre rezgéssel figyelmeztetés ha az asztalról felemeled a telefont: ha felemeled valószínűleg be is kapcsolod a kijelzőt, vagyis egyből látni fogod
- tekintet követés, automata videó megállítás és folytatás: marha hasznos feature, volt már note3 a kezemben, mondanom se kell, hogy nem volt pontos ez a funkció, akkor is megállította a vidit, amikor néztem
- távirányító: nem kell, minek?N5 gyorsaságban és stabilitásban odab*sz minden jelenlegi telefonnak. Volt már egyszerre a kezedben a két telefon? Nem. Nekem igen, és bátran állíthatom, hogy N5 sokkal reszponzívabb, a Samsung mikrolaggos felülete akkor sem kéne, ha ingyé' adnák.
Nem beszélve arról, hogy az N4 is gyorsabb, mint a Note3, hát akkor még az N5.
Légy boldog a Note3-addal, én meg boldog vagyok az N5-tel, téma lezárva részemről.w333: Hatalmas +1
vrgkrisztian: mondtuk már páran, vegyél almát, ne szidd az androidot
"overall performance-ban" a nexus4/5-nél nincs jobb telefon -
vrgkrisztian
aktív tag
és ez csak a vele elvégezhető funkciók töredékének a töredéke.
én inkább a szószerinti igénytelenek telefonjának nevezném a nexustde hát olcsó is.
ottvanmég a 2 napos akkuidő is a nagy gyártók javára... ráadásul egy jobb csúcsteló több,mint 2x annyi kijelzőidőt is bír,mint az a csodálatos nexuskit érdekelnek az azonnali frissítések,ha az előző "elavult" szoftverek is stabilak,mindennapokban használhatóak? kit érdekel,hogy a gyártói "teleszemetelés" miatt hetente egyszer-kétszer megakad,ha legalább megbízható,tele okos funkciókkal?
-
Ck.
addikt
Mutass egy Nexust ami tudja a Note 3 funkcióit és akkor butazz le.
Márpedig akárhogy erőlködsz a Nexussal, az nem fog olyan színűt sz@rni.
- osztott képernyő
- S Pen
- gesztusvezerles
- elmulasztott eseményekre rezgéssel figyelmeztetés ha az asztalról felemeled a telefont
- tekintet követés, automata videó megállítás és folytatás
- távirányítóNekem ezekre szükségem van és ezen funkciók hiányában igen is buta a Nexus. És mellesleg baromira rosszul tartja az árát, ahhoz képest hogy a droid királya.
-
-
FragMaster
addikt
válasz
Dilikutya #59 üzenetére
Üres galériát én sem látom nagy kunsztnak hamarabb megnyitni.
DaveJr #67: értelemszerűen ez a jelenlegi állapotokra vonatkozik, mint ahogy írja is. Jelenleg a programok nincsenek teljeskörűen felkészítve az art alatti futásra, ezért nem ajánlott a bekapcsolása még. Át fogja venni a dalvik helyét, a dalvik meg max úgy marad meg, mint most az art, előhívható rejtett funkcióként.
-
halkow
őstag
olyan gyors hogy az i5s megöli ....
-
Dilikutya
félisten
Nem szidtam a rendszert. De egy launcher ugyanúgy megköti a kezed, mint a gyári felület. Amúgy én használat közben legtöbbet nem az ikonokat látom, a statusbar az, ami látszik többnyire, de ott meg lényegtelen a wifi és akku ikon kinézete. Százalékot meg nekem a Touchwiz megjeleníti.
-
MartOOn
addikt
válasz
mazsi1911 #43 üzenetére
"Noha tudom, hogy az android szamomra undoritoan nez ki, "
Ezt most komolyan? Meselj legyszi melyik reszet nem tudod megvaltoztatni vagy lecserelni? Az utolsó pixelig at tudod szabni a sajat 'izlesednek' megfelelően. Mert ha wp-rol irod ezt oke v ios-rol (bar a 8as jokat/szepeket iger) de a droid undoritoan nez ki? Az en kameleonomnak, barmennyire is szeretem, szar a színe...
-
nem is kell feltétlen mindenben jobbnak lenni, elég, ha a felhasználói igény kiváló.
Na meg ha átgondolt, kiforrott szoftver lenne rajta, akkor kisebb hardverrel is beérné, illetve az energiagazdálkodás is jobb lenne, amivel végeredményben akár a 3-4 napos üzemidő sem lenne lehetetlen szvsz.ha én telefont terveznék, biztosan egész más kritérium-rendszer szerint tenném, mint ahogy a gyártók túlnyomó többsége.
-
nfsu17
veterán
válasz
sz.balazs.95 #56 üzenetére
ez nem akkora nagy dolog...pontosabban nem akkora felfedezés.
az s2-m gyári JB-vel normál használat mellett kb olyan gyors, mint az s4.
néhol egyik gyorsabb, néhol a másik.
gondolok itt arra:
-youtube videók megnyitása
-böngészéskor oldalak betöltése
-appok elindítása, stb.De ez csak az érem egyik oldala, mert azért mégsem...
-cserélném le a hd kijelzőt,
-a kamerát
-a kinézetet (ízlés dolga btw),
-pár extrát ami van s4-ben, nincs az s2-ben, stb.Tehát lehet jó a Moto E x dologban, de mennyiben meg odaver az s5 neki.
Amúgy igen, igazad van, egy zsír új telónak mindenben jobbnak, gyorsabbnak kell lennie, mint az előző széria.
De amíg a legtöbben ezt lesz....ják, a gyártók nem fogják törni magukat, hogy minden a legfrankóbb legyen, ha amúgy is viszik a 200k-s telót, mint a cukrot. -
Ali G.
senior tag
nah ez aztán tényleg nagy felületváltozás lesz...
-
dozsabalint
senior tag
Egyébként ide kapcsolódik:
64-bit Android merged into AOSP, suggests a new API level naming convention is on the way -
pengwin
addikt
Szerintem nem véletlenül van a végén a "Dalvik is dead, long live Dalvik!"
Amit te bizonygatsz, az ugyanolyan logika alapján megy, mintha én azt magyaráznám, hogy másik országban élek pár éve. Tudod a Magyar Köztársaságból Magyarországra "költöztem"
Hidd el, hogy csak a neve, meg bizonyos elemei változnak: inkább egy update, csak hát egy új névvel jobban el lehet adni. -
parkr
őstag
Sokkal jobban néz ki. bár az elem ikon talán kicsit lehetne nagyobb.
-
ak76
senior tag
válasz
vrgkrisztian #74 üzenetére
De minek írod le negyedszerre?
Elsőre is megérti mindenki nem? -
sonique
őstag
-
vicze
félisten
Mondom átnevezik. Annyi változik, hogy a runtime JIT-ről AOT-ra változik, ennyi ezen kívül semmi. Ugyan úgy egy JavaVM-ben fog futni az app csak más lesz a neve.
Szerinted ha tök ugyanaz a kódod nagyrészt változtatás nélkül elmegy mind a két runtime-on akkor hol változott a VM?
-
hallerlaller
addikt
Nekem nem tetszik, hogy így próbálnak a nagyobb kijelzők felé terelni, azért remélem nexus 4-en még láthatók lesznek az ikonok. Appokon sem tetszik hogy lőrésen keresztül olvasni a híreket a sok fejléc, becsekkolás meg egyéb baromságok miatt, gondolom azok is nagyobb kijelzőkre vannak már optimalizálva.
-
ak76
senior tag
válasz
vrgkrisztian #60 üzenetére
"Kőkemény android user"
Lássuk csak,az elmúlt 4 évben alaphangon kb 140-150 készüléket adtam-vettem,csak itt a hardveraprón,nem létezik olyan itthon kapható rendszer,amit ne próbáltam volna,momentán Note 3 Neot hajtok,(ma viszik el) de az Asus Infinityn keresztül az i5s-en át,a 1020-as Lumiáig szó szerint min két tucat csúcsvas volt nálam,hosszabb rövidebb ideig,ez a hobbim,és részben ebből is élek.
Ergo érzelmi síkon nem hat meg egyik rendszer sem,a droidot kedvelem mert testre szabható,de nem rajongok semmiért,és így van ez jól.
Az iOst pedig nem szeretem,és nem is rühellem,mint mondtam nem megyek oda hozzájuk köpködni hogy nyehehe a térképszoft bevezetése enyhén szólva sem ment zökkenőmentesen,meg mekkora már hogy a 200K-s telefonjuk fél év alatt levedli a fekete bevonatot,megtehetném de MINEK?
Épp ezért nem értem mi motivál egyeseket hogy teleflémeljék a legkülönbözőbb topicokat,csak mert rühellik az adott rendszert? -
pete_21
addikt
válasz
Dilikutya #49 üzenetére
(#49) Dilikutya és (#50) FragMaster: Én azért egy launcherfrissítésnél nagyobb változást várok. De ki tudja, mi lesz, a nagy durranásokat lehet, hogy őszre tartogatják.
Én valami olyasmi lépést képzelek el, mint a 4.0 -> 4.1 esetében. Amiben bejött az új notification drawer, illetve pl. a Beállítások\Alkalmazásokban a jobbra-balra csúsztatás, hogy ne fent kelljen kattintgatni, és hasonlók.
Én ilyesmi kisebb, de azért érdekes, szembetűnő változásokra számítok. De pár nap, és kiderül, mi lesz. -
vrgkrisztian
aktív tag
feltűnt,hogy kőkemény android user vagyok?
egyik készülékem sem volt -hú-de-megbízható-
ennek ellenére következő cuccom is androidos lesz.volt egy hsz,hogy stabilabb is lehetne az android,én meg leírtam,mi a szitu.
de jólvan,elfogadom,itt mindenki ios gyűlölő,akik képtelenek elviselni,ha valaki belátja,hogy az bizony összeszedettebb.és sokkal minőségibbek,kidolgozottabbak az appok,mert nem széttöredezett rendszer kismillióféle hardverrel
használtál már hetekig-hónapokig aktívan olyan telefont? -
vicze
félisten
Ez elég téveszme, hogy a Dalvik eltűnne. Az ART a előfeldolgozás formáját változtatja meg, a Dalvik ugyan úgy vígan marad mint a VM, amiben az app fut. Azért mert valamit átneveznek az alapvető gondok nem változnak. Ami gyorsul, az az indítás és az általános működés kicsit, cserébe a telepítés lassabb lesz, és nagyobb lesz appok mérete.
-
DaveJr
őstag
válasz
sz.balazs.95 #52 üzenetére
Nem tehetnek nagyon mást. Google nem optimalizálja a rendszerét, csak a saját referencia modeljeire (és Motorolára amit már eladott). Gondolj bele mi lenne ha nem nyúlnának bele a gyártók.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
sz.balazs.95 #52 üzenetére
Mit kell itt látni?
-
saelin
veterán
Hátha mondanak valami jót pl az art-ról.
-
érdemes megnézni: [link]
na ezért szar, hogy belenyúlnak a gyártók a rendszerbe!
-
Dilikutya
félisten
válasz
mazsi1911 #43 üzenetére
Ilyen oldal jó lenne, mert nehéz kiszűrni a minőségit a sok gagyiból. Pl. wifi kulcsszóra a hasznos segédprogramok mellett már a Top10-ben van szerintem wifi-s internet gyorsító. A kategóriánkénti böngészés is értelmetlen, van az 1-2-3 sláger app, meg az ismétlődő szemét, ráadásul csak a 200 legtöbbet letöltöttet tudod böngészni.
-
Kari1
aktív tag
válasz
mazsi1911 #43 üzenetére
Erre szvsz így senki nem fog választ adni. ()
1. Ahhoz olyan ember kell aki már használta ezeket az app-okat mert használat nélkül nehéz lenne megmondani hogy van-e nála jobb vagy hasonló.(és van iOS és Android készüléke is)
Pl első példához van egy kliens ilyen app (ha ez tényleg jó példa) de erről szerintem kevés fórumozó fogja megmondani hogy megéri-e a ~2300 Ft-t.2. Miért csak fizetős (drága) ellenpélda kell, simán lehet hogy van olyan free app ami felveszi a versenyt.
-
hurrikan
addikt
-
Dr.FantastiK
őstag
igazi, fenomenalis valtozasok a Design-t illetoen ! !
lassan ugy 'osszemegy az egesz ikon csoport hogy semmit sem latni.
-
mazsi1911
aktív tag
Ensem akarok flamte kelteni, de most itt gondolom megkerdezhetem ezt.
Belinkelek 3 appot, minosegi appok, minosegi fejlesztessel, es en is mindennap hasznalom oket.
A kerdesem az, hogy androidon talalok e ilyeneket, es ha igen, ne egy free appot linkeljetek be, hanem ami tenyleg feler az iOS-es megfelelojevel. Magyarul, tudni akarom hogy androidon a dragabb appok, milyenek.
Noha tudom, hogy az android szamomra undoritoan nez ki, lehet azert szep appokat fejleszteni ott is.
Omni Focus : https://itunes.apple.com/gb/app/omnifocus-2-for-iphone/id690305341?mt=8
Reeder 2 : https://itunes.apple.com/gb/app/reeder-2/id697846300?mt=8
Tweetbot: https://itunes.apple.com/gb/app/tweetbot-3-for-twitter-iphone/id722294701?mt=8En szivesen vennek egy nexust masodik telefonnak, mert tenyleg tetszik a stock android, es mar hasznaltam is anno Galaxy Nexus-t.
Ezekre az appokra soha nem talaltam olyat marketben, ami hozna ezeknek a szintjet.
Esetleg, ha tudtok egy olyan oldalt ahol jó appok vannak felsorolva (jó alatt minosegit ertek) mint peldaul iOS-es appok keresoinek en a http://thesweetsetup.com/ -ot ajanlom.
-
noorbertt
őstag
válasz
vrgkrisztian #29 üzenetére
Ezt jo tudni nexus4 es 5utan, felvagyok haborodva hogy ezt idaig senki nem mondta. Akkor mit vegyek kovetkezonek? ☺
-
ak76
senior tag
válasz
vrgkrisztian #29 üzenetére
Ad 1:
Most komolyan,itt is,meg az S5-ös topicban is non stop nyomod ezt a "fúj android,használhatatlan szemét,ótvar,ipari hulladék,bétateszter júzerek" dumát,miközben már rég vehettél volna egy ájfont,azzal biztosan boldog lehetnél,az orrodat is tisztítaná,és legalább nem kéne ezeket a fárasztó nyafogásokat olvasnunk 10 kommentenként,mond,te nem unod saját magadat?
És most nem kell a :"nekem ez a véleményem" c. szöveg,leírod egyszer,leírod kétszer,háromszor,hogy a hülye is megértse,OK,de hogy non stop lököd a flame-t?
Miért jó ez neked?
Pláne hogy az S5 topicban is vagy egy tucatszor hajtottak már el,de te csak nyomod a mantrát,mi vagy te,valami hittérítő,ez nálad ilyen kényszeres izé?
Nem tetszik a rendszer,hát kuka,oszt jónapot,én tutira nem mennék oda a Wp-iOs topicba köpködni hogy mekkora gagyi már a cuccuk...Ad 2:
Pistike véleménye a kockafórumokon kívül,pont nem szempont egyik gyártónál sem,amíg egy biliműanyagból hebrákolt 20 ezerbe kerülő cuccot el tudnak adni 4x annyiért pont leszarják hogy valami noname fórumozó lagtengerről,meg FC-zésről nyafizik a kutykurutty webszájton,az alsóközép/budget kategóriás cuccokat laikusok veszik,nekik az is nagy szám hogy az onokák' hétvégi home videóját meg tudják mutatni a szomszéd Gizikének,dunsztjuk sincs 30-60-120 fps-ről,meg Linpack tesztekről. -
törölt tag
Én meg Chrome Betát használok, ami elvileg bugosabb, de nekem hibátlan.
-
pete_21
addikt
Én is pontosan erre gondoltam, hogy az óra mindig az új verziószámot mutatja. Most nem értem, miért nem állították át. Kétségbe vonom a hitelességét.
Viszont az új felület készülőben van, weben és mobilon is. Szerintem érdemes elolvasni: [link].
Illetve erre is érdemes ránézni: [link]. Ha hiteles a kép, akkor az 5.0 verzió jön. De érdemes fenntartásokkal kezelni persze. Egyrészt hihető, mert az új, átdolgozott felülethez el tudok képzelni egy nagyobb verzióugrást, 5.0-ra. Másrészt a nagyobb ugrásokat őszre szokták tartogatni, és a telefonokkal együtt adják ki, nem pedig nyáron a tablettel. -
w333
félisten
Nekem tetszik az új felület ... bár egy % akku már jó lenne alapból
(#27) S e t h
Ez csak a felülete ...
az újítások onnan kezdődnek hogy kukázzák a Dalvik futtatókörnyezetet és helyette végre az ART lesz a rendszer lelke
(#32) Kari1
Másik képen is 4:40 -t mutat, szerintem nem akarják lelőni, szerintem 5.0 lesz
-
laszlohu
addikt
"Chrome assza szét a Nexus-t"
Nekem nem Nexus - om van, de tényleg igazad van, a Chrome 35 - ös sajnos rendesen bug-os,
4.1 -es Androidon, egy ideje már a 36 - ost használom a bétát, és azzal nincs gond jelenleg, -
törölt tag
Ezt a topicot mentem a kedvencek közé. Ha nincs jó kedvem, csak bele fogok olvasni.
-
-
Kari1
aktív tag
Az új aksi ikon nem tetszik bár ha lehet százalékosan is kiíratni akkor nem szóltam. Illetve a kiszivárgott képen miért 4:40 az idő ha új rendszer akkor nem 4:50 vagy 5:00 kellene hogy legyen attól függően hogy 4.5 vagy 5.0 lesz-e?
Bár egyelőre nekem az is kérdéses hogy lesz-e új rendszer és ha igen milyen, mivel a 4.4.3 és a 4.4.4 is most jött ki.
-
S e t h
nagyúr
Elképesztő újítások.
-
vicze
félisten
Nem flamet-et akarok kelteni, de azért a Nexusoknak megvannak a maguk nyűgjei. A legfrissebb rendszerre a legfrissebb bugokat is megkapod, ami viszont a gyártóiban sokszor már javítva vannak, vagy bele se kerülnek.
Ezt most 4 Nexus és 3 HTC alapján mondom ezt, volt olyan verzió amikor a HTC ROM sokkal sokkal stabilabb volt. Bár főleg a Chrome assza szét a Nexus-t általában. -
vrgkrisztian
aktív tag
ezzel egyetértek.
sokkal stabilabb lehetne az android,ha olcsó/középkategóriás ipari hulladékokat nem adnának ki vele a gyártók.
meg legalább icipici presztízse is lenne.
egyáltalán nem rossz rendszer,de miért kell így széttöredeztetni ennyi felbontással/másféle gyenge hardverrel... kiadnak olcsó telefonokat,amire sose jön frissítés.
ezeket be kéne szüntetni,mert pistike megveszi,aztán meg szar az egész a hardveri gyengeség miatt,és jönnek a "szar az android" intellektuális beszólások.a google igazán megköthetné a gyártók kezét szigorúbban!
meg a playstoreba is beiktathatnának valami szigorúbb szűrést,mert a sok szemét miatt alig találni meg az értelmes,minőségi appokat...komolyan ios-en gondolkodom már,de az meg az én kezeimet köti meg elég csúnyán
wp-re pedig appok sincsenek,meg rondavalaki nehogy jöjjön itt a "nexust kell venni"-vel,mert ugyanúgy elmarad az összeszedett ioshez képest sajnos appok szempontjából (egyáltalán nincsenek olyan kidolgozottak)
ájóeszen még a fingós appok is kidolgozottabbak,mint droidon egy minőséginek nevezhető -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #23 üzenetére
Na de most képzeld el azt, hogy a gyártó telepakolja ilyen ZS kategóriás alkalmazásokkal a rendszert. Majd (adott esetben) jön a szolgáltató, és ő is teleszemeteli az egészet. Fenomenális
-
törölt tag
"A szerdán kezdődő Google I/O fejlesztői csúcstalálkozó során számos fontos bejelentésre is számítani lehet, melyek között egy újabb referenciamobil és -táblagép, illetve okosórák is szerepelnek"
Referenciamobil nem lesz (eddig sem volt) bemutatva I/O-n.
(#13) aprokaroka87 Bloatware kifejezés mond valamit?
-
halkow
őstag
nagyon gyors
-
Rickenstein
senior tag
Az áruházukat kezdenék már el kipucolni és végre bevezethetnének valami szoftver minőség ellenőrzést. Lehetne tanulni a konkurenciától.
-
arn
félisten
Androidbol csak nexust...
-
MaxTorque
tag
Nem akarok flamet
Az android teljesen használható, a legacy telefonok pedig könyörögnek egy főzött romért. Szerintem ezt el kell fogadni. Egy fél délutános mókolás után egy SGS is alkalmas napi használatra manapság is. Csodákat persze nem kell várni, de a garancia letelte után nem látok buktatót a piszkálásban. Téglásítás pedig nem következik be, ha valaki tud olvasni, nem csak ész nélkül elkezdi.
-
DaveJr
őstag
válasz
aprokaroka87 #10 üzenetére
Azért mert engedi.
-
kbyte1024
veterán
A szabadság ára...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #5 üzenetére
Miért a Google hibája?
A Google azt mondja pl a Samsungnak "hogy figyu..jó lenne ha a következő kiadott telefonotok tele lenne minden szeméttel,mert azzal nekünk örömet okoztokˇ" -
eventus
veterán
Nem trollkodok, de akkor is.. Hatalmas fejlesztés
-
Diocles
aktív tag
válasz
Az meg a természet hibája, hogy beszemetelik az emberek.
Egyébként én is hallom, hogy a legújabb stock droid még mindig stabil, de sajnos a régebbiekkel már nem nagyon foglalkoznak. A Nexus S-es Jelly Bean-ben már több a hiba, mint a működő funkció és minden egyes alkalmazásfrissítés csak újabbakat hoz.
-
catroot
veterán
válasz
Valamit valamiért.
-
-
babkukta
senior tag
Egy stabil rendszer se ártana!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest