- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
A minőség nem a Snapdragon 800-nál kezdődik. Akksit meg számítsuk csak, tetszik ez a felfogás. Nyilván sose vagy úgy, hogy nem tudsz tölteni egész nap, és azzal kell kihúznod, ami van. Számít az akksi. Ez máris egy kompromisszum. Én nem érzem, hogy bármiben is kompromisszumot kellene kötnöm azzal, hogy nem érintetlen Android fut a telefonon, és nem is csúcshardver. Minden alkalmazás tökéletesen fut, épp elég "smooth" (hányok ettől a szótól) az. Indokolatlannak tartok 1xx ezrest adni egy telefonért, pláne azért, hogy lapozgatás közben 1ms különbségeket mérjek. Erős középkategória fölött nincs értelme, nem ad annyi pluszt. 4-5 colon meg ne röhögtessen senki full HD-val, 2K-val...
-
Dilikutya
félisten
Nem fogok meglepődni a különbségen, mert az N5-ben Snapdragon 800 van 2Gb RAMmal, az enyémben meg egy kétmagos ST 1GHz-en, 1Gb RAM mellett, nyilván a GPU sem egyforma... De attól még nem lassú! Az a rendszer, ami csak egy Snapdragon 800-on gyors, az szar. Az oldalak között gyorsan vált, programok egykettőre elindulnak, minden megy szépen. A sebességbeli különbségek elhanyagolhatóak, galéria 1 helyett 2mp alatt töltődik be, az teljesen mindegy. Itt jön képbe igazából a csúcshardver értelmetlensége is.
A Nexus egyetlen pozitívuma, hogy minden frissítést megkap.
-
Dilikutya
félisten
Nem szidtam a rendszert. De egy launcher ugyanúgy megköti a kezed, mint a gyári felület. Amúgy én használat közben legtöbbet nem az ikonokat látom, a statusbar az, ami látszik többnyire, de ott meg lényegtelen a wifi és akku ikon kinézete. Százalékot meg nekem a Touchwiz megjeleníti.
-
Dilikutya
félisten
válasz
sz.balazs.95 #52 üzenetére
Mit kell itt látni?
-
Dilikutya
félisten
válasz
mazsi1911 #43 üzenetére
Ilyen oldal jó lenne, mert nehéz kiszűrni a minőségit a sok gagyiból. Pl. wifi kulcsszóra a hasznos segédprogramok mellett már a Top10-ben van szerintem wifi-s internet gyorsító. A kategóriánkénti böngészés is értelmetlen, van az 1-2-3 sláger app, meg az ismétlődő szemét, ráadásul csak a 200 legtöbbet letöltöttet tudod böngészni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest