Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
"gondolom tele van szemetelve a rendszered 3 féltől származó appokkal"
Miért, te csak Google appokat használsz?

Na akkor 3rd party apps nálam: Yahoo, Skype, DropBox, VideoHive, Viber, FaceBook

Egyébként az általam leírt bugok frissen telepített 4.4.3/4.4.4-nél is előjönnek első indítástól, amikor még nincs feltéve semmi... 4.4.2-nél, amivel a készüléket is vettem semmi gond nincs.
"Ott van egy tömérdek custom rom, aki Nexust vesz elvileg azért veszi, hogy ezeket fel tudja rakni"
elvileg
Vagy mondjuk azért, mert 95 jó magyar forintért, egy olyan eszközt kap, amit használni is lehet üzleti körülmények között... Mert S4-et meg S5-öt is falhoz vágnám a 200ezres árukkal, amikor laggolnak, meg minden szart csinálnak, ahogy a hasonló árban lévő csúcs Xperia Z123456 is...
Itt nem lehet azt, hogy várakozik, meg összeomlik, meg majd fél óra múlva reagál valamire...iPhone-t meg nem akartam most, volt már pár, de annak meg szintén megvannak a maga gondja, ami viszont nem szoftveres, hanem hardveres. Csak, hogy egyet említsek, amiért nem vettem egy újabb iPhone-t, amikor nekem sürgősen fel kell hívnom valakit, hívást várok, e-mailt várok, és alacsony a töltöttsége a telefonomnak, és esetleg lemerül, mielőtt töltőre tudom tenni, akkor az nem elfogadható, hogy töltőre tevés után 30percig egy akku ikon van, és nem lehet bekapcsolni, míg fel nem tölt valamennyire az a 30perc alatt. Az a 30perc alatt elég sok minden mehet tönkre (üzleti értelemben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest