Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
BlackSoft
üzenetére
Nekem GAsszisztens flottul működik, 20-ból 20 alkalommal full smooth az animáció, szóval ez nagyon nem specifikusan Nexus 5 hiba, hanem gondolom tele van szemetelve a rendszered 3 féltől származó appokkal, amik ronthatják a felhasználói élményt. Téged tényleg az érdekel, hogy nincs egyből hangeffekt? Mondhatom, nagyon gáz emiatt a telefon, most azonnal rohanok S5-ért a boltba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ott van egy tömérdek custom rom, aki Nexust vesz elvileg azért veszi, hogy ezeket fel tudja rakni, és minél több funkciót megismerjen, kitapasztaljon. Ha nem tetszik valami alapfunkció, teljes mentéssel együtt 20 perc alatt a teljes rendszer ROM-ja lecserélhető, és igény szerint testre szabható. Ja, és vannak már specifikus kernelek is, pl. van kimondottan akksibarát kernel, ami egyáltalán nem csökkenti a telefon teljesítményét, viszont az akkuidő kimondottan jobb lesz.(#152) MartOOn: Én is szívesen elfogadom, jó lesz faternak az S5 mellé
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HREH
senior tag
válasz
BlackSoft
üzenetére
Milyen bugok? Nekem egy darab se volt, 4.4.3-mal ill. 4.4.4-el se.
"A hiba az Ön készülékében van."
Ja, és nem csináltam teljes visszaállítást, mert nem éreztem szükségesnek (sőt, nem is kellett, mert image-ből flasheltem, ami úgyis gyalul mindent).
(#127) Ck. : dehogy döntjük el, mi csak leírjuk, hogy melyik a jobb

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)