Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
BlackSoft #151 üzenetére
Nekem GAsszisztens flottul működik, 20-ból 20 alkalommal full smooth az animáció, szóval ez nagyon nem specifikusan Nexus 5 hiba, hanem gondolom tele van szemetelve a rendszered 3 féltől származó appokkal, amik ronthatják a felhasználói élményt. Téged tényleg az érdekel, hogy nincs egyből hangeffekt? Mondhatom, nagyon gáz emiatt a telefon, most azonnal rohanok S5-ért a boltba
Ott van egy tömérdek custom rom, aki Nexust vesz elvileg azért veszi, hogy ezeket fel tudja rakni, és minél több funkciót megismerjen, kitapasztaljon. Ha nem tetszik valami alapfunkció, teljes mentéssel együtt 20 perc alatt a teljes rendszer ROM-ja lecserélhető, és igény szerint testre szabható. Ja, és vannak már specifikus kernelek is, pl. van kimondottan akksibarát kernel, ami egyáltalán nem csökkenti a telefon teljesítményét, viszont az akkuidő kimondottan jobb lesz.(#152) MartOOn: Én is szívesen elfogadom, jó lesz faternak az S5 mellé
-
HREH
senior tag
válasz
BlackSoft #123 üzenetére
Milyen bugok? Nekem egy darab se volt, 4.4.3-mal ill. 4.4.4-el se.
"A hiba az Ön készülékében van."Ja, és nem csináltam teljes visszaállítást, mert nem éreztem szükségesnek (sőt, nem is kellett, mert image-ből flasheltem, ami úgyis gyalul mindent).
(#127) Ck. : dehogy döntjük el, mi csak leírjuk, hogy melyik a jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest