- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
Dilikutya #137 üzenetére
"Az a rendszer, ami csak egy Snapdragon 800-on gyors, az szar."
Megkockáztatom, hogy az N5-féle tiszta Android még egy S400-on is reszponzív lenne, ergo a rendszer nem szar.S5 még S801-el is mikrolaggos fateromnál, akkor az a rendszer "überszar", mert még egy gyorsabb procin is lassabb
A kulcs az, hogy nincs teleszemetelve mindenféle gyártói szarral az N5, amiatt soha nem akad. Nyilván, ha külsős appot raksz fel, ami szarul van megcsinálva, akkor az elronthatja az összképet.
"Itt jön képbe igazából a csúcshardver értelmetlensége is."
Értelmetlen a csúcshardver? Ezzel azt mondod, hogy a Gugli minek rak csúcshardvert a telefonjába? Mert minőséget kínál nagyon jó áron, nem akarja, hogy aki ilyen telefont vesz, bármiben is kompromisszumot kössön, ennyi. (akksit most nem számítom)Másik előny, hogy nincs teleszemetelve, mint ahogy már említettem.
Maradjunk annyiban, hogy lehet, hogy Te nem érzékelnéd a különbséget, de 10-ből 8 ember igen, pláne ART-on(Krisztián kollégának +1)
Miért szippant be mindenkit a Samsung-féle marketing-porszívó?
-
HREH
senior tag
válasz
Dilikutya #120 üzenetére
+1, te nem látod, ha lesz rá lehetőséged hasonlítsd össze egy N5-tel. Meg fogsz lepődni a különbségen.
Lehet, hogy neked nem olcsó, de:
- Az ára még mindig kedvezőbb, mint az S5-nek, ami 160k körül van.
- Mutass már mégegy S800-as, 2GB RAM-os telót, amihez a Google ad 2 éves fullos supportot, és olcsóbb mint az N5. Azonnal rohanok érte a boltba.
- S5 anyaghasználata is eléggé ciki, sehol sincs az N5 gumírozott, matt hátlapjához képest.N5-nek egy baja van, a gyengébb akksi, de erre pont tojok, mert erre találták ki a töltőt
Nem írom tovább, mindenki legyen boldog azzal a telefonnal, amije van.
-
FragMaster
addikt
válasz
Dilikutya #59 üzenetére
Üres galériát én sem látom nagy kunsztnak hamarabb megnyitni.
DaveJr #67: értelemszerűen ez a jelenlegi állapotokra vonatkozik, mint ahogy írja is. Jelenleg a programok nincsenek teljeskörűen felkészítve az art alatti futásra, ezért nem ajánlott a bekapcsolása még. Át fogja venni a dalvik helyét, a dalvik meg max úgy marad meg, mint most az art, előhívható rejtett funkcióként.
-
pete_21
addikt
válasz
Dilikutya #49 üzenetére
(#49) Dilikutya és (#50) FragMaster: Én azért egy launcherfrissítésnél nagyobb változást várok. De ki tudja, mi lesz, a nagy durranásokat lehet, hogy őszre tartogatják.
Én valami olyasmi lépést képzelek el, mint a 4.0 -> 4.1 esetében. Amiben bejött az új notification drawer, illetve pl. a Beállítások\Alkalmazásokban a jobbra-balra csúsztatás, hogy ne fent kelljen kattintgatni, és hasonlók.
Én ilyesmi kisebb, de azért érdekes, szembetűnő változásokra számítok. De pár nap, és kiderül, mi lesz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest