Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Ezek szerint tényleg bemutatnak új Androidot holnap, L-lel kezdődőt (ez akár 5.0 is lehet), viszont majd csak az év végén jön.
-
pete_21
addikt
Nekem Moto G-m van, tiszta Androiddal, nincs rajta gyártói felület minden hülyeséggel (csak 1-2 Moto program, Assist, FM Radio, stb.). Snapdragon 400-as procija van, és egyáltalán nem akad. Nagyon smooth, reszponzív a rendszer.
Tehát egyet kell értenem, az Android rendszer önmagában jó, nem igényel csúcshardvert a futáshoz. A gyártók cseszik el, a saját optimalizálatlan felületükkel/keretrendszereikkel. -
pete_21
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
(#49) Dilikutya és (#50) FragMaster: Én azért egy launcherfrissítésnél nagyobb változást várok. De ki tudja, mi lesz, a nagy durranásokat lehet, hogy őszre tartogatják.
Én valami olyasmi lépést képzelek el, mint a 4.0 -> 4.1 esetében. Amiben bejött az új notification drawer, illetve pl. a Beállítások\Alkalmazásokban a jobbra-balra csúsztatás, hogy ne fent kelljen kattintgatni, és hasonlók.
Én ilyesmi kisebb, de azért érdekes, szembetűnő változásokra számítok. De pár nap, és kiderül, mi lesz. -
pete_21
addikt
Én is pontosan erre gondoltam, hogy az óra mindig az új verziószámot mutatja. Most nem értem, miért nem állították át. Kétségbe vonom a hitelességét.
Viszont az új felület készülőben van, weben és mobilon is. Szerintem érdemes elolvasni: [link].
Illetve erre is érdemes ránézni: [link]. Ha hiteles a kép, akkor az 5.0 verzió jön. De érdemes fenntartásokkal kezelni persze. Egyrészt hihető, mert az új, átdolgozott felülethez el tudok képzelni egy nagyobb verzióugrást, 5.0-ra. Másrészt a nagyobb ugrásokat őszre szokták tartogatni, és a telefonokkal együtt adják ki, nem pedig nyáron a tablettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát egyet kell értenem, az Android rendszer önmagában jó, nem igényel csúcshardvert a futáshoz. A gyártók cseszik el, a saját optimalizálatlan felületükkel/keretrendszereikkel.