- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Ezek szerint tényleg bemutatnak új Androidot holnap, L-lel kezdődőt (ez akár 5.0 is lehet), viszont majd csak az év végén jön.
-
pete_21
addikt
Nekem Moto G-m van, tiszta Androiddal, nincs rajta gyártói felület minden hülyeséggel (csak 1-2 Moto program, Assist, FM Radio, stb.). Snapdragon 400-as procija van, és egyáltalán nem akad. Nagyon smooth, reszponzív a rendszer.
Tehát egyet kell értenem, az Android rendszer önmagában jó, nem igényel csúcshardvert a futáshoz. A gyártók cseszik el, a saját optimalizálatlan felületükkel/keretrendszereikkel.
-
pete_21
addikt
válasz
Dilikutya #49 üzenetére
(#49) Dilikutya és (#50) FragMaster: Én azért egy launcherfrissítésnél nagyobb változást várok. De ki tudja, mi lesz, a nagy durranásokat lehet, hogy őszre tartogatják.
Én valami olyasmi lépést képzelek el, mint a 4.0 -> 4.1 esetében. Amiben bejött az új notification drawer, illetve pl. a Beállítások\Alkalmazásokban a jobbra-balra csúsztatás, hogy ne fent kelljen kattintgatni, és hasonlók.
Én ilyesmi kisebb, de azért érdekes, szembetűnő változásokra számítok. De pár nap, és kiderül, mi lesz. -
pete_21
addikt
Én is pontosan erre gondoltam, hogy az óra mindig az új verziószámot mutatja. Most nem értem, miért nem állították át. Kétségbe vonom a hitelességét.
Viszont az új felület készülőben van, weben és mobilon is. Szerintem érdemes elolvasni: [link].
Illetve erre is érdemes ránézni: [link]. Ha hiteles a kép, akkor az 5.0 verzió jön. De érdemes fenntartásokkal kezelni persze. Egyrészt hihető, mert az új, átdolgozott felülethez el tudok képzelni egy nagyobb verzióugrást, 5.0-ra. Másrészt a nagyobb ugrásokat őszre szokták tartogatni, és a telefonokkal együtt adják ki, nem pedig nyáron a tablettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest