- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
- osztott képernyő: xposeddel megoldható
- S Pen: biztos jó, hülyeséget nem akarok mondani, én nem használnám
- gesztusvezerles: xposed
- elmulasztott eseményekre rezgéssel figyelmeztetés ha az asztalról felemeled a telefont: ha felemeled valószínűleg be is kapcsolod a kijelzőt, vagyis egyből látni fogod
- tekintet követés, automata videó megállítás és folytatás: marha hasznos feature, volt már note3 a kezemben, mondanom se kell, hogy nem volt pontos ez a funkció, akkor is megállította a vidit, amikor néztem
- távirányító: nem kell, minek?N5 gyorsaságban és stabilitásban odab*sz minden jelenlegi telefonnak. Volt már egyszerre a kezedben a két telefon? Nem. Nekem igen, és bátran állíthatom, hogy N5 sokkal reszponzívabb, a Samsung mikrolaggos felülete akkor sem kéne, ha ingyé' adnák.
Nem beszélve arról, hogy az N4 is gyorsabb, mint a Note3, hát akkor még az N5.
Légy boldog a Note3-addal, én meg boldog vagyok az N5-tel, téma lezárva részemről.w333: Hatalmas +1
vrgkrisztian: mondtuk már páran, vegyél almát, ne szidd az androidot
"overall performance-ban" a nexus4/5-nél nincs jobb telefon -
vrgkrisztian
aktív tag
és ez csak a vele elvégezhető funkciók töredékének a töredéke.
én inkább a szószerinti igénytelenek telefonjának nevezném a nexustde hát olcsó is.
ottvanmég a 2 napos akkuidő is a nagy gyártók javára... ráadásul egy jobb csúcsteló több,mint 2x annyi kijelzőidőt is bír,mint az a csodálatos nexuskit érdekelnek az azonnali frissítések,ha az előző "elavult" szoftverek is stabilak,mindennapokban használhatóak? kit érdekel,hogy a gyártói "teleszemetelés" miatt hetente egyszer-kétszer megakad,ha legalább megbízható,tele okos funkciókkal?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest