- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
Abból neked mi a profitod, ha a samunak fizetnie kell mondjuk az ms-nek (ahogy a htc is teszi) és azt átterheli a vevőire, azaz rád meg rám? Lassan mindenki fizet mindenkinek licencdíjat, amit te meg én meg az itt odamondogató emberek bekkelnek ki. Ha szerinted ez a helyes út egy letisztultabb licenc- és jogdíj rendszerű törvény valamint jobban összedolgozó és nem egymásnak betartó cégek helyett, akkor tudlak sajnálni.
Nem másolni kéne, hanem átadni a másiknak... -
Everman
addikt
"Képzeld nekem is elegem van abból, hogy ha megjelenik egy hír AKÁRHOL AKÁRMELYIK szakportálon a Symbianról egyből nekiesik a sok csutkarágó és androidhívő és nem csinál mást mint fikázza."
Halkan kérdezném meg, mégis, kritikán kívül mit lehetne mostanság írni a Symbianről? Mit kéne rajta dicsérni?
El kéne fogadni, hogy mára egy elavult, toldozott-foldozott dinoszaurusz lett, ami a végnapjait éli. Lehet ezt kozmetikázni, de ettől a tény, még tény marad. -
Kashim
őstag
Szerintem az arcodból kicsit faraghatnál, vagy beszüntethetnéd ezt az általánosítást és direkt ércelődést, mert kifejezetten sértőnek érzem, hogy minden egyes hír alatt valakit állatfajzatnak meg idiótának címeznek, mert vett egy telefont amin van egy alma vagy robot mintás logó.
Igen, én például magamra veszem, annak ellenére, hogy nem szoktam fikázó flamekbe keveredni és foggal körömmel kiállni egy-egy márka mellett, de unom már ezt a jellegű viselkedést egy szakmai fórumon, és szerintem nem vagyok vele egyedül.
Minden márkának vannak fanatikus követői, ettől még akadnak mellettük kulturált normálisan viselkedő adott készüléket használó emberek, akiket megbotránkoztat az ilyen jellegű hozzáállás és folyamatos sértegetés. Jó lenne már elvonatkoztatni ettől a márkaháborútól, mert egy jóérzésű ember gyomra lassan minden egyes fórumtopictól felfordul! -
Kumite
aktív tag
Azért az utolsó kijelentésed eléggé erős és valótlan. Minden termék melletti döntést meg lehet és meg kell érteni, még akkor is, ha a saját világodban nincs értelme. Mindenkinek más a preferenciája, más miatt vesz meg valamit.
Az iPhone is egy nagyon jó termék, az Android-os telefonok többsége is, BB is és természetesen a Symbiannak is megvan a maga felhasználói / fan tábora. Az, hogy melyik a populáris vagy melyiket szeretné legszívesebben használni a kedves user, az már a fent említett preferencia kérdése. -
Everman
addikt
" A szifonfelhasználó meg egy érdekes állatfajta, ha egy határ teveszarra harapott alma logót tennének azt is megvenné..."
Hát ez inkább a Nokia userekre igaz, tekintve a Symbian jelenlegi állapotát, inkább az hasonlít az említett hasított patás végtermékére
mégis megveszik, lásd pl. téged is.
--
Egyébként az említett notifikációs megoldást mindenki csórta és bár nem az Apple-től, de egy iPhone-os megoldásról, amit pár független Cydiába fejlesztő emberke követett el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest