- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Nem kedves barátom, nem valótlan, bár lehet, hogy kicsit valóban erős.
Olvass bele bármilyen topikba ahol valaki akármilyen almásterméket mer kritizálni, meglátod mire gondoltam. Azt el kell ismerni, hogy a termékeik innovatívak, bár a minőségük nem mindíg az a "legendás" Apple.
Igen minden rendszernek megvan a maga rajongói tábora aki az adott rendszert körömszakadtáig védi.Járt a kezemben iPhone (kolléga 3GS-e) nem 1x nem 2x, így nem alaptalanul puffogok. Nagy vonalakban ismerem is, alapjában egy viszonylag kényelmes és rendkívül látványos rendszer. Ennyi.
Több kollégának és ismerősnek van Androidos készüléke (SE X8, X10, ZTE Blade, Samsung Galaxy, Galaxy Mini) azokat is próbáltam. Alapállapotban is elég jól használhatóak, még a Blade is.
A márkafanatizmusomról csupán annyit, hogy azért használok érintős Nokiát, mert amikor vásároltam erre volt a legköltséghatékonyabb ár/érték arányú navigáció.
Ha megnyekken és cserénem kell, nem Symbian rendszerűt választok. (lévén, hogy addigra feltehetően ki is fog halni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő