Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Szerintem az arcodból kicsit faraghatnál, vagy beszüntethetnéd ezt az általánosítást és direkt ércelődést, mert kifejezetten sértőnek érzem, hogy minden egyes hír alatt valakit állatfajzatnak meg idiótának címeznek, mert vett egy telefont amin van egy alma vagy robot mintás logó.
Igen, én például magamra veszem, annak ellenére, hogy nem szoktam fikázó flamekbe keveredni és foggal körömmel kiállni egy-egy márka mellett, de unom már ezt a jellegű viselkedést egy szakmai fórumon, és szerintem nem vagyok vele egyedül.
Minden márkának vannak fanatikus követői, ettől még akadnak mellettük kulturált normálisan viselkedő adott készüléket használó emberek, akiket megbotránkoztat az ilyen jellegű hozzáállás és folyamatos sértegetés. Jó lenne már elvonatkoztatni ettől a márkaháborútól, mert egy jóérzésű ember gyomra lassan minden egyes fórumtopictól felfordul!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest