- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skylukos
tag
válasz
qqrique #1602 üzenetére
Akkor légyszíves azt is magyarázd már el:
1. Azt a 10-12 tök egyszerű kifejezést sem tudják lefordítani a ford-nál erre sem képesek?
2. Ezek szerint azokba az országokba amiknek a nyelvére lefordították ott olyan hű..ék laknak, hogy nem tudnak megtanulni 10-12 kifejezést?
3. Nem mindenki beszél idegen nyelveket, sőt aki beszél az sem mind érti az autós szakkifejezéseket.Ja, és vannak azok akik nem tudnak számolni, mert itt több száz kifejezésről van szó, + ragozásról, + teljes mondatókról. Néha hibaüzenetként, közvetlen veszélyt jelző azonnali beavatkozást igénylő teljes mondatokról .
A ford egyébként sajnos semmilyen törvényt nem sért, mer a közlekedési hatóságunk szerint ez igy rendben van, ez az igazán felháborító!
Az meg ugye teljesen rendben van a ford szerint, hogyha ez nem előírás, akkor mi a profitunkból erre nem áldozunk.A lényeg az, hogy én vagyok hű..e miért vettem meg, ezt akkor is tudhattam volna, na de még egyszer nem követem el ezt a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Revolut
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest