Hirdetés
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Ennyibe kerülnek itthon a Redmi Note 12 modellek
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
nagyúr
Szerintem a tudásához képest olcsó. Mondanám, hogy kár a kameráért/kijelzőért, de valahogy számomra ezek elfogadható kompromisszumok egy strapatelefontól.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Csapoati
nagyúr
Operahaz.
A menu betutipusa 1 az 1-ben a regi SonyEricssonoke. Amugy szerintem teljesen korrekt ajanlat.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
meroly
veterán
Mikor lett a cég korábbi evolve nevéből evolveo?
Impossible is nothing
-
HawerKing
őstag
Ez komoly onvedelmi fegyver is lehet
▂▃▅▇ MI 9 ▇▅▃▂
-
kolosanyi
veterán
Jópofa cucc. A hotspot nagyon elgondolkodtatott, hogy lecseréljem az okostelefonom, úgyis a tableten csinálok mindent, de az nem 3g-s. Igazából egy rendes kamerával és GPS-szel vinném is. Gyorsan rádobnék egy javás Maps-et (ez vajon tud tömegközlekedéssel tervezni?), meg egy rendes stoppert (biztos írtak olyat, ami tud intervallumokat is mérni). Talán még csevegő kéne rá és kész. Tökéletes kiegészítő lenne tablet mellé.
-
Jim Tonic
nagyúr
Azt nem értem, hogy egy túlélőtelefonban miért nem alapfelszereltség a GPS. Ha bajba kerül az ember, nem mindegy, hogy a környéket kell leírnia, esetleg bediktálja a koordinátákat.
Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
kameraman77
aktív tag
Én vagyok a célközönség. Mégsem mozgat meg ez a telefon sajnos. A munkámban és a hobbimban is nagy hasznát veszem a vízálló strapa cuccoknak, legyen az telefon, fényképzőgép stb...
De miért nem lehet egy normális vizuális rögzítő egységet beleépíteni ezekbe az eszközökbe? Alapvető lenne, hogy akár munkában, akár túra közben kiváltsak vele egy felesleges eszközt. Milyen jó lenne, ha pl terepen a mérnökségnek tudnék készíteni videót az állapotokról, vagy akár geocaching vagy túra közben egy-egy szebb tájat 720p-ben lekapni mozgóképre. Szerintem ez alap lenne, mert ez így félkarú óriás... Vízálló telefon eddig is volt, a Siemensem mind a mai napig használatban van, így nem látom azt a fajta innovációt, amely arra sarkallna, hogy az amúgy valóban kedvező árat kiadjam ezért a termékért.
A wifi nagy pirospont, igazából egy alap böngésző mindig jól jön, aki nem youtube-facebook-közösségi háló vonalon mozog a neten, annak megváltás tud lenni a legegyszerűbb böngésző is, még ha lassú az sem gond.
A gps hiánya meg... erre mit mondjak.
Szóval én nagyon szívesen fizetnék - megfelelő összeget -egy hagyományos gombos, gps-es, 720p rögzítésére alkalmas (nyilván a minőséget is elvárnám) starpatelefonért... ez a telefon szép-jó, tényleg tetszik külsőre, csak éppen nekem pl nem éri meg lecserélni a lassan egy évtizedes előző strapámat (Siemens me45)
-
Feketelaszlo
senior tag
Ez a "túlélőtelefon" kategória nekem mindig egy misztikum - inkább arra vonatkozik, hogy a megerősítésnek hála a telefon éli túl és nem te. Nagyon szép és romantikus elképzelés ezekről a készülékekről, hogy az önjelölt Bear Gryllsek ezzel túráznak a Himalája és a Góbi-sivatag között, de ez elég távol áll a valóságtól. Aki ilyet vesz az szerintem a munkája miatt teszi (építőipar, nehézipar, faipar, sport), vagy csak simán önértékelési zavarai vannak, s úgy véli, a mindennapi életében szüksége van egy ilyenre (geocachinghez, hétvégi kiruccanáshoz pl. tök felesleges egy strapatelefon). Magyarán én nem igazán tudok elképzelni olyan helyzet, amiben egy ilyen telefon használójának GPS-re lenne szüksége, a valós vásárlói igényeket jól tükrözi, hogy inkább tettek bele Wi-Fi-t meg Operát - "városi telefon", ha így jobban tetszik.
Meg mondjuk európai piacra optimalizálták, itt meg amúgy sem nagyon lehet eltévedni, aki meg olyan helyre megy, annak érdemes szerintem beruházni egy tisztességes túranavigációra, mert a telefonos GPS-ek számomra eddig egytől eggyig csalódást keltettek ilyen téren. Útvonaltervezésre elmegy, de másra nem igazán használható. -
lacuspapus
tag
Szvsz ennyiért ajándék! Akinek búrt már a telefonja (SGS 2) 7 méteres állványról az tudja miről beszélek. Dryvitozás közben a kamera a legkissebb gnd
[ Szerkesztve ]
"Cinikus az az ember, aki mindennek tudja az árát, de semminek sem tudja az értékét." (O.Wilde) +36209267626/8-21-ig/
-
kolosanyi
veterán
válasz
kameraman77 #8 üzenetére
Valamilyen strapa-okostelefon nem alternatíva?
-
maci8
csendes tag
Szerintem egyáltalán nem hangzik jobban. Kiejtve Evolv vs. Evolvo. Azonnal a Volvora gondol az ember.
-
kameraman77
aktív tag
válasz
kolosanyi #12 üzenetére
Nem, mert a kijelző sajnos törik, arra vigyázni kell. Pakolásnál, ruhába rakásnál, zsebben sokkal nagyobb a kockázata, hogy behatás éri a kijelzőt, - ha meg pofára esik egy köves területen a legjobb gg sem védi meg, mert nem arra van, - mint egy ilyen hagyományos telefonét. Arról nem beszélve, hogy az érintőképernyő nem igazán energiabarát, és a vizes felület nem is könnyen használható, főleg kesztyűben. Nézegettem már én is az okosokat, de sajnos a kijelző sérülékenysége - és itt nem arról beszélek, hogy nem karcolódik, hanem a nagy felületű veszélyeztetettég miatt, valamint az akkuidejük miatt nem alternatíva
Feketelaszlo: hát ez az önértékeléi zavar kicsit túlzó.. én azért megnézném azt a mondjuk Galaxy S4-es telefont, vagy iphone 5-öst, mely 3-4 napot kibír egy töltéssel, valamint egész napos szitáló esőben, ködben, ne adj Isten havazásban nem párásodik be és megy tönkre. de elég csak éjszakára kint felejteni a sátorban egy késő őszi éjszakán, reggelre bizony komoly pára lesz a belsejében... A gps pedig ma már nem csak urban térképeket kezel, de pl itthon remek turistatérképek is vannak telefonokhoz és GPS-ekhez, így bár a papír alapú térkép mindig ott van az embernél, de ma már túraútvonalara tervezni is tudsz...
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Drágábbra számítottam a teszt olvasása közben. Akinek tényleg strapatelefonra van szüksége annak ez megfelelő választás.
-
Jim Tonic
nagyúr
válasz
Feketelaszlo #10 üzenetére
Valószínűleg nem szoktál pl. bringázni, valószínűleg nem estél még biciklivel. De rövidebben is írhatnám: a világ nem akkora, mint amekkorának Te látod. Kár volt ilyen hosszúra fogalmaznod.
Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Hát én maradok a jó kis bevált samsung b2100-nál,amin nagyon jó lámpa van,igaz nem 2MP kamerája van,de sztem még mindig verhetetlen a strapa funkcióba,és nekem ez a lényeg
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
Morph33
tag
válasz
kameraman77 #15 üzenetére
[Ez] majdnem megfelelne neked, de érintőkijelzős, azonban 5 mp kamera LED-es villanóval (ugyan ez nem garancia a képminőségre). 60 ropi.
-
ch003067
addikt
Szerintem egy ilyen mobilhoz képest, igenis jó képeket csinál.
Netezni elég körülményes lehet rajta, de legalább van benne wifiApumnak jó lenne a munkája miatt.
-
Nigér
őstag
Sosem volt még ilyen transformers robot kinézetű telóm, de kipróbálnék egy ilyet.
Ára egész korrekt. -
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Jim Tonic #17 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, de én csak próbálok egyszerű modelleket felállítani, a gyártó fejével gondolkozni, hogy kinek szánhatták ezt a telefont. Így valóban kicsit beszűkültnek tűnik a látásmód, de nem lehet minden egyes darabot testreszabni tetszőlges extrákkal. Eladtak már pár strapatelefont, tehát minden bizonnyal tudják, milyenek a vevőik és mi kell nekik. Kicsit nekem is fura a készülék összhatása, de valószínűleg nem a túrázók voltak az első számú célközönség, hanem olyanok, akiknek Wi-Fi, böngésző meg kamera kell.
Egyébként jómagam is szereztem már bringázás közben törést, de kerékpáron nincs nálam mobil (sem más elektronikus eszköz). Ha mégis lenne, azt valószínűleg beraknám a motoros hátizsákomba és ott semmi veszély nem fenyegeti - közlekedési eszközön amúgysem tartunk értékes dolgokat a zsebünkben. De ha erre akartál kilyukadni, segélyhíváskor lekérdezhetik a cellainformációidat, egy ilyen esetben pont nem oszt, nem szoroz a GPS.
-
GeryFlash
veterán
Villanó jöhetett volna, egy strapatelefonnál szerintem fontos lehet a zseblámpa, a többi rendben van.
Amúgy megnézném egyszer, hogy egy ilyen telefonban beleraknának, egy 2300-as, ne adj isten egy 3200-as akksit
Utóbbival spórolva szerintem egy 6 hét használat is mehetne
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
-
Graphics
Jómunkásember
Gondolom MTK platform
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
tecsu
addikt
A sokéves Samsungom ugyanezt tudja (csak 1 SIM-es).
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
alfaromeo33
aktív tag
A menüről és a lejátszóról készült 2 képről nekem vhogy a D500-as és a korabeli samuk szoftvere ugrott be elsőre, de még másodikra is
Most néztem a többi képernyő mentést és ez tiszta ős Samsung szoftver, szvsz.
[ Szerkesztve ]
Negyed mérföldről negyed mérföldre élünk! "Alfa nélkül lehet élni, de minek?"
-
mailman
tag
Jol latom, hogy ez egy 70-80 dollaros 2 eves kinai MTK platformu telefon? Hat az itthoni ara az
-
randras
veterán
Hát nem tudom, hogy ez ennyiért, vagy inkább ez ennyiért.
-
Lomha 8V
addikt
Én nem érzem hibának az általatok problémásnak vélt dolgokat egy ilyen telefonnál. Szerintem akinek ilyesmi kell, annak ez jó vétel. Főleg a hotspot nagyon szimpatikus.
-
alexmoore
újonc
Most vásároltam egyet már rég kinéztem magamnak, a piacon levő (HU) strapabírók közül ami billentyűs csak ennek van Wifi- je. Amúgy kimondottan csak billentyűst szerettem volna.
Ha esetleg van még valakinek és segítene pár dologban megköszönöm. Például nem sikerült az adatkábelével még a számítógéphez csatlakoznom (Xp) hiába töltöttem és telepítettem az oldalukon található driver- t. Egyébként csúcs ebben a kategóriában, (és árban). Csak jó tapasztalatom van róla eddig persze rengeteg dologra még nem jöttem rá, például, hogyan töltsek be az E- book olvasóba könyvet vagy a média lejátszóba zenét. de remélem valaki ezen túl van és segít. Amúgy nem kritika ként de a Mobilaréna tesztje hiányos, mert van rajta Fm rádió is és jack dugókimenet. A youtub-on sok bemutató videó van a strapabíróságról, és saját honlapjuk nagyon korrektül van fent a netten. -
vittorio7
őstag
Jó vadul néz ki.
-
kobel
újonc
Ennek a kijelzője folyamatosan működik vagy beállítható automatikus kikapcsolás(pl 10 v. 20 másodperc)
úgy mint a többi telefonnál?
Az usb csatlakozás a számítógéphez(win Xp) tényleg nem működik? -
Curtis666
csendes tag
válasz
alexmoore #41 üzenetére
Valaki látott már strapatesztet erre a telefonra?
Most akartam ilyet venni, de itt az egyik hozzászólás _nagyon_ nyugtalanító:https://www.youtube.com/watch?v=xlb_bJNHd64
I'm not happy with this phone, the first time I fell off the table from a height of about 70 cm on the floor in an apartment on the back wall, the packaging is not broken, but poor display was mounted there the whole white and dysfunctional.As the complaint sent me a new phone.When I went for a walk with a dog, so I accidentally shot him in front of the flat of the hand, the phone fell down the stairs and out of the glass cover and again broken white dispay.This had me as a claim to recognize this and I had to pay to repair the 650 Czech crowns/23.6 euros for the replacement of the display.Now I'm waiting for the fourth week, the phone comes to me in the mail from Hong Kong. in my opinion, it is just a poor imitation of outdoor durable phone
-
TCSZ
senior tag
Van valakinek ilyen telefonja? LEnne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban. Előre is köszönöm!
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
coolrob
aktív tag
Hello!
Aki ilyen telefont használ az tudna segíteni hogy miért nem tudom a hívó szám kijelzést állítani? Nincs ki/bekapcsolás csak hálózati alapbeállítás.
Előre is köszi!
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
cs_beno
csendes tag
Hali!
Vettem egy ilyen telefont, eddig jónak tűnik.
A mobilnet megosztás működik, van rajta e-mail kliens, de nem minden karakter jelenik meg rendesen.
Azt hiszem e-mailezni a régi androidos telefont fogom használni.
A kijelző fényereje és világítási idő állítható (10-60 sec). FM rádió tényleg van benne.
Usb-n a xubuntu látja a telefont, tudok rá másolni is. Valamilyen kiegészítő csomagot már telepítettem a xubuntura, hogy legalább az androidos teló meghajtóját lássa, de már nem tudom mit. Nem vagyok nagy linux guru. Igazából most hétvégén kezdtem használni, ezek az eddigi tapasztalataim. -
cs_beno
csendes tag
Hali!
A kijelzőt én ha rásüt a nap, nem igazán látom, kell az árnyék. Lehet az én szememben (szemüvegemben) van a hiba.
Mp3-at lejátsza, egész könyvtárat nem, csak a fájlokat egyesével, de kiteszi a hangot a2dp-s bt headsetre is akár.
A media lejátszóban lehet lehet megadni "játéklistát?", gondolom ez playlist akar lenni, vagy akár "adatfolyam URL"-t is.
Az e-book olvasóval .txt fájlokat próbáltam, azokat megjeleníti. Az androidos jegyzeteimet másoltam rá.
Aki nem tub usb-n másolni rá próbálja ki egy ubuntu, vagy xubuntu live cd-vel. Az asszony laptopján alap xubuntu van és az is látja a telefont.
Üzemidő nekem egy kicsit csalódás, napi 16 órára bekapcsolt mobilnet és bt használattal éjszaka sem kikapcsolva, a második nap estére félig volt csak az akksija, fél akksival én már nem indulok neki egy új napnak.
Főleg a mobilnet szívja az akksit, mivel 2G nincs rajta, csak 3G, vagy a 3,5G.
Én nem tudtam 2G-re állítani egyik beállítással sem, pedig e-mail ellenőrzéshez elég lenne az is, androidon is elég volt(nekem).Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kétkártyás, IP67 védettségű strapamobilt kaptunk, amely igen masszív felépítése mellett egy kategóriájában igen ritka funkciót is fel tud mutatni.
- IPHONE 14!!! 40.000FT Kedvezmény Iphonera vagy androidos telóra, AQUA, YETTEL, T MOBILE, VODA...STB
- myPhone Halo 2 - "nagyifon", mobiltelefon időseknek
- Nokia 6310i Fóliás TELECOM ( 30)- AS FÜGGŐ Magyar
- Nokia E65 Független Nokia E65 Független TÖLTŐJE GYÁRI JÁR HOZZÁ.
- Nokia 6610 független, jó állapotban, töltővel
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest