- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs_beno
csendes tag
Hali!
A kijelzőt én ha rásüt a nap, nem igazán látom, kell az árnyék. Lehet az én szememben (szemüvegemben) van a hiba.
Mp3-at lejátsza, egész könyvtárat nem, csak a fájlokat egyesével, de kiteszi a hangot a2dp-s bt headsetre is akár.
A media lejátszóban lehet lehet megadni "játéklistát?", gondolom ez playlist akar lenni, vagy akár "adatfolyam URL"-t is.
Az e-book olvasóval .txt fájlokat próbáltam, azokat megjeleníti. Az androidos jegyzeteimet másoltam rá.
Aki nem tub usb-n másolni rá próbálja ki egy ubuntu, vagy xubuntu live cd-vel. Az asszony laptopján alap xubuntu van és az is látja a telefont.
Üzemidő nekem egy kicsit csalódás, napi 16 órára bekapcsolt mobilnet és bt használattal éjszaka sem kikapcsolva, a második nap estére félig volt csak az akksija, fél akksival én már nem indulok neki egy új napnak.
Főleg a mobilnet szívja az akksit, mivel 2G nincs rajta, csak 3G, vagy a 3,5G.
Én nem tudtam 2G-re állítani egyik beállítással sem, pedig e-mail ellenőrzéshez elég lenne az is, androidon is elég volt(nekem).Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kétkártyás, IP67 védettségű strapamobilt kaptunk, amely igen masszív felépítése mellett egy kategóriájában igen ritka funkciót is fel tud mutatni.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest