- Fotók, videók mobillal
- A karcsúság ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs_beno
csendes tag
Hali!
A kijelzőt én ha rásüt a nap, nem igazán látom, kell az árnyék. Lehet az én szememben (szemüvegemben) van a hiba.
Mp3-at lejátsza, egész könyvtárat nem, csak a fájlokat egyesével, de kiteszi a hangot a2dp-s bt headsetre is akár.
A media lejátszóban lehet lehet megadni "játéklistát?", gondolom ez playlist akar lenni, vagy akár "adatfolyam URL"-t is.
Az e-book olvasóval .txt fájlokat próbáltam, azokat megjeleníti. Az androidos jegyzeteimet másoltam rá.
Aki nem tub usb-n másolni rá próbálja ki egy ubuntu, vagy xubuntu live cd-vel. Az asszony laptopján alap xubuntu van és az is látja a telefont.
Üzemidő nekem egy kicsit csalódás, napi 16 órára bekapcsolt mobilnet és bt használattal éjszaka sem kikapcsolva, a második nap estére félig volt csak az akksija, fél akksival én már nem indulok neki egy új napnak.
Főleg a mobilnet szívja az akksit, mivel 2G nincs rajta, csak 3G, vagy a 3,5G.
Én nem tudtam 2G-re állítani egyik beállítással sem, pedig e-mail ellenőrzéshez elég lenne az is, androidon is elég volt(nekem).Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kétkártyás, IP67 védettségű strapamobilt kaptunk, amely igen masszív felépítése mellett egy kategóriájában igen ritka funkciót is fel tud mutatni.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest