- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexmoore
újonc
Most vásároltam egyet már rég kinéztem magamnak, a piacon levő (HU) strapabírók közül ami billentyűs csak ennek van Wifi- je. Amúgy kimondottan csak billentyűst szerettem volna.
Ha esetleg van még valakinek és segítene pár dologban megköszönöm. Például nem sikerült az adatkábelével még a számítógéphez csatlakoznom (Xp) hiába töltöttem és telepítettem az oldalukon található driver- t. Egyébként csúcs ebben a kategóriában, (és árban). Csak jó tapasztalatom van róla eddig persze rengeteg dologra még nem jöttem rá, például, hogyan töltsek be az E- book olvasóba könyvet vagy a média lejátszóba zenét. de remélem valaki ezen túl van és segít. Amúgy nem kritika ként de a Mobilaréna tesztje hiányos, mert van rajta Fm rádió is és jack dugókimenet. A youtub-on sok bemutató videó van a strapabíróságról, és saját honlapjuk nagyon korrektül van fent a netten.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kétkártyás, IP67 védettségű strapamobilt kaptunk, amely igen masszív felépítése mellett egy kategóriájában igen ritka funkciót is fel tud mutatni.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest