Hirdetés

Evolveo StrongPhone WiFi - az Operaház fantomja

Bevezető, tartozékok

A jelenlegi mobiltelefon kínálat elvben mindenki igényét le kellene, hogy fedje. Hiszen ezerszám válogathatunk a gyártók, típusok között, noha a szabad választást némileg árnyalja, hogy a készülékek túlnyomó többsége okostelefon. No de ez nem gond, hiszen mindenki okostelefont szeretne. Vagy mégsem? Mi a helyzet azokkal, akik speciális munkájuk vagy hobbijuk miatt olyan eszközt szeretnének, amiben bár nincs nyolcmagos processzor és fullHD érintőkijelző, viszont esetleg nem merülnek le egy nap után vagy mondjuk nem teszi tönkre őket egy kis víz vagy homok?

Evolveo StrongPhone WiFi
[+]

A strapatelefonok sosem képviseltek jelentős részt a piacon, az okostelefonok megjelenésével meg még inkább háttérbe szorultak. Mostanra persze ezekből is készítenek strapa változatokat, ám ezek néhány kivételtől eltekintve csak por és víz ellen védettek. Márpedig ha valaki kimegy a hegyekbe túrázni vagy csupán olyan környezetben dolgozik (pl. építkezés), ahol egy átlagos mobil könnyen „halálos” veszélynek van kitéve, ott ezek se érnek sokkal többet. A megoldás a klasszikus strapamobil, nyomógombokkal és valódi ellenálló képességekkel. Az Evolveo számára nem ismeretlen ez a terep, most pedig egy új versenyzőt küldenek a ringbe.

Evolveo StrongPhone WiFi
[+]

A StrongPhone WiFi neve egyértelműen utal a kialakításra, ám ugyanez nem igaz a dobozra. Szokványos csomagolás, a márkára jellemző fekete alapszínnel és lángnyelvekkel. A csomag elsőként magát a telefont tárja fel előttünk, majd ennek kiemelése után a tartozékok is előbukkannak. Hálózati töltőfej, USB adatkábel és egy sztereó füles, ez a szokványos, az egyetlen extra egy ovális fémlemezke. Ezzel (is) tudjuk a hátlapot rögzítő csavarokat nyitni és zárni.

Evolveo StrongPhone WiFi
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Mobilarena TV: Evolveo StrongPhone Q4

  A mai adásunkban a cseh gyártó újdonságát fogjuk bemutatni, mely amellett, hogy négymagos processzorral rendelkezik, még IP67-es védettséget is élvez.

 • Evolveo StrongPhone Q4 - erődemonstráció

  A cseh gyártó várva várt újdonsága nem csupán hardveres téren ígér előrelépést, hanem külsőleg is, hiszen IP67 védettséggel rendelkezik, és még ütésálló is.

 • Evolveo StrongPhone Accu - feltöltődés

  A cseh gyártó legújabb stapatelefonja nem csak ütésállósággal, kellemes árral és extrém hosszú üzemidővel szolgál, hanem akár külső akkumulátorként is bevethető.

 • Evolveo StrongPhone X1 - olcsó strapabírás

  A csehek újdonsága a strapatelefonok kategóriájában próbál szerencsét, mely vízálló és ütésálló burkolata mellett a két SIM kezelésének lehetőségét vonultatja fel.

Előzmények

Hirdetés