- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Nekem a direkt spórolásokkal van a bajom, mert ebben az árkategóriában simán belefért volna egy 1080p-t tudó kijelző is. Nyilván azért nem tették meg mert akkor még többen preferálták volna ezt az XS-sel szemben.
Én azt sem értem, hogy miért számít ez olcsónak, akinek 300 ezerje van egy telefonra annak már 400 is. Szóval ez megint csak egy marketing duma, amire sokan ráharapnak.
Ami miatt nekem tetszik az a mérete meg az aksi idő
-
joey04
titán
Pontosan értem miről beszélsz. De szarnak nem mondanám, sőt. A kisebb akadások meg egyéb problémák valóban jelen vannak, de akinek kell a nagyobb szabadság, vagy mert geek, vagy mert van olyan funkció ami kell. a hobbyjához, munkájához és azt az iOS képtelen neki megadni, annak jobb választás egy androidos készülék.
-
ruarua
tag
Én xs és Xr között örlődök. 7ről váltok. Telekomnál egy 128gb Xr jó alternatíva lett volna xs-el szemben (xs 64gb ára is már több mint amennyit egy telefon ér) sajnos én is láttam hogy csak 64gb van Xr-ből. Akkor meg xs 64gb.
Egyébként Xr mindenben elég lenne, de a kijelző hatalmas kompromisszum. Sokan fikázzák, de szerintem nem note 9el kell hasonlitgatni. Ez a 7-8 plus folytatása. Hasonló áron, hasonló tudással. -
Stabi83
senior tag
-
Juhaszatti
addikt
"Nekem apple féle valósághű ips sokkal jobban tetszik, mint az oled."
A mérések és tesztek szerint a Samsung Amoled paneljai a legszínhűbbek jelenleg a piacon. A saját telefonjaiban lévők, és azok is amik az iPhoneokban vannak.
4 féle kalibrálási lehetőség van általában a beállítások között, van köztük túlszaturált, és valósághűbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest